Ps3 υποκατάστατο του HTPC

παιδια ο 3rc1 δουλευει για μια νεα εκδοση.
υπομονη
εκανα το black book και στο part 2 λεει corupted file

βγηκε νεα εκδοση
απλα φροντιστε να ειστε ον
και τρεξτε το
αναβαθμιζει μονο του

έχει βγει καιρό η 2.10...

τέσπα, δεν λέει και τίποτα το πρόγραμμα... θέλει παααααρα πολυ δουλειά ακόμα... απορώ γιατί τόση βαβούρα. Με το virtualmoddub και το Pluging για fddshow κάνω πολύ καλύτερη δουλειά.

Με το mkv2vob μετέτρεψα τους "300" σε δυο αρχεία mpeg2 των 4G το καθένα.

Το αποτέλεσμα στο PS3...?

Φανταστικό!!! :Banane0:

Σάκη,αξίζει η διαδικασία που λες...? Προτείνεις να στραφούμε προς τα εκεί...?

Δώσε μας λεπτομέρειες.

Last edited:
Κι εγώ έχω πρόβλημα πολλές φορές στο δεύτερο αρχείο ("corrupted file"). Στο φόρουμ που γράφει ο δημιουργός του προγράμματος αναφέρει πως δεν ξέρει πού οφείλεται, οπότε μάλλον θ' αργήσει να βρεθεί λύση. Μετά απ' αυτό γύρισα στην πrοηγούμενη επιλογή, δηλ. να παίζουν τα mkv αρχεία μέσω tversity με on the fly transcoding με ffdshow, μόνο που δεν έχω καταφέρει ποτέ να ακούσω κάτι παραπάνω από δικάναλο ήχο. Το έχει καταφέρει κανείς από εσάς; Τέλος, νόμίζω ότι θα πρέπει να κοιτάμε σιγά σιγά τη λύση του blu ray recorder, ώστε να γλιτώσουμε τουλάχιστον από το θέμα του file splitting.Τι λέτε;

οφείλεται στο virtualdubmod που χρησιμοποιεί ο mkv2vob. τεσπα, όλα αυτά ειναι ημίμετρα.

Μετετρεψα το Gladiator σε 3 αρχεια (2 x 3,9GB και 1 x 700MB). Επαιξε μια χαρα αλλα στο τελικο αρχειο ειχε ριξει την φωτεινοτητα.

Ενω στο mkv η εικονα ειναι τελεια, στο mpeg ειναι σκοτεινη:twoguns:

ρε γαμοτο
beowulf
elizabeth ga
death sentence
prestige
we own the night
δεν παιζουν τα part2 -corrupted file
χαμενος κοπος

Ρε παιδιά πάρτε ενα HTPC και αφήστε το ψοφίμι.. Με 500 ευρώ παίζετε τα πάντα

Εμένα από τότε που έστησα το HTPC , το PS3 ανοιγει μόνο για κανένα παιχνιδάκι... και οποτε μου την πολυβιδώσει ή θα το πετάξω από το μπαλκόνι ή θα το βρείτε στις Αγγελίες (μάλλον σύντομα ..)

Ρε παιδιά πάρτε ενα HTPC και αφήστε το ψοφίμι.. Με 500 ευρώ παίζετε τα πάντα

Εμένα από τότε που έστησα το HTPC , το PS3 ανοιγει μόνο για κανένα παιχνιδάκι... και οποτε μου την πολυβιδώσει ή θα το πετάξω από το μπαλκόνι ή θα το βρείτε στις Αγγελίες (μάλλον σύντομα ..)

Εγω πριν 1 μηνα περιπου ημουν μεταξυ HTPC και PS3. Τελικα κατεληξα στο δευτερο αλλα μπορω να σου πω πως το εχω ψιλο μετανιωσει οσο αφορα τις ταινιες. Αν δεν βγαλει συντομα υποστηριξη για mkv, εχω φυγει για HTPC.

το PS3 ΔΕΝ είναι media center ρε παιδιά, πως να το κάνουμε τώρα...με το ζόρι να παίξει MKV?!

