PS3-Κωδικός περιοχής (Region)

με την 3.55 μπορουσες να βαλεις ενα "πειρατικο" firmware με το οποιο
μπορουσες να παιζεις παιχνιδια απο εξωτερικο σκληρο αλλα τωρα το εχασες.
προσωπικα και εγω ειμαι στιν original εκδοση 3.60.
τωρα στο προβλημα σου δοκιμασε να απενεργοπειησεις το parental lock
πας
settings--->security settings --->parental lock
θα σου ζητηση κοδικο βαλε 4 μηδενικα
και μετα βαλε στο off
αν και παλι δεν κανει κατι πιθανων να παρουσιαζει καποιο προβλημα
το blue ray σου.

Δεν είναι πειρατικό αλλά firmware από hacker που σου επιτρέπει την νόμιμη αναπαραγωγή αντιγραφών ασφαλείας. Έχει διαφορά. :rolleyes:

"πειρατικο" γιαυτο το εβαλα σε εισαγωγικα
για να το καταλαβει καλυτερα ο φιλος.

ολα ειναι πειρατικα και ολα ειναι νομιμα
ευτηχως η δυστηχως.
φιλικα
lakis 2

καλημερα παιδια!! μπορω να ρωτησω κατι μιας κ στα γεραματα μου επεσε στα χερια ενα ps3.... Θελω να αγορασω δυο κοντρολερ κ ψαχνοντας στο αμαζον βλεπω οτι γραφουν region 1. Εχουν κ τα κοντρολ region οποτε δεν ειναι συμβατα με τις ελληνικες συσκευες??

κ ενα τελευταιο επειδη βλεπω καποιες σοβαρες διαφορες στις τιμες σε σχεση με εδω κυκλοφορουν και "μαιμου" κοντρολ που γραφουν πανω sony ή οχι??

να στε καλα παιδες!!

Είναι συμβατά όλα τα χειριστήρια της Sony, έχω δοκιμάσει και Αμερικάνικο χειριστήριο!

Διαφορές κοστολόγησης με την Ελληνική αγορά υπάρχουν και είναι αρκετά αξιοσέβαστες, βλέπεις, εδώ... το πληρώνουμε χρυσό. Imitation υπάρχουν αλλά σε μεγάλα μαγαζιά σου ξεκαθαρίζει εάν είναι αυθεντικά.

Είναι συμβατά όλα τα χειριστήρια της Sony, έχω δοκιμάσει και Αμερικάνικο χειριστήριο!

Διαφορές κοστολόγησης με την Ελληνική αγορά υπάρχουν και είναι αρκετά αξιοσέβαστες, βλέπεις, εδώ... το πληρώνουμε χρυσό. Imitation υπάρχουν αλλά σε μεγάλα μαγαζιά σου ξεκαθαρίζει εάν είναι αυθεντικά.

Nα σαι καλα Γιαννη σε ευχαριστω για την απαντηση. Απλα για να ειμαι σιγουρος, ιμιτασιον μπορει να ειναι ακομα κ χειριστηρια τα οποια εχουν τη σταμπα της σονυ πανω? γιατι εχω δει μερικα που ειναι ιδια απλα δε γραφουν σονυ πανω. :worshippy:

Τόσο καλή αντιγραφή "clone" χειριστήριο δεν έχω εντοπίσει αλλά στην Κίνα όλα γίνονται...