PS3 ως BLUE RAY PLAYER

Re: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Συγχωρεστε με αν η ερωτηση ειναι αστεια αλλα ειμαι ακομα νεοφερτος στο home audio...
Εχω κιεγω το ps3 slim και οταν το συνδεω μεσω HDMI με τον a/v ενισχυτη μου δεν εχω ηχο παρα μονο εικονα. Ηχο εχω μονο αν συνδεσω και την οπτικη και επιλεξω απο το μενου του ps audio output --> optical digital.
O ενισχυτης μου ειναι ο ΥΑΜΑΗΑ RX-V365. Δεν υποστηριζει ο συγκεκριμενος ενισχυτης επεξεργασια ηχου μεσω HDMI ή κανω εγω κατι λαθος?

Οπως τα λες είναι. O Yamaha RX-V365 κάνει pass through τον ήχο μέσω HDMI. Οπότε χρησιμοποίησε την σύνδεση μέσω καλωδίου optical.

Κλαψ!:bigcry: Οποτε χανω τις τελευταιες γενιες ηχου που αναφερατε πιο πανω.
Δεν ηξερα..... δε ρωταγα?

Εγω εβαλα:
BR/DVD - HDMI --> LPCM
BR/DVD - Optical --> bitstream

Στα sound settings εβαλα Αuto HDMI και multi-output = off
Oποτε τωρα εγω που δινω τον ηχο στον ενισχυτη μεσο οπτικης και οχι μεσω hdmi, τι πρεπει να επιλεξω στις επιλογες της optical? LPCM ή bitstream?

Η επιλογή LPCM είναι για την έξοδο HDMI. Εσύ επέλεξε bitstream στην ψηφιακή έξοδο ήχου (optical).
Σευχαριστω για την αμεση απαντηση σου!
Στις επιλογες της οπτικης παντως μου εχει 2 επιλογες. Την Linear PCM και την bitstream. Ακριβως τις ιδιες που μου δινει και για την hdmi. Να υποθεσω οτι τσαμπα την εχει την επιλογη LPCM?

Σευχαριστω για την αμεση απαντηση σου!
Στις επιλογες της οπτικης παντως μου εχει 2 επιλογες. Την Linear PCM και την bitstream. Ακριβως τις ιδιες που μου δινει και για την hdmi. Να υποθεσω οτι τσαμπα την εχει την επιλογη LPCM?

Αν την επιλέξεις θα κάνει αποκωδικοποίηση το player. Επέλεξε bitstream για να κάνει αποκωδικοποίηση ο ενισχυτής και να βλέπεις στην οθόνη του το λογότυπο Dolby Digital ή dts.

Καλησπέρα, έχω το fat 40gb από το 12/2007 και το χρησιμοποιούσα μέχρι πριν λίγες μέρες για τα πάντα, τώρα αγόρασα ένα Philips 7300 (179 e) για καλύτερο ήχο και όντος άκουσα διότι ο ενισχυτής μου δεν υποστηρίζει - DENON 1708 - δεν υποστηρίζει ήχο από το HDMI του. Οταν το αγόρασα δεν υπήρχε καλύτερο player αλλά νομίζω οτι πρέπει να παίρνουμε τη κάθε συσκευή για συγκεκριμένη δουλειά

να ρωτησω κατι..σε σχεση με το phillips 9500 px εχει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα εικονας?

να ρωτησω κατι..σε σχεση με το phillips 9500 px εχει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα εικονας?

ολα τα Blu ray της αγορας ειτε των 100 ειτε των 1000 ευρω την ιδια ποιοτητα εικονας εχουν , δεν υπαρχει κανενα τεστ που να αποδεικνεει το αντιθετο ...
Οσο για το playstatιon 3 στα λεφτα του ειναι κορυφη

http://www.digitaltrends.com/home-theater/best-blu-ray-players-top-ten-blu-ray-players/

http://www.consumersearch.com/blu-ray-players

http://reviews.audioreview.com/blog/editors-choice-best-blu-ray-players/#PS3

Αν το PS3 δεν έχει πέσει στα 150 , δεν θα έλεγα ότι είναι ανταγωνιστικό, τη στιγμή που εσύ γράφεις ότι τα BD players των 100 και των 1000 έχουν την ίδια εικόνα.

