Τέλεια!!! έβαλα το EP9001-BCES00569_00-0000000000000000-A0105-V0100-PE.pkg σε στικάκι, το συνδεσα στο PS3, το εγκατέστησα και...ΠΑΠΑΛΑ!!! Το Gran Turismo πλέον δεν ανοίγει με τίποτα! Μαύρη οθόνη αφότου το ξεκινάω απο τον Multiman!!! Kαμμια ιδεα κανείς???
Σ'ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Εκανα ακριβώς ό,τι είπες και επιτέλους... ξαναδούλεψε!Μπες στο game data utility, βρες το update (πατώντας το τρίγωνο και ύστερα information θα είναι αυτό που θα έχει 1.05 στο version) και σβήσ'το.
Είχα διαβάσει σε άλλο φόρουμ ότι το GT5 σε backup μορφή δεν σηκώνει updates.
Μπες στο game data utility, βρες το update (πατώντας το τρίγωνο και ύστερα information θα είναι αυτό που θα έχει 1.05 στο version) και σβήσ'το.
Είχα διαβάσει σε άλλο φόρουμ ότι το GT5 σε backup μορφή δεν σηκώνει updates.
Δημήτρη, ποιο Rogero? τρέχεις με CFW ή με PS3Break και version 3.41?
Είχα το ίδιο πρόβλημα με multiman, έτρεξε χωρις πρόβλημα με τλευταίο rogerio.
Παιδιά με rogero μου τρέχει και με updates.
1.06 [Correction of Issues]
- Corrected an issue where the save data becomes unable to load when exceeding a certain file size.
Που θα μπορέσω να βρω στο internet το update για το gran turismo για να το περάσω στο στικάκι μου???
Το Rogero 8.1 δουλεύει με χρήση 3.41 και PS3Break? Το ρωτάω επειδή κατέβασα ενα .zip που περιέχει 2 αρχεία, ενα Geohot.3.55 και αλλο ενα με όνομα "Rogero_Manager_v8.1_Kmeaw_Waninkoko__3.55__3.41.pkg"
Να υποθέσω οτι το 2ο μου κάνει, ή χρειάζομαι κάποιο άλλο?
Το Rogero 8.1 δουλεύει με χρήση 3.41 και PS3Break? Το ρωτάω επειδή κατέβασα ενα .zip που περιέχει 2 αρχεία, ενα Geohot.3.55 και αλλο ενα με όνομα "Rogero_Manager_v8.1_Kmeaw_Waninkoko__3.55__3.41.pkg"
Να υποθέσω οτι το 2ο μου κάνει, ή χρειάζομαι κάποιο άλλο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.