PS3 Jailbreak & Custom firmware

telakos

New member
10 January 2011
24
Ναι, αντικαθιστούμε τους διακομιστές domain name systems.

Primary DNS 67.202.81.137
Secondary DNS 67.202.81.137
απλα δε ξερω ποσο θα κρατισει,,,ελπιζω για παντα...ι πονυ τρεχει και δε φτανει!!! χαχαχαχαχχαχ:fahne90:

telakos

New member
10 January 2011
24
sony looks forward for this server,,,but is a general server..they cant do anytning!!!..sorry for english .,.DARK LORD RULEZ.....H20...fairlight...paradox..AND THE MASTERS!! RELOADED!!!KEEP THE SPIRIT UP!!!!!

sfortis

Administration Team
Staff member
3 August 2006
11,392
t3.large
Re: Απάντηση: Re: PS3 Jailbreak & Custom firmware

σε ποιο system update αναφερεσαι;!

φυσικα αν δεν εχεις βαλει ακομα το 3.56 θα σου λεει Online και other media, γιατι εχεις το 3.55. για δοκιμασε το system update "αφου" βαλεις την 3.56:hanged:

για αυτό το storage media λέμε? αν ναι, υπάρχει στην 3.56

ss20110127213134.png

ss20110127213048.png

Last edited:

telakos

New member
10 January 2011
24
Γιάννη μ'αυτόν τον τρόπο θα είμαστε "εκτεθειμένοι".Θα είναι εύκολο να βλέπουν ποιος είναι online χωρίς να είναι στην 3.56
if u dont want to update there is no way to track you down..cause the system is allready busted,,if u don't they won't,,:D

22 June 2006
35,222
NEO HRAKLEIO
Το προβλημα που εχω τωρα ειναι οτι συχνα η κονσολα κολλαει με τα backup games , ενω πριν με jailbrake kai 3.41 οχι!
Αλλα δε μπορουσα να παιξω τα παιχνιδια που ηθελαν 3.55 ....

kpaiss

AVClub Addicted Member
29 November 2006
2,129
Απάντηση: Re: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Το προβλημα που εχω τωρα ειναι οτι συχνα η κονσολα κολλαει με τα backup games , ενω πριν με jailbrake kai 3.41 οχι!
Αλλα δε μπορουσα να παιξω τα παιχνιδια που ηθελαν 3.55 ....

Γιατι τι αλλαξες?

22 June 2006
35,222
NEO HRAKLEIO
Στην αρχη ειχα το ps3break v1.2 και 3,41 , αλλα φυσικα δεν μπορουσα να παιξω gt5 Κλπ.

Eτσι εβαλα το kmaew 3.55 + Rogero και Multiman , παιζει oλα τα backups αλλα συχνα-πυκνα freezarei και κολλαει μεσα στα παιχνιδια.
Σε ανυποπτη στιγμη.

economymousemat

New member
13 December 2010
65
Στην αρχη ειχα το ps3break v1.2 και 3,41 , αλλα φυσικα δεν μπορουσα να παιξω gt5 Κλπ.

H US version του GT5 με modified eboot.bin και rogero σε patch mode παίζει εντελώς απροβλημάτιστα στην 3.41.

Ακούω μικρά παράπονα για το kmeaw 3.55 οπότε αφού το online το έχω αποκλείσει σαν επιλογή (μια θα κλείνει, μια θα ανοίγει), μπορεί να πάω στην 3.41 cfw του Hermes :)worshippy:) όταν ωριμάσει και το πάρω απόφαση να φύγω απ'το στικάκι (μέχρι τότε βέβαια ποιός ξέρει τι άλλο μπορεί να έχει βγει).

Last edited:

telakos

New member
10 January 2011
24
keep in mind that sony is wathcing..try to hide...use a tool to hide from psn..
all the information i share with u and from net is legal and not..use all progs at your own risk..this was my last post in this forum..farewell..DARKLORD(reloaded)

JohnBougiou

Supreme Member
17 January 2007
3,385
Athens
O Waninkoko κυκλοφόρησε αναβαθμισμένο custom firmware v3.55 v2!

