Αυτή η ευαισθησία του για μένα είναι ό,τι χειρότερο ... :slapface:Το δικό μου χθές μου έσπασε τα νεύρα. Πάρα πολύ ευαίσθητο με τα δισκάκια.
Αν δεν είναι "τζάμι" με τρελαίνει στά κολλήματα.
Το ίδιο έπαθε και με ένα Blue Ray δισκάκι (Τα δάκρυα του Ήλιου). Μόλις το καθάρισα το έπαιξε κανονικά.
Χθές, σε δύο απλά DVD, αντίγραφα ασφαλείας, το ένα αναγκάστηκα να το βγάλω αφού παρά το καθάρισμα τα κολλήματα συνεχίζονταν, και το δεύτερο-ευτυχώς- κατάφερα να το δώ με ένα μόνο κόλλημα.
Υπ' όψιν οτι σε κάθε κόλλημα μετά από λίγο πηδάει στην αρχή του επόμενου chapter.
Αυτό που σημαίνει είναι ότι το σήμα 1080p που δίνει το blu-ray δεν μπορεί να το 'κατεβάσει´στα 720p για να το δεις αλλά το 'κατεβάζει' ακόμα πιο χαμηλά στα 576p. Του λείπει το ενδιάμεσο σκαλοπάτι.
Αν η τηλ σου δέχεται σήμα όμως 1080i τότε του δίνεις αυτό από το ps3 και αναλαμβάνει η τηλ να το 'κατεβάσει´ στην αναλυσή της.
Μα οι HD-READY TV's μπορουν να δειξουν 1080i
http://www.andoo.de/details_Hobby-_... t a t i o n 3 (60GB) ab 400 Euro,353221.html
μπορει καποιος να μου κανει την μεταφραση?
400 ευρω δεν λεει η δεν βλεπω καλα?
Μα οι HD-READY TV's μπορουν να δειξουν 1080i
εμενα η R71 παιρνει 1080ι
στο ινφο οταν στελνω απο το σονυ ΝS76Η στο HDMI 1080i το παιρνει και εμφανιζει στο ινφο tou HDMI 1920*1080i .......
bebaia to metatrepei se 1366*768
allo an to deixnei allo an to pairnei kai to metatrepei se 1366*768p
Να παρω και εγω ενα να το "κοτσαρω" πανω στον ντιλα ή δεν λεει?
Κανενας καλόόόόόόόός???............
Δεν τα δινουνε μωρε Αλεξη.
(Βρωμο-τσιγκουνηδες ειναι ολοι τους)![]()
Κανενας καλόόόόόόόός???............
Δεν τα δινουνε μωρε Αλεξη.
(Βρωμο-τσιγκουνηδες ειναι ολοι τους)![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.