Γενικα εχει μελλον σαν player?
Oι ταινιες bluer ray δειχνουν και αυτες κομμενες πανω-κατω;
κι εγω για br το είχα μέχρι που του έβαλα και dvd και το scaler του έιναι κλάσεις ανώτερο από του pioneer dvd που είχα.
επειδή ο ενισχυτής μου, δεν έχει hdmi το έχω συνδέσει όπως αναφέρεις. το μόνο πρόβλημα, είναι ότι επιλέγεις από το setup του, από που να βγαίνει ο ήχος (hdmi ή optical) και θα πρέπει να ακούς πάντα από το οπτικό (δλδ ενισχυτή) αλλίως πρέπει να το αλλάζεις κάθε φορά από τα settings του.
Τα καινούργια φορμά ήχου τα υποστηρίζει,αλλά αν δεν έχει hdmi ο av,το ps3 δεν έχει δυστυχώς αναλογικές 5.1 για να τα περάσεις από κει.
Αυτό είναι το μόνο αρνητικό για μένα και αποτρεπτικό για την αγορά του,θα "θυσιάσω" το λίγο gaming πηγαίνοντας ίσως στο samsung bd 2500.
μα δεν εχει οπτικη εξοδο; δηλ. δεν μπορω να το συνδεσω με τον av μεσω optical καλωδιου?
μα δεν εχει οπτικη εξοδο; δηλ. δεν μπορω να το συνδεσω με τον av μεσω optical καλωδιου?
Μέσω οπτικής η coaxical εξόδου δεν μπορείς να ακούσεις τα νέα format ήχου απο το ps.
δεν εχει coaxial το ps3 μονο toslink
η μια εισοδος πρεπει να ειναι η οπτικη. Η αλλη η av moulti out τι ειναι; Αν την οπτικη την συνδεσω με την αντιστοιχη του av δεν θα εχω dolby η dts? (οπως δηλ κανω και με το dvd μου)
για να μην γινομαι κουραστικος.... αν το συνδεσω οπτικα με τον av και με hdmi με την tv και του βαλω ενα blue ray disk, θα εχω ηχο απο τα ηχεια μου και τι ηχο θα μπορω να εχω;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.