ps3 to pc μεσω wireles δικτυο???

vageladosgr

Senior Member
16 August 2007
370
ΑΘΗΝΑ
παιδια δεν γινεται με καποιο τροπο να συνδεσω το pc me to ps3 ασυρματα?? υπαρχει και ασυρματο router. ρωταω γιατι μοιραζονται ασυρματα και τα δυο την συνδεση απτο routrer. ελπιζω να υπαρχει καποιος τροπος γιατι πραγματικα θα υπαρξουν πολλα πλεονεκτηματα.. οπως π.χ.αμεση μεταφορα αρχειων,στον εσωτερικο σκληρο χωρις ορια 4giga!!!

ευχαριστω για την απαντηση σου.. μακαρι να εχεις δικιο:idea::idea: αλλα δυστυχως δεν μου λειτουργει αυτο που λες...:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:εκανα και αναζητηση αλλα γραφει no media servers:rifle: please help...-bye-

Πρώτα πρέπει να δώσεις πρόσβαση μέσα από το PS3 σου.

Settings -> Network Settings -> Media Server Connection -> Enabled .

Στον windows media player 11 πας:

Εργαλεία-> επιλογές-> βιβλιοθήκη-> ρύθμιση παραμέτρων κοινής χρήσης

και τικάρεις το " κοινή χρήση των πολυμέσων μου" και βλέπει το ps3 κατευθείαν.

Βέβαια δεν έχω καταφέρει ακόμα να αναπαράγω κάποιο αρχείο ούτε να το αντιγράψω γιατί το ps3 μου βγάζει network error.

Αυτη η δουλεια μπορεί να γίνει και με το tversity (google it) το οποίο είναι free και με το nero media home αλλα ακόμα δεν τα έχω ψάξει αρκετά.

Θα τα ψάξω να δω πως γίνεται η δουλειά και θα επανέλθω.

σας ευχαριστω πραγματικα ολους:BDGBGDB55::BDGBGDB55: δουλευει!!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF:απλα ηθελε μετα την πρωτη προσπαθεια με τον media player 11 να επιτρεψω συγκεκριμενα την προσβαση στο PS3 και τωρα τα βλεπει ολα:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Παιδιά καλημέρα

Θα ήθελα τα φώτα και την βοηθειά σας

Προσπαθώ να "δω" το PS3 μου από τον υπολογιστή μου (Toshiba με Windows Vista) και δεν τα έχω καταφέρει μέχρι τώρα (δεν είναι οτι μου το εμφανίζει ως "Unknown Device", ΔΕΝ το "βλέπει" καν). Και τα δύο είναι συνεδεμένα στο ίδιο LAN μέσω του Router που είναι ένα FritzBoc 7140.

- To PS3 και το PC βλέπουν κανονικά το δίκτυο, παίρνουν κανονικά IP από αυτές που δίνει το Router.
- To PS3 συνδέεται στο Internet, κατεβάζει τα updates κτλ. Επίσεις έχω ενεργοποιήσει την επιλογή για Media Servers
- Το PC βλέπει έναν δικτυακό εκτυπωτή και εκτυπώνει κανονικά. Επίσεις έχω ενεργοποιήσει όλες τις απαιτούμενες ρυθμήσεις για Network File Sharing.
- Για Firewall χρεισιμοποιώ αυτό του Norton Internet Security στο οποίο έχω επιτρέψει την επικοινωνία σε προγράμματα όπως Windows Media Player κτλ. Επίσεις έχω καταχωρήσει ώς trusted την IP Που δινει ο Router στο PS3.

Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη μπάς και δούμε κάποιο φως...

Ευχαριστώ και πάλι

Φιλε John ευχαριστώ

Το PimpStream δούλεψε, οπότε τώρα μπορώ να κάνω streaming υλικό από το PC στο PS3

Φυσικά δικτυακά, το PC ακόμη δεν βλέπει το PS3 ... και για αυτό δεν έχω βρεί λύση...

Ερώτηση: για να πέξει MKV αρχεία το PS3, τι πρέπει να γίνει?

Ευχαριστώ και πάλι

Re: Απάντηση: ps3 to pc μεσω wireles δικτυο???

Φιλε John ευχαριστώ

Το PimpStream δούλεψε, οπότε τώρα μπορώ να κάνω streaming υλικό από το PC στο PS3

Φυσικά δικτυακά, το PC ακόμη δεν βλέπει το PS3 ... και για αυτό δεν έχω βρεί λύση...

Ερώτηση: για να πέξει MKV αρχεία το PS3, τι πρέπει να γίνει?

Ευχαριστώ και πάλι

περασε τα αρχεια mkv apto mkv2vob και θα τα παιξει το ps3

Μήπως εχει κανεις ιδέα πως βλέπει το ps3 τον MAC καθώς και έναν δικτυκό δίσκο? Η σύνδεση ειναι wifi του ps3. Εχω προσπαθησει τα παντα αλλά τίποτα...

'Οπως σωστά σου επισήμανε ο vagelados θα χρησιμοποιήσεις το mkv2vob.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το mkv2vob θα βρεις εδώ και για τους υπότιτλους πρέπει να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο με το ίδιο όνομα.

Καλωσόρισες στην παρέα ctriant!-bye-

Μήπως εχει κανεις ιδέα πως βλέπει το ps3 τον MAC καθώς και έναν δικτυκό δίσκο? Η σύνδεση ειναι wifi του ps3. Εχω προσπαθησει τα παντα αλλά τίποτα...

Έχεις δοκιμάσει το media link...?

Κάνει stream (ενσύρματα ή ασύρματα) υποστηρίζει hd,μουσική και φωτογραφίες.
Μπορείς να κατεβάσεις την trail έκδοση από την επίσημη σελίδα από εδώ, για δοκιμή.

Έχεις δοκιμάσει το media link...?

Κάνει stream (ενσύρματα ή ασύρματα) υποστηρίζει hd,μουσική και φωτογραφίες.
Μπορείς να κατεβάσεις την trail έκδοση από την επίσημη σελίδα από εδώ, για δοκιμή.

To δοκίμασα εχθές το βράδυ και ...το αγορασα αμεσως!!!! Είναι εκπληκτικό. Μου έλυσες το προβλημα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους MAC users. :grinning-smiley-043