PS3 ως BLUE RAY PLAYER

Απάντηση: Re: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

και φοβασαι το συνδυασμο ps3 =πολυ παιχνιδι + plasma ?

Απο οτι εχω διαβασει εδω μαλλον οι LCDs ειναι καλυτερες σε παιχνιδια...

Re: Απάντηση: Re: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Απο οτι εχω διαβασει εδω μαλλον οι LCDs ειναι καλυτερες σε παιχνιδια...

σε αυτο το θεμα , λυπαμαι , δε μπορω να σου απαντησω με σιγουρια , καποιος κατοχος plasma + ps3 θα ηταν πιο διαφωτιστικος.

Παντως διαβαζοντας για τις plasma , το συμπερασμα που εγω βγαζω ειναι πως δεν θα εχεις καποιο θεμα.

Συγνωμη αν εχει απαντηθεί παραπάνω,
αλλά ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση το νεο ps3 slim
να παιζει ελληνικους εξωτερικούς υπότιτλους σε divX-mpeg4 κλπ?

Συγνωμη αν εχει απαντηθεί παραπάνω,
αλλά ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση το νεο ps3 slim
να παιζει ελληνικους εξωτερικούς υπότιτλους σε divX-mpeg4 κλπ?

Όχι, όπως άλλωστε και το "fat" PS3 με το οποίο μοιράζονται το ίδιο software. Ο λόγος που δεν γίνεται είναι το γεγονός ότι δεν έχει "περασμένη" στο firmware του την κωδικοσελίδα 1253 (ελληνικά)!
Ελληνικά παίζει μόνο με ενσωματωμένους υπότιτλους μορφής xsubs σε .divx video container!

Όχι, όπως άλλωστε και το "fat" PS3 με το οποίο μοιράζονται το ίδιο software. Ο λόγος που δεν γίνεται είναι το γεγονός ότι δεν έχει "περασμένη" στο firmware του την κωδικοσελίδα 1253 (ελληνικά)!
Ελληνικά παίζει μόνο με ενσωματωμένους υπότιτλους μορφής xsubs σε .divx video container!

Ευχαριστώ για την απαντηση.
Αφου ειναι θεμα firmware, να ελπίζουμε σε μελλοντικο fix μεσω update?

Re: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

όχι. με βάση το DiVX certification που έχει η sony δεν προβλέπει εξωτερικούς υπότιτλους παρά μόνο μέσα στο container.

τέλος πιστεύω οτι τα update σε θέματα formats ταινιών κτλ έχουν τελειώσει για το PS3.

Εχει ακουσει κανεις αν η αναπαραγωγή δισκων επιβαρύνει κατα πολυ το laser του ps3 σε βαθμό που δε συνισταται η χρηση του σαν player??
Αυτό μου ανεφερε πωλητης διαδικτυακου καταστηματος που φερεται ενημερωμενο σε τεχνικα θεματα.

Εχει ακουσει κανεις αν η αναπαραγωγή δισκων επιβαρύνει κατα πολυ το laser του ps3 σε βαθμό που δε συνισταται η χρηση του σαν player??
Αυτό μου ανεφερε πωλητης διαδικτυακου καταστηματος που φερεται ενημερωμενο σε τεχνικα θεματα.

Οι πρώτες φουρνιές υποφέρουν από τη γρήγορη κόπωση του laser του Br.
Πολύ μεγάλο ποσοστό έχουν παρουσιάζει κάποια μορφής βλάβη. Εγώ βέβαια που σπανίως το χρησιμοποιώ με δισκάκια δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ και 2 χρόνια αλλά σίγουρα δεν είμαι και το αντιπροσωπευτικότερο παράδειγμα.

Αντίθετα οι τελευταίες φουρνιές δεν έχουν κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο, αλλά και ποιός μπορεί να το πει με σιγουριά!

Τα Slim είναι ακόμη πολύ νέα για να απαντήσει κάποιος.

Νομίζω πως με το κόστος που έχει ένα stand alone Br player και παράλληλα ενός PS3 τα πράγματα μακροπρόθεσμα θα είναι σίγουργα οικονομικότερα από ένα PS3 με ένα "εν δυνάμει" προβληματικό laser από μόνο του ως player!!!

