PS3 Slim Απορίες για αγορά

george_athens98

New member
27 September 2008
42
Θελω να αγορασω το PS3 SLIM και εχω τις εξεις απορειες (απαντηστε με ενα ναι η οχι για να μην σας κουραζω).
Α)Παιζει ταινιες DIVX ελληνικους υποτιτλους;
B)Μπορω να γραψω στο σκληρο του δισκο τηλεοπτικο προγραμμα;
Γ)Aναγωριζει εξωτερικο σκληρο δισκο,η USB STICK μνηνης;
Ευχαριστω.

Re: PS3 SLIM ΑΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

α)Παίζει divx, και σίγουρα με ελληνικούς υπότιτλους αν αυτοί είναι ενσωματωμένοι. Αν είναι ξεχωριστό αρχείο απ'ότι ξέρω γίνεται, αλλά θέλει ψάξιμο που προσωπικά δεν έχω κάνει.

β)Απ'οσο ξέρω όχι.

γ)Ναι

Re: PS3 SLIM ΑΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

α)Παίζει divx, και σίγουρα με ελληνικούς υπότιτλους αν αυτοί είναι ενσωματωμένοι. Αν είναι ξεχωριστό αρχείο απ'ότι ξέρω γίνεται, αλλά θέλει ψάξιμο που προσωπικά δεν έχω κάνει.

β)Απ'οσο ξέρω όχι.

γ)Ναι

Aκουσα οτι με καποια αναβαθμιση λογισμικου κοντα στα Χριστουγεννα θα μπορουσε καποιος να γραψει τηλεοπτικο προγραμμα,δεν ξερω αν ειναι αληθεια ομως.

Εγγραφή τηλεοπτικού προγράμματος μπορείς να επιτύχεις με το "Play TV" αλλά η υπηρεσία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στην χώρα μας.

Attachments

• 3595202x.jpg
    3595202x.jpg
    31.3 KB · Views: 20
Εγγραφή τηλεοπτικού προγράμματος μπορείς να επιτύχεις με το "Play TV" αλλά η υπηρεσία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στην χώρα μας.

Να ρωτησω κατι αλλο,ταινιες σε μορφη mpeg4,divx,xvid τις υποστηριζει ολες;
Επισης αν μια ταινια HD που ειναι σε φλασακι usb,με ελληνικους υποτιτλους ενσωματομενους,θα παιξει;Και αν ναι θα δειχνει οντως σαν κανονικη HD ταινια η πρεπει να ειναι γραμμενη σε δισκο blueray για να αποδοσει το HD;
Eυχαριστω.

To Ps3 αναγνωρίζει εξωτερικούς σκληρούς σε forma fat32 το fat32 χωράει αρχείο μέχρι 4,3gb, μια ταινία fullHD (ματρόσκα) είναι κατά μέσο όρο γύρω στα 9-10 gb...

Με ένα προγραμματάκι ΜKV2Vob κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου για το Ps3, σου κάνει την ταινία στο forma που βλέπει, χωρίς απώλειες και στη σπάει ανα 4,3gb σε αρχεία... Τα χώνεις σε ένα portable ΗDisk, το συνδέεις με το ps and vouala...

To Ps3 αναγνωρίζει εξωτερικούς σκληρούς σε forma fat32 το fat32 χωράει αρχείο μέχρι 4,3gb, μια ταινία fullHD (ματρόσκα) είναι κατά μέσο όρο γύρω στα 9-10 gb...

Με ένα προγραμματάκι ΜKV2Vob κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου για το Ps3, σου κάνει την ταινία στο forma που βλέπει, χωρίς απώλειες και στη σπάει ανα 4,3gb σε αρχεία... Τα χώνεις σε ένα portable ΗDisk, το συνδέεις με το ps and vouala...

Ενα USB φλασακι των 16GB το οποιο ειναι FAT32,χωραει μια ταινια HD των 10GB.Δηλαδη εαν η ταινια ειναι ολοκληρη και οχι σπασμενη σε 3 αρχεια,δεν την παιζει το PS3;

Δεν μπορείς να την περάσεις ολόκληρη σε φλασάκι fat32... Δε σε αφήνει ο υπολογιστής... Τα 4gb είναι περιορισμός του fat32...

Σχετικά με το PS3 Slim:
- Όπως είπε ένας φίλος αρχικά, για να δεις οποιοδήποτε HD αρχείο, καλό θα ήταν να έχεις κάνει πιο πριν όλη τη "δουλειά" στο PC σου με το MKV2Vob για να έχεις απλά ένα αρχείο στα χέρια σου και να το πετάξεις σε ένα stickάκι. Δουλειά μπορείς να κάνεις και με προγράμματα στιλ TVersity, όπου ουσιαστικά επιτρέπεις στο PS3 μέσω δικτύου να αναπαράγει αρχεία που υπάρχουν στο PC σου. Για μένα, η λύση του MKV2Vob είναι καλύτερη...
- Το PlayTV συνεργάζεται ΠΛΗΡΩΣ με την Digea, κάτι που σημαίνει ότι μόλις έρθει η ψηφιακή τηλεόραση στην περιοχή σου, θα μπορείς να γράφεις τηλεοπτικό πρόγραμμα στο σκληρό δίσκο. Όλο το απαραίτητο software υπάρχει μέσα στο πακέτο αγοράς του PlayTV.