Εαν στο μέλλον το κάνει...more than welcome... αλλά τώρα ΔΕΝ αντικαθιστά ένα HTPC.

δεν ειναι media center αλλα αν δεν εχεις htpc θες να πιστευεις πως το ps3 ειναι media center.
κανω transcoding το jarhead 1080p sz για να δουμε θα παιζει..

Παιδιά θα το ξανά πω και εγώ, η εικόνα που μου δίνη το PS3 δεν συγκρίνετε με την εικόνα που παίρνω από το HTPC, με οποιο τρόπο και αν δοκίμασα να τα μετατρέψω.
Τώρα αν η μαμά Sony βγάλει Firmware στο μέλλον που να υποστηρίζει MKV ίσως αλλάξουν τα πράγματα.

Φυσικά δεν συγκρίνεται γιατί κάνεις συμπίεση στη συμπίεση και δεν φταίει το PS# για αυτό. Κατέβασε trailers απο το PS3 store να δείς πόσο τέλεια φαίνονται.

φιλε georget ειμαι 1000% σιγουρος οτι κατι δεν κανεις σωστα.
εχω ενα vaio fz21m 2.2ghz 2gb ddr2 ram 8400m gt hdmi με αυτα τα spec ας υποθεσουμε πως ειναι htpc .δεν λεω παιζει τελεια αλλα οχι οπως το πσ3

Re: Απάντηση: Ps3 υποκατάστατο του HTPC

ρε γαμοτο
beowulf
elizabeth ga
death sentence
prestige
we own the night
δεν παιζουν τα part2 -corrupted file
χαμενος κοπος

Κόψε το mkv με το mkv merge σε οσα κομμάτια θες και μετά κάνε την μετατροπή.

Ανοιγεις το mkvmerge και πετάς μέσα το mkv και τους υποτίτλους. Διαλέγεις τους υποτίτλους και βάζεις language --> greek και μετά χωρίζεις το mkv. Οταν τελειώσει ανοίγεις το mkvextractgui(google it) πετάς μέσα το πρώτο απο τα καινούρια mkv και κάνεις extract τους υποτίτλους μόνο, και κάνεις το ίδιο με τα υπόλοιπα mkv. Ετσι έχεις συγχρονισμένους υποτίτλους για κάθε κομματι. Μετονομασία και είσαι κομπλε.

Μετά κάνεις την μετατροπή και παίζουν όλα χωρίς πρόβλημα

Βρε παιδιά πολύς κόπος για να παίξει ένα αρχείο mkv το άτιμο το πσ3....
Το αξίζει ;
Δεν ξέρω...
Το πσ3 δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα htpc. Απλά μπορεί κ παίζει πολύ καλά αυτά που παίζει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι με TVersity να κάνετε stream τις ταινίες σας στο πσ3. Αυτό μάλιστα, παίζει μια χαρά !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ps3 υποκατάστατο του HTPC

σε ευχαριστω πολυ.θα το κανω και οπου κολλησω θα σε ρωτησω.ουφ νομιζα πως ηταν αχρηστος ο εξωτερικος δισκος που πηρα.-bye-
Κόψε το mkv με το mkv merge σε οσα κομμάτια θες και μετά κάνε την μετατροπή.

Ανοιγεις το mkvmerge και πετάς μέσα το mkv και τους υποτίτλους. Διαλέγεις τους υποτίτλους και βάζεις language --> greek και μετά χωρίζεις το mkv. Οταν τελειώσει ανοίγεις το mkvextractgui(google it) πετάς μέσα το πρώτο απο τα καινούρια mkv και κάνεις extract τους υποτίτλους μόνο, και κάνεις το ίδιο με τα υπόλοιπα mkv. Ετσι έχεις συγχρονισμένους υποτίτλους για κάθε κομματι. Μετονομασία και είσαι κομπλε.

Μετά κάνεις την μετατροπή και παίζουν όλα χωρίς πρόβλημα

δεν παιζει το jarhead part 2 -corrupted file
τωρα κανω αυτο που ειπες.ταχωριζω σε 3.999mb