Ps3 Vs Xbox360

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ps3 Vs Xbox360

Sorry για το :offtopic: , αλλά....να ρε παιδιά ...πως να το πω ???...ντρέπομαι..

...εγώ που έχω το PS3 και δεν το παίζω (....:eek:...) πειράζει....?????....

:chinscratch:....μήπως να αρχίσω να το παίζω κι εγώ για να γίνω εντός topic.........:grinning-smiley-043....συνεχίστε παίδες πλάκα έχει, αν δεν είχε κι αυτά ώρες - ώρες το forum, θα γινόταν ανιαρό ....:popcorn:

Πες τα βρε Χρηστο... Αυτο ειναι! -bye-
Μπαινεις ωρες -ωρες εδω και λες " τι να διαβασω τωρα" ?
Εισαι και λιγο κουρασμενος , οποτε αυτοματως μπαινεις εδω και γελας με την ψυχή σου... :a0210:

Μηπως να μεταφερονταν αυτο το θεμα στη στηλη με τα χιουμορ καλυτερα???

Παντως, για να δωσουμε και λιγο τροφη στους σχολιασμούς, θα βγαλω ενα συμπερασμα μεχρι εδω...

1ος γυρος Ps3 vs 360

Νικητης με knock out : ................... (στις τελιτσες συμπληρωνετε ό,τι θελετε αναλογα με το προσωπικο σας γουστο. ) :flipout::flipout::flipout:

Νικητης...???

To wii βεβαια!!!

Ο πολεμος των γραφικων ηταν παντα για τις εντυπωσεις και τις διαφημισεις...
Ο αληθινος gamer εψαχνε το γ@μ@το GAMEPLAY... κατι που τα σημερινα παιδακια νομιζουν πως το ζουν με τα εκπληκτικα cinematics καθουμενα ακινητα και αποβλακομενα στην TV μη κανοντας τιποτα με το στωμα ανοικτο (trisalon speaking)...

αντε παιξε στρατα στρατουλα νηπιο με τα παιδακια αφου σου αρεσει το wii http://uk.wii.com/wii/en_GB/wii_software_3.html:flipout::flipout:
να δω τι θα λες εσυ και οι αλλοι xboxakides οταν βγει αυτο

εχμ, αυτό έχει βγει εδώ και 1.5 χρόνο και λέγετε call of duty 4 :laugh:

εχμ, αυτό έχει βγει εδώ και 1.5 χρόνο και λέγετε call of duty 4 :laugh:

κοιτα προσεκτικα τις αριστερες εικονες

Τελικα εχει πλακα αυτο το νημα , διαβασα και διαβαζω φοβερα πραγματα.

Παντως εγω θυμαμαι τι παιχνιδαρες ειχε το PS1 και μου ερχεται να κλαιω , Medal of Honor 1 και 2 , το Crash Bandicoot , το Medal Gear Solid 1 , το Spyro the Dragon κτλ.

Τι Κillzone και π...ς ,σαν εκεινα τα παιχνιδια δεν προκειται να ξαναβγουν ποτε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ps3 Vs Xbox360

να δω τι θα λες εσυ και οι αλλοι xboxakides οταν βγει αυτο

Δεν εχω xbox χαζουλι!...
Το παιχνιδι αυτο εχει χειροτερα γραφικα απο το περσυνο gears Of war και crysis... Για φιγουρα το γραφεις? Και δεν ντρεπεσαι???
Αν δεις το νερο φαινεται σαν μη διαφανες ΖΕΛΕ... μαθε λοιπον οτι τα ΝΕΑ γραφικα (απο περσυ) το νερο το δειχνουν σαν... ΝΕΡΟ!
:flipout::flipout:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ps3 Vs Xbox360

Δεν εχω xbox χαζουλι!...
Το παιχνιδι αυτο εχει χειροτερα γραφικα απο το περσυνο gears Of war και crysis... Για φιγουρα το γραφεις? Και δεν ντρεπεσαι??? :flipout::flipout:

4 εικονες ειναι εκει εκτος αν βλεπεις μονο 2 εσυ οποτε η περιπτωση σου χριζει οθφαλμιατρο :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ps3 Vs Xbox360

4 εικονες ειναι εκει εκτος αν βλεπεις μονο 2 εσυ οποτε η περιπτωση σου χριζει οθφαλμιατρο :flipout:

Βρε χαζουλι... οι αριστερες (οι καλες) εχουν νερο σαν ζελε... περιπτωση εισαι!!!
Αφου το καταλαβαμε και αυτο... παμε στο επομενο βημα...
ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ... ΟΧΙ ΖΕΛΕ! -bye-

(τωρα το καταλαβες?)