Και δεν είναι BD player, είναι παιχνιδομηχανή. Άλλο πράγμα.

Αν το PS3 δεν έχει πέσει στα 150, δεν θα έλεγα ότι είναι ανταγωνιστικό, τη στιγμή που εσύ γράφεις ότι τα BD players των 100 και των 1000 έχουν την ίδια εικόνα.

Και δεν είναι BD player, είναι παιχνιδομηχανή. Άλλο πράγμα.

Και βεβαια εχουν , ποτε δεν θα δεις κριτικη σε bluray player να γραφεται οτι εχει χαλια εικονα ο ταδε player , η το αλφα προιον ειναι καλυτερο απο το αλλο , ολα κανουν εξισου καλα την δουλεια τους
Απο κει και περα ειναι θεμα ψυχολογιας ,λχ παιρνεις το ακριβοτερο και νιωθεις οτι ειναι το καλυτερο , οποτε περι ορεξως...

Σε ενα προιον κρινουμε τις συνολικες ιδιοτητες του , με βαση αυτα που προσφερει στα λεφτα του εχει διαλυσει τον ανταγωνισμο γιατι ειναι κατι παραπνω απο blu ray player ...

Απευθυνεται και στο gamer αλλα και σε αυτον που ασχολειται με το home cinema , γιαυτο θα παραμεινει o πιο εμπορικος blu ray player της αγορας...

Εγώ δεν παίζω games. Μπορεί κάποιος να μου πει έναν σοβαρό λόγο για να πάρω το ps3;

περα των πιαχνιδιων , για να βλεπεις blu ray ταινιες , εκτος αν θεωρεις και το blu ray αχρηστο :flipout:

Το PS3 είναι ένα φανταστικό μηχάνημα το οποίο χρησιμοποιήθηκε σαν δούρειος ίππος για το blu ray, όταν βγήκε ήταν το καλύτερο player της αγοράς τώρα όμως υπάρχουν φθηνότερα και το ίδιο καλά.

Εγώ δεν παίζω games. Μπορεί κάποιος να μου πει έναν σοβαρό λόγο για να πάρω το ps3;

παιζει αριστα για μενα τα μπλου ρει

αναβαθμιζεται ευκολα

( χωρις ιδιαιτερες γνωσεις )

παιζει avi απο usb στικ/ δισκο

και οχι μονο . μπορει να παιξει και αρχεια απο το pc / mac με streaming ( tversity / ps3 media server ) το δευτερο δουλευει και σε win - mac - linux

και οχι μονο avi και high def αρχεια οπως 1080p TS / M2TS VOB

κ.λ.π.

π.χ. εχω hd demos στο μακ ( πριν τα ειχα στο πισι )

και μεσω του προγραμματος που ανεφερα τα '' σερβιρει '' ο υπολογιστης στο πσ3

Re: Απάντηση: Re: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος Κώστα....

ισως η καλυτερη "υποστηριξη"( firmware updates) γενικοτερα σε σχεση με ενα dedicated br player κ ειδικοτερα ενοψη 3d κ.τ.λ....
Λεω εγω....:afro:

ΥΓ δεν εχω br player γενικοτερα..

Μεχρι στιγμης ο περισσοτερος κοσμος δεν εχει πειστει για την αναγκαιοτητα του blu ray , οποτε θα συνεχισει να εχει dvd για πολυ καιρο ακομα
Οσο για τα blu ray της αγορας ο καθενας διαλεγει αναλογα με την τσεπη του
Και 100 ευρω να δωσει καποιος για να παρει το φτηνοτερο της αγορας , ειναι σιγουρο οτι θα ειναι καλυμμενος για την δουλεια που το θελει , απο κει και περα οι ουσιαστικες διαφορες των Players εντοπιζονται περισσοτερο στις ιδιοτητες και στην χρηση τους (media players), παρα στην ποιοτητα της αναπαραγωγης σαν player