Εκτός του online με τους φίλους, θα μπορείται να ανταλλάξετε και παιχνίδια μεταξύ σας![]()
+1 :SFGSFGSF:
Εκτός του online με τους φίλους, θα μπορείται να ανταλλάξετε και παιχνίδια μεταξύ σας![]()
http://xboxliveuk76.com/
12 μηνες Xbox Live με 28 λιρες (33 ευρω)...πληρωμη απο πιστωτικη-prepaid μεσω paypal...αποστολη του κωδικου με email...δοκιμασμενο site εχω παραγγειλει πανω απο 10 φορες ανανεωσεις και MS points...
Αυτό όντως δουλευει? Πρέπει να γινει αγορα του παιχνιδιου μόνο απο το on line store για να δουλεψει αυτο?
Δεν κατάλαβα την ερώτηση σου...
ενωει ανταλαγη μαλλον ο φιλος
ανταλαγη παιχνιδιων
του δινεις ας πουμε το pro και σου δινει το 2k10
και κατι αλλο που δεν αναφερθηκε πιο πανω
μπορεις να ακουσεις τα αγαπημενα σου κομματια στο παιχνιδι που παιζεις μονο το x-box το κανει αυτο
μπορει να παιζεις ενα racing τιτλο και αντι για την μουσικη του παιχνιδιου να βαλεις εσυ οτι γουσταρεις
στο playstation δεν μπορεις να το κανεις και το cross-chat που ειπε ενας φιλος πιο πανω μονο το x-box μπορει να το προσφερει αυτο
δλδ να εισαι με φιλους και εσυ να παιζεις pro και ο φιλος σου 2k10
ε μπορειτε να συζητατε μεταξει σας ανεξαρτητος το τι παιζεται
Ισως ειναι χαζη η ερωτηση αλλα δεν γνωριζω και πολλα
Για να μοιραστεις το παιχνιδι πχ, πρεπει να το εχεις αποκλειστικα προμηθευτει απο το on line Store της SONY? Δεν ξερω αν ειμαι κατανοητος.
Μάλιστα.
Έχω την εντύπωση ότι κακός κυκλοφορεί το PS3.Να μαζέψουμε υπογραφές να το αποσύρουμε από την αγορά.Και παρόλο που βγήκε πρώτο στη "ΜΑΧΗ".
Είμαι FANBOY αλλά ένα πράμα μου κάνει εντυπώσει.Οταν ειναι να παιξουμε Online με τους φίλους μας παίρνουμε διαφορετικές κονσόλες από αυτούς?:chinscratch::bang:
Η online υπηρεσία του PS3 που έθιξα απο προσωπική εμπειρία που είχα τι σχέση έχει με την κονσόλα τώρα?Τέτοια αντίδραση μόνο απο fanboy θα την περίμενα οπότε σε καταλαβαίνω φίλε μου.:ernaehrung004:![]()
Πραγματικα ισως ειναι σημαντικο μπορω να παιζω με τα φιλαρακια On line αρκει να μην υπαρχει Lag... ολοι εχουμε 24αρες γραμμες OTE , ειναι θεμα παροχου η δικτυου SONY... thanks!
Αν δεν σε ενδιαφέρει το Blu Ray τότε το 360 η καλύτερη επιλογή.
Προσοχή όμως μην ανοικτοί νέο Thread μετά με τίτλο:
Πήρα XBOX 360 πως θα παίξω PRO με τους φίλους μου που έχουν PS3?
Με το συμπάθιο φίλε dilliger.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.