Καλυτερα να μασας παρα να μιλας μερικες φορες χαζουλι!!! :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ps3 Vs Xbox360

Βρε χαζουλι... οι αριστερες (οι καλες) εχουν νερο σαν ζελε... περιπτωση εισαι!!!
Αφου το καταλαβαμε και αυτο... παμε στο επομενο βημα...
ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ... ΟΧΙ ΖΕΛΕ! -bye-

(τωρα το καταλαβες?)

Καλυτερα να μασας παρα να μιλας μερικες φορες χαζουλι!!! :flipout:

κανε το μαγκα πισω απο μια οθονη υπολογιστη βριζοντας , αλλα βεβαια οι ΚΟΤΕΣ μονο ετσι ξερουν να εκφραζονται αντε πεστα ιn persοn και θα δουμε ποιος θα γελαγε τοτε:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ps3 Vs Xbox360

Δεν εχω xbox χαζουλι!...
Το παιχνιδι αυτο εχει χειροτερα γραφικα απο το περσυνο gears Of war και crysis... Για φιγουρα το γραφεις? Και δεν ντρεπεσαι???
Αν δεις το νερο φαινεται σαν μη διαφανες ΖΕΛΕ... μαθε λοιπον οτι τα ΝΕΑ γραφικα (απο περσυ) το νερο το δειχνουν σαν... ΝΕΡΟ!
:flipout::flipout:
Λάσπη απεικονίζει όχι νερό.

Γεια χαρά κι από μένα.

Μπορώ να πω ότι στο συγκεκριμένο thread βρήκα πληροφορίες και links τα οποία πραγματικά με βοήθησαν να ενημερωθώ σε μεγάλο βαθμό και για αυτό σας ευχαριστώ όλους.

Πάντως σαν κάτοχος του Wii και έχοντας διαβάσει προσεκτικά τις απόψεις σας πιστεύω ότι επειδή είναι παράλογο να επιδιώκουμε την απαξίωση των παιχνιδομηχανών που δεν αγοράσαμε, καλύτερα είναι να αναφέρουμε τους υποκειμενικούς λόγους που μας οδήγησαν στην επιλογή μας.

Προσωπικά, πέρισυ αγόρασα το Wii διότι μου φάνηκε καλή ιδέα να παίζω sports ιδρώνοντας, χρησιμοποιόντας όλο το σώμα μου κι όχι μόνο τα δάχτυλά μου καθώς η δουλειά μου είναι αρκετά καθιστική. Μπορώ να πω ότι δεν έχω απογοητευτεί.

Επίσης σκέφτομαι να αγοράσω ένα ps3 όχι γιατί έχω πειστεί ότι είναι η καλύτερη κονσόλα, αλλά επειδή είναι ένα καλό blu-ray player για το home-cinema.

Να δούμε πότε θα μου γυαλίσει και το xbox.;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ps3 Vs Xbox360

κανε το μαγκα πισω απο μια οθονη υπολογιστη βριζοντας , αλλα βεβαια οι ΚΟΤΕΣ μονο ετσι ξερουν να εκφραζονται αντε πεστα ιn persοn και θα δουμε ποιος θα γελαγε τοτε:flipout:

Θα φερεις και τον μπαμπα σου ή τον ηρωα απο το Metal solid gear???? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Ελα ηρεμισε... Χαριτολογωντας το χρησιμοποιω το "βρε χαζουλι" (σε ουδετερο)!
Μην εχεις νευρα βρε κουτο που ειπες κοτσανουλα πριν! :flipout:
:BDGBGDB55:

ΥΓ. Αυτες ειναι οι επιπτωσεις οταν πεφτει το PS3 στην 3η θεση πωλησεων???
...τσκ τσκ... blind fanatics...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ps3 Vs Xbox360

Λάσπη απεικονίζει όχι νερό.

Μπλε λασπη...? συγνωμη αλλα ως παιδι που επαιζα... μια λασπη μπορουσε να εχει καφε και μαυρες αποχρωσεις... ή το PS3 δειχνει λαθος χρωματα ή εσυ κανεις καποιο λαθος και προκειτε για λιμνουλα με νερο απο την βροχη...
Επισης κυματισμους που δειχνει να εχει, δεν κανει η λασπη αρα οντως ειναι νερο...
Anyway... και στις δυο περιπτωσεις παντως η απεικονιση ειναι απλα ΑΘΛΙΑ...

Status
Not open for further replies.