Η δεύτερη έκδοση του waninkoko δοκιμάστηκε επιτυχημένα στα παρακάτω μοντέλα:

• PS3 40GB FAT (CECHG04)
  • PS3 60GB FAT (CECHC04)
  • PS3 80GB FAT (CECHK04)
  • PS3 120GB Slim (CECH2004A)
  • PS3 120GB Slim (CECH2104A)
  • PS3 250GB Slim (CECH2004B)

Download

Πηγή: teknoconsolas.es

economymousemat

New member
13 December 2010
65
PSX-Scene Link

"The main core of the payload is based on Hermes, also has some features of PL3 and supplementary code and improved by Waninkoko."

Λόγω αυτού, πιστεύω ότι θα έχει καλύτερη συμβατότητα με παιχνίδια απ'ότι το Kmeaw και ισχυρίζεται ότι διόρθωσε τα λάθη της πρώτης οπότε όλα καλά, μένει να το δοκιμάσουν μερικές εκατοντάδες πριν από μας για να δούμε και στην πράξη!

namrepus

New member
28 November 2010
30
Γεια σας. Δοκίμασα να κάνω back-up το GTA4 από το αγορασμένο blu-ray μου από το οποίο το έχω παίξει ήδη αρκετά. Το έκανα με Gaia 2.06 copy στο internal κανονικά, κατέλαβε περίπου 10GB. Τώρα δοκιμάζω να το τρέξω από το back-up και αρχίζει να φορτώνει τα εισαγωγικά, αλλά κολάει εκεί, ενώ συνεχίζει να αλλάζει τις εικόνες της εισαγωγής.. Ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Επίσης μήπως ξέρει κανείς, παρατήρησα ότι στα περισσότερα back-ups μαζί με το παιχνίδι (PS3_GAME) υπάρχει ένας φάκελος PS3_UPDATE που έχει μέσα ένα αρχείο .pup 262ΜΒ, το ίδιο πάντα αρχείο. Ξέρει κανείς γιατί χρειάζεται αυτό; Μήπως γι’ αυτό δεν μου τρέχει το back-up μου και χρειάζεται αυτό; :stupid:

winmobileguru

New member
30 January 2011
47
Βόλος
Παρακολουθησα το θεμα και καθισα και διαβασ 86 σελιδες απο το τοπικ (ολες). Η απορια μου ειναι αν σε 80αρι fat μπορω να δω blue ray και αν με usb (με ποιο ?) θαμπορω να δω blue ray αν δεν μπορω να δω με cfw.
Επισης μια αλλη ερωτηση ειναι πια η διαφορα μεταξυ patched και non -patched versions?
Τελος θερμη παρακληση μπορει καποιος να σηκωσει ενα tutorial στα ελληνικα?
Η μηπως υπαρχει ηδη σηκωμενο σε καποιο αλλο site οποτε καποιος αν θελει να σηκωσει το link?
Ευχαριστω εκ των προταιρων για τις απαντησεις σας!

anant

New member
31 January 2008
54
waninkoko V2 σε ps3 fat CECH04 40g ΟΚ,
τωρα,ειχα πρωτα το cfw του kneaw δοκιμασα με ολουσ τους managers να παιξω τα backups των παιχνιδιων μου pro 09 kai tombraider underworld αλλα τιποτα,το ιδιο τωρα και με το cfw του waninkoko μηπως μου ξεφεβγει κατι,μηπως τα παιγνιδια αυτα δεν εχουν συμβατοτητα.ολο μαυρη οθονη μου βγαζει,παντοσ δεν κολαει γιατι αν πατησω το ps boton με ρωταει αν θελω να βγω απο το παιγνιδι,και..βγαινει κανονικα.

Last edited: