Ps3 υποκατάστατο του HTPC

Πλέον βλέπει και υπότιτλους στα DiVX ,οπότε τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα ;)

Αν έχεις πρόβλημα στον ήχο μπορείς μέσα στο virtualdub να κάνεις interleaving 500ms.Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει πάντα.
Από τις 50 ταινίες που έχω επεξεργαστεί γύρω στις 10 είχαν αυτό το πρόβλημα.
Απλώς πιστεύω ότι αυτός ο τρόπος είναι ο καλύτερος μέχρι στιγμής για την καλύτερη ποιότητα πάντα.

καλημεριζουμε..παιδια εγω εχω για λαπτοπ ενα βαιο ar51j το ενωνω με την Χ3500 αλλα δεν μου παιζει τις ταινιες σε mpeg4 πο ειναι και καλα hd μηπως θελω κανενα καλο player?αν ναι?ποιον?

εχω παιξει και divx με το πσ3 αλλα η ποιοτητα ηταν χαλια στην Χ3500 κανω κατι λαθος?εχω μετατρεψει παρα πολλεσ ταινιεσ με το mkv2vob αλλα παντα μου βγαζει το file corrupted!ενω βλεπω αλλους που τις παιζει κανονικα

Update

V2.1.1 25/Mar/2008
Added option to increase subtitle size.
Added missing vorbis.dll and ogg.dll (for avi splitting).
Removed automatic xvid 2GB splitting as no longer needed with new ps3 firmware.
Updated tsmuxer to 1.6.3(b)
Splitting now uses tsmuxer's new split function for added speed.

Update

V2.1.1 25/Mar/2008
Added option to increase subtitle size.
Added missing vorbis.dll and ogg.dll (for avi splitting).
Removed automatic xvid 2GB splitting as no longer needed with new ps3 firmware.
Updated tsmuxer to 1.6.3(b)
Splitting now uses tsmuxer's new split function for added speed.

Ωραίος!
Δώσε και link για κατέβασμα.

Για κατέβασμα παρακάτω...
Download program: mkv2vob V2.1.1 25/Mar/2008.

Βασικά το πρόγραμμα κάνει update αυτόματα και οποίος το έχει δεν χρειάζεται να το ξανά κατεβάσει.

Last edited:
παιδια εγω απορω ακομα γιατι κοβετε τα αρχεια?
αφου λεμε τα βλεπει οσα γιγα και να ειναι.

Υπάρχουν και άτομα για την μεταφορά δεδομένων χρησιμοποιούν DVD μιας στρώσης άρα χρειάζεται να τα κόψεις σε κομμάτια.

αν ειναι ετσι εχεις δικιο,αλλα αν το κανουν εξετιας του fat32 δεν υπαρχει λογος γιατι απλα δισκος δεν ειναι fat32(οπως αναφερει ενας φιλος πιο πριν).

αν ο δισκος ειναι φορμαρισμενος σε fat32 δεν αναγνωριζει αρχεια πανω απο 4 γιγα,τωρα αν φορμαριστει ο εξωτερκος δισκος μεσο ps3 με σηστημα ιδιο με αυτο που ειναι ο εσωτερικος τοτε θα πρεπει να αναγνωριζει αρχεια >4γιγα αλλα δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω κι αν γινεται .

ενταξει παιδια εχετε δικιο σε μερικες περιπτωσης χρειαζεται,αλλα καλο ειναι να το αποφευγουμαι για πιο ευκολια.

Παιδιά μια ερώτηση.
Έχω αυτό http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=13254 και δεν έχω ps3 αλλά σκέφτομαι την αγορά του σαν υποκατάστατο του HTPC.
Αν απο το pc γράψω σε blu ray disk μια ταινία πχ.των 12gb χωρίς συμπίεση κτλ.θα παίζει κανονικά στο ps3?Διαβάζει το ps3 επανεγγράψιμα blu ray?

Παιδιά μια ερώτηση.
Έχω αυτό http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=13254 και δεν έχω ps3 αλλά σκέφτομαι την αγορά του σαν υποκατάστατο του HTPC.
Αν απο το pc γράψω σε blu ray disk μια ταινία πχ.των 12gb χωρίς συμπίεση κτλ.θα παίζει κανονικά στο ps3?Διαβάζει το ps3 επανεγγράψιμα blu ray?

Δεν παίζει γραμμένα blue ray το ps3. Μόνο με μετατροπή του αρχείου σε άλλη μορφή και εγγραφή σε dvd υπό μορφή δεδομένων.