Ρε παιδιά - βέβαια ίσως είναι λίγο άσχετο με την κατεύθυνση του νήματος- αλλά μόλις τυχαία διαπίστωσα ότι το PS3 κάνει καλύτερο upscaling σε avi ταινίες από όλα τα media player που έχω εγώ τουλάχιστον. π.χ. είδα ταινία avi από το PS3 μέσα από τον εσωτερικό δίσκο του Xtreamer αλλά και τον εσωτερικό δίσκο του HDX1000 και η εικόνα ήταν καλύτερη από αυτήν και των 2 players. Παίζει αυτό που λέω? ή....κάνανε πουλάκια τα μάτια μου? :chinscratch:

Γενικά κάνει πολύ καλό upscaling τόσο σε avi όσο και σε dvd.

Το αν είναι καλύτερο απο τα media players που ανέφερες δεν το γνωρίζω.

Ξερει κανεις αν και πως συνδεεται το ps3 με pc μεσω wirelless
για μεταφορά και αναπαραγωγη αρχειων?

Ξερει κανεις αν και πως συνδεεται το ps3 με pc μεσω wirelless
για μεταφορά και αναπαραγωγη αρχειων?

Είσαι μάλλον εκτός θέματος αλλά για ξεκίνα από εδώ γι'αυτό που σε απασχολεί!

Στο PS3 (fat) στα sound settings εχει μια επιλογη που λεει "multi-output" που σημαινει οτι μπορει να παρνει ηχο και απο την οπτικη και απο το HDMI.
Τελικα ποιο ειναι σωστο?
Εγω το εχω συνδεσει στον AV και με οπτικη και με HDMI.
Μηπως πρεπει να περνω μονο PCM ηχο ?

Σαν multi output πιθανόν εννοεί ότι κάνει εσωτερική αποκωδικοπίηση και δίνει πολυκάναλο pcm στον ενισχυτή μέσω HDMI. Αυτή τη ρύθμιση πρέπει να κρατήσεις, και την σύνδεση μέσω HDMI και όχι μέσω ψηφιακής οπτικής. Απ' την οπτική θα δίνει στον ενισχυτή απλό AC3 και dts. Επίσης το ίδιο θα κάνει αν επιλέξεις bitstream μέσω HDMI, δηλαδή θα στέλνει απλό AC3 και dts στον ενισχυτή αντί να αποκωδικοποιεί εσωτερικά τα HD formats και να τα στέλνει ως πολυκάναλο pcm. Ας μας πει ποιές ρυθμίσεις χρησιμοποιεί κάποιος που έχει το ps3.

Σαν multi output πιθανόν εννοεί ότι κάνει εσωτερική αποκωδικοπίηση και δίνει πολυκάναλο pcm στον ενισχυτή μέσω HDMI. Αυτή τη ρύθμιση πρέπει να κρατήσεις, και την σύνδεση μέσω HDMI και όχι μέσω ψηφιακής οπτικής. Απ' την οπτική θα δίνει στον ενισχυτή απλό AC3 και dts. Επίσης το ίδιο θα κάνει αν επιλέξεις bitstream μέσω HDMI, δηλαδή θα στέλνει απλό AC3 και dts στον ενισχυτή αντί να αποκωδικοποιεί εσωτερικά τα HD formats και να τα στέλνει ως πολυκάναλο pcm. Ας μας πει ποιές ρυθμίσεις χρησιμοποιεί κάποιος που έχει το ps3.

Εγω εβαλα:
BR/DVD - HDMI --> LPCM
BR/DVD - Optical --> bitstream

Στα sound settings εβαλα Αuto HDMI και multi-output = off

Εντάξει μου φαίνονται οι ρυθμίσεις, με την διαφορά ότι δεν καταλαβαίνω ποιά έχεις δηλώσει ως έξοδο ήχου, HDMI ή Optical; Οταν βλέπεις blue ray ποια ένδειξη εμφανίζεται στην οθόνη του LX82;

Εντάξει μου φαίνονται οι ρυθμίσεις, με την διαφορά ότι δεν καταλαβαίνω ποιά έχεις δηλώσει ως έξοδο ήχου, HDMI ή Optical; Οταν βλέπεις blue ray ποια ένδειξη εμφανίζεται στην οθόνη του LX82;

HDMI με ενδειξη PCM.