PS3 system software update v2.53

mkv2vob λοιπόν...

Μια χαρά δουλεύει και αυτό!

Γειά σας παιδιά. Υπάρχει πουθενά οδηγός γι' αυτό; Να παίζουμε δηλαδή τα mkv στο ps3 έστω και με ενδιάμεση διαδικασία; Έχω βρει 5-6 διαφορετικές λύσεις στο ίντερνετ αλλά δεν δοκίμασα καμία (αφ'ενός γιατί μόλις πριν λίγες ημέρες πήρα το ps3) περιμένοντας να ακούσω κάποια λύση που "επίσημα" έχει δοκιμαστεί και έχει ικανοποιήσει τους χρήστες.

Γειά σας παιδιά. Υπάρχει πουθενά οδηγός γι' αυτό; Να παίζουμε δηλαδή τα mkv στο ps3 έστω και με ενδιάμεση διαδικασία; Έχω βρει 5-6 διαφορετικές λύσεις στο ίντερνετ αλλά δεν δοκίμασα καμία (αφ'ενός γιατί μόλις πριν λίγες ημέρες πήρα το ps3) περιμένοντας να ακούσω κάποια λύση που "επίσημα" έχει δοκιμαστεί και έχει ικανοποιήσει τους χρήστες.

mkv2mov η σωτηρία

ρε παδεία να καταλάβω επειδή θα πάρο και εγώ ένα ps3 για να κάνει αναβαθμίσει το βάζουμε ethernet και παίρνει μονο του την αναβάθμιση η πρέπει να κάνουμε τίποτε άλλο......

ρε παδεία να καταλάβω επειδή θα πάρο και εγώ ένα ps3 για να κάνει αναβαθμίσει το βάζουμε ethernet και παίρνει μονο του την αναβάθμιση η πρέπει να κάνουμε τίποτε άλλο......

Εάν έχεις dsl το συνδέεις μέσω ethernet με το router,πας ρυθμίσεις-software update και εάν υπάρχει νέα εκδοση σε ρωτάει και το κατεβάζει μόνο του εάν συμφωνείς.Αλλιώς πας σε ένα internet cafe,το κατεβάζεις σε φλασάκι και το περνάς μέσω usb..:grandpa:

παδεία έχω και μια ερώτηση για να συνδεθώ ασύρματα στο internet πρέπει να το περάσω πχ linux η γίνετε σύνδεση αυτόματα (με τις ρυθμίσεις που έχει)

γινεται.αλλα δεν ξερω πως.
ειχα βαλει μια εκδοση ydl αλλα δεν το υποστηριζε και μετα βγηκε μια αναβαθμιση για wifi

το λέω αυτό για τι την δευτερα θα παο να πάρο το ps3 40gb και να ξέρω τι κάνω,έχω dsl ασύρματο και ενσύρματο στο σπίτι...

το λέω αυτό για τι την δευτερα θα παο να πάρο το ps3 40gb και να ξέρω τι κάνω,έχω dsl ασύρματο και ενσύρματο στο σπίτι...

Και ασύρματα και ενσύρματα,δε χρειάζεται να κάνεις και πολλά...τα κάνει σχεδόν μόνο του.Πάρτο πρώτα και εδώ είμαστε-bye-

τελικά το πήρα, 80gb με ένα παιχνίδι δώρο,θέλω να ρωτήσω συνδέθηκα καλά και ωραία με ethernet μπήκα στο internet,αλλα από antivirus τι κάνουμε το έχει ενσωματωμένο η τίποτε άλλο?

ρε παιδεία μπαίνω στο internet μέσο αναζητήσεις που έχει και μου βγάζει τις σελίδες κινεζικα πως διορθώνεται?