PS3 Jailbreak & Custom firmware

υπαρχει η δυνατοτητα "επιστροφης" μετα απο σπασιμο, σε κατασταση που να μην επιτρεπει να δει η Sony οτι ησουν εστω και για ενα λεπτο jailbreaked?

Τέλεια!!! έβαλα το EP9001-BCES00569_00-0000000000000000-A0105-V0100-PE.pkg σε στικάκι, το συνδεσα στο PS3, το εγκατέστησα και...ΠΑΠΑΛΑ!!! Το Gran Turismo πλέον δεν ανοίγει με τίποτα! Μαύρη οθόνη αφότου το ξεκινάω απο τον Multiman!!! Kαμμια ιδεα κανείς???

Μπες στο game data utility, βρες το update (πατώντας το τρίγωνο και ύστερα information θα είναι αυτό που θα έχει 1.05 στο version) και σβήσ'το.

Είχα διαβάσει σε άλλο φόρουμ ότι το GT5 σε backup μορφή δεν σηκώνει updates.

Τέλεια!!! έβαλα το EP9001-BCES00569_00-0000000000000000-A0105-V0100-PE.pkg σε στικάκι, το συνδεσα στο PS3, το εγκατέστησα και...ΠΑΠΑΛΑ!!! Το Gran Turismo πλέον δεν ανοίγει με τίποτα! Μαύρη οθόνη αφότου το ξεκινάω απο τον Multiman!!! Kαμμια ιδεα κανείς???

Είχα το ίδιο πρόβλημα με multiman, έτρεξε χωρις πρόβλημα με τλευταίο rogerio.

Μπες στο game data utility, βρες το update (πατώντας το τρίγωνο και ύστερα information θα είναι αυτό που θα έχει 1.05 στο version) και σβήσ'το.

Σ'ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Εκανα ακριβώς ό,τι είπες και επιτέλους... ξαναδούλεψε!

Παιδιά με rogero μου τρέχει και με updates.

Είχα το ίδιο πρόβλημα με multiman, έτρεξε χωρις πρόβλημα με τλευταίο rogerio.

Παιδιά με rogero μου τρέχει και με updates.

Μπορεί να έσωσες πολλούς GT5άδες από νευρική κρίση με αυτό το ποστ!

Υπήρχε λέει ένα bug όπου αν το save ξεπερνούσε κάποιο μέγεθος (4MB νομίζω), το παιχνίδι κράσαρε και δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πια το συγκεκριμένο save. Έπρεπε να προσέχεις και να κάνεις backup τα saves.

Αλλά με το update 1.06 διορθώθηκε αυτό το θέμα, οπότε αν τρέχουν τα updates με Rogero όλα καλά.

Code:
1.06 [Correction of Issues]

- Corrected an issue where the save data becomes unable to load when exceeding a certain file size.

http://www.gaming-age.com/cgi-bin/news/news.pl?y=2011&m=2&nid=18-41.db

Που θα μπορέσω να βρω στο internet το update για το gran turismo για να το περάσω στο στικάκι μου???

Το Rogero 8.1 δουλεύει με χρήση 3.41 και PS3Break? Το ρωτάω επειδή κατέβασα ενα .zip που περιέχει 2 αρχεία, ενα Geohot.3.55 και αλλο ενα με όνομα "Rogero_Manager_v8.1_Kmeaw_Waninkoko__3.55__3.41.pkg"

Να υποθέσω οτι το 2ο μου κάνει, ή χρειάζομαι κάποιο άλλο?

Επιτέλους Multiman με NTFS support!
http://www.ps3-hacks.com/2011/02/25/multiman-1-16-03-released-ntfs-support-added/

Προς το παρόν λέει ότι δεν τα παίζει απο τον εξωτερικό, μπορεί όμως να τα αντιγράψει.
Οπότε τέλος στο κόψιμο των μεγάλων αρχείων και πολύ σύντομα αναπαραγωγή και απο τον εξωτερικό!

p.s. Κοίτα ρε π$#στη μου!Προχθές έκανα αναβάθμιση στον εσωτερικό!

Το Rogero 8.1 δουλεύει με χρήση 3.41 και PS3Break? Το ρωτάω επειδή κατέβασα ενα .zip που περιέχει 2 αρχεία, ενα Geohot.3.55 και αλλο ενα με όνομα "Rogero_Manager_v8.1_Kmeaw_Waninkoko__3.55__3.41.pkg"

Αδερφέ αυτά είναι για custom firmware, δεν κάνουν σε εμάς τους παλιομοδίτες που παλεύουμε να κάνουμε απόσβεση στα dongles μας!

Εγω θα αναβαθμιστώ μόνο όταν δεν καταφέρω να κάνω κάτι που θέλω με το dongle.
Όποτε άλλαξα πετυχημένη συνταγή το μετάνιωσα...

Το δεύτερο είμαι κατά 99% σίγουρος ότι σου κάνει, αφού γράφει και 3.41.

Τον Rogero δεν τον έχω ψάξει τόσο αλλά πιστεύω ότι θα είναι σαν τον multiMAN που έχει κοινό πακέτο για 3.41+dongle, Kmeaw και Waninkoko V2.

Χτες έκανα κι εγώ την παλικαριά (copyright kreatosoypa) και πέρασα Waninkoko V2.

Είχα φοβηθεί λίγο από μερικούς που παραπονούνταν για freezes στην Kmeaw και πήγα στον wanin. Έχει και το πρόσθετο αβαντάζ ότι έχει ενσωματωμένο payload, δεν ψάχνεσαι με lv2 patch, syscall 36, bdemu κλπ κλπ.

Τα καλύτερα έχω να πω μέχρι στιγμής και δεν ψάχνουμε πλέον (προς το παρόν) modified eboots, ανοίγουμε και την κονσόλα ξάπλα από το χειριστήριο. :P (-Αλλά αυτά είναι βασικά τα πλεονεκτήματα, δεν υπάρχει ακόμα κάποιος σούπερ σοβαρός λόγος για να πάει κάποιος σε cfw αν είναι με dongle)

Last edited: