PS3 Συμβατότητα με h264 αρχεία

Βασίλης Α.

Supreme Member
10 September 2007
3,503
Βέλγιο
Γνωρίζετε αν το ps3 είναι συμβατό με τέτοια αρχεία ή αν υπάρχει κάποιο firmware update που το καθιστά συμβατό? Θέλω μέσω usb stick να βλέπω ταινίες που κατεβάζω μέσω του υπολογιστή σε high definition (μορφής h264) sto PS3. Έκανα μια δοκιμή αλλά προκοπή δεν είδα. Μήπως έτυχε κάποιος να το έχει καταφέρει?

Άρα δυστυχώς δεν θα χωράει σε usb stick με τίποτα! Και εγώ που νόμιζα ότι παίρνοντας ενα stick των 8gb θα ήμουν ok! :bigcry: Oι ταινίες έχουν μέγεθος 4,7gb :slapface:

Υποτίθετε οτι το PS3 παίζει h.264 αρχεία από την έκδοση firmware 1,82 και μετά.
Δεν το ξέρω σίγουρα επειδή δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μου φαίνεται περίεργο να μην τα παίζει.

Δυστυχως οχι, αλλα ακομα το ψαχνουνε. Η συμβατοτητα που λεει η sony ειναι για το AVCHD το οποιο ειναι το φορμα που χρησιμοποιυν οι καμερες τις. Για τα MKV αρχεια που εχουμε ολοι μας τιποτα ακομα. Γινονται ομως προσπαθεις.

Δεν εννοουσα οτι η Amiga παιζει mkv αρχεια. Προς θεου. Απλα οταν βγηκε τοτενες ειχε και μπορουσε να κανει τα παντα(ειτε games ειτε μουσικες εφαρμογες εστω κι αν ο αταρι ειχε το 1ο cubase). Αυτο που εννουσα ειναι οτι ναι μεν το Ps3 ειναι μαμω τα μηχανηματα....θεωρητικα. Δεν εχει κανει ακομα το λεγομενο "μπαμ". Περιμενουμε. Το θεμα ειναι να μην χρησιμοποιες το Tversity για να δεις αρχεια video. Απο μονο του δεν μπορει? Χρειαζεται μεσω Λαμιας να παμε να δουμε 1 divx?

Ελπίζουμε μέσα στον Ιαν'08 να κυκλοφορίσει το νεο DiVX certified firmware (είναι ήδη υπο την διαδικασία του cerfification). Τότε θα μπορεί να παίξει πλέον την πλειοψηφία των media files. Η δεύτερη λύση ειναι μέσα απο linux που παίζεις τα πάντα!

Σιγουρα το νεο firmware ακουγεται παρα πολυ καλο, το να παιζει δηλαδη divx αρχεια. Ομως οπως και να το κανουμε ειναι λιγο παλιο σε σχεση με την hd εποχη που, οπως εχει πλασαριστει το ps3 ,ειναι λιγο περιεργο να μην παιζει ηδη ολα τα υπαρχοντα αρχεια video (DIVX,XVID κΛπ)και να χρειαζοταν upgrade εστω, στο να παιζει mkv η κατι πιο καινουργιο.
Απλα νομιζω οτι δεν ηταν ετοιμη εν τελει η sony, να βγαλει σε κυκλοφορια την κονσολα .Τουλάχιστον οχι οπως θα επρεπε να ειχε βγει εξ αρχης.
Συν οτι δεν εχει βγει ακομα μετα απο 1 χρονο ενας τιτλος κραχτης οσον αφορα το gaming μερος.Το καλο ειναι οτι υπαρχουν συνεχομενα updates . Ειδωμεν.