υπότιτλους στο container με τπτ προς το παρων. μονο σε divxΡε παιδιά καλό το mkv2vob, αλλά ξέρει κανείς κανένα τρόπο να μετατρέπονται οι ματρόσκες σε κάτι συμβατό με το ps3 και παράλληλα να ενσωματώνονται υπότιτλοι, είτε στο container είτε στην εικόνα(στην εικόνα μοιάζει κάπως ασυμβίβαστο με αυτο που θέλω να πω στη συνέχεια), χωρίς να γίνεται transcoding?... Γιατί τί να το κάνω να κατεβάζω 720p και κατα τη μετατροπή που γίνεται transcoding να μου γεμίζει θόρυβο η εικόνα! Και στα φωτεινά πλάνα πάει κι έρχεται, σε κάποιες περιπτώσεις πες ότι δε το καταλαβαίνεις κιόλας. Αλλά στα σκοτεινά ο θόρυβος είναι ανυπόφορος!
Ε?? :hmmmm2:
Ρε παιδιά καλό το mkv2vob, αλλά ξέρει κανείς κανένα τρόπο να μετατρέπονται οι ματρόσκες σε κάτι συμβατό με το ps3 και παράλληλα να ενσωματώνονται υπότιτλοι, είτε στο container είτε στην εικόνα(στην εικόνα μοιάζει κάπως ασυμβίβαστο με αυτο που θέλω να πω στη συνέχεια), χωρίς να γίνεται transcoding?... Γιατί τί να το κάνω να κατεβάζω 720p και κατα τη μετατροπή που γίνεται transcoding να μου γεμίζει θόρυβο η εικόνα! Και στα φωτεινά πλάνα πάει κι έρχεται, σε κάποιες περιπτώσεις πες ότι δε το καταλαβαίνεις κιόλας. Αλλά στα σκοτεινά ο θόρυβος είναι ανυπόφορος!
Ε?? :hmmmm2:
Μια χαρα ειναι η μετατροπη σε vob με το mkv2vob. Η εικονα δεν εχει καμια διαφορα απο το "original" mkv ακομα και σε "θεοσκοτεινες" ταινιες οπως το sweeney todd. Να συμπληρωσω οτι παρολα οσα γραφονται εχω παρατηρησει καλυτερη μετατροπη και ποιο ομαλη κινηση οταν το transcoding γινεται με x264 και οχι με mpeg2.
με τα αρχεία >4gb τι κάνετε? re-encode αναγκαστικά στα 4gb?
Επειδή τελευταία μπήκα κι εγώ στον χορό, επιβεβαιώνω ότι όλα παίζουν μια χαρά. Αν έχετε τις σωστές ρυθμίσεις στο mkv2vob όλα δουλεύουν ρολόϊ.
Τι μου αρέσει:
- εικόνα σαφώς ανώτερη από dvd (από mkv 1080p).
- υπότιτλοι πάντα μέσα στην εικόνα και με πολύ καλή ευκρίνεια/γραμματοσειρά (όχι σαν τους γνωστούς ποντικοφαγωμένους... )
- άμεσο διάβασμα του εξωτερικού σκληρού από το PS3
- συνεχίζει το διάβασμα από εκεί που έμεινε ακόμα και μετά από STOP (όπως τα dvd δηλαδή).
Τι δεν μου αρέσει:
- αν κατεβάσετε mkv 1080p δημιουργεί 3 ή και 4 αρχεία mpg λόγω του περιορισμού των 4GB (FAT32). Αυτό σημαίνει ότι σας δίνει την δυνατότητα να πεταχτείτε μέχρι την τουαλέτα ή μέχρι την κουζίνα στα διαλείμματα...
- τουλάχιστον στο δικό μου pc κάνει πιό πολύ ώρα το transcoding (4 ώρες) παρά το download του mkv. Μιλάω για 1080p πάντα.
-δεν υπάρχουν chapters αλλά η ταχύτητα πάει μέχρι Χ120 οπότε προχωράει γρήγορα μπρος-πίσω.
Γενικά είναι καλή φάση, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι για συλλογή σκληρών δίσκων το όλο θέμα. Είναι απλά για να βλέπετε τις νέες ταινίες σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ποιότητα (καμία σχέση με DVD) για όσους βαριούνται να πηγαινοέρχονται στα video club (όπως εγώ).
μπορεί να φταίει το mkv. Εχει διαπιστωθεί ότι μερικά mkv κολλάνε στην μετατροπή. Βρες άλλο mkv.
Μια ερωτησούλα κι από μένα : Υπάρχει κάποιο φορμάτ που παίζει το PS3 με υπότιτλους μέσα στο container ; (για εξωτερικό .srt ούτε λόγος...ακόμα).
Νομίζω ότι, έστω και αν δεν υποστηρίξουν ποτέ .mkv, τουλάχιστον με εξωτερικούς .srt λύθηκε το πρόβλημα, σωστά ; Η έστω εσωτερικά σε container .vob/.mp4.
Βάζεις και ένα NAS και τέλος.
Μια ερωτησούλα κι από μένα : Υπάρχει κάποιο φορμάτ που παίζει το PS3 με υπότιτλους μέσα στο container ; (για εξωτερικό .srt ούτε λόγος...ακόμα).
Νομίζω ότι, έστω και αν δεν υποστηρίξουν ποτέ .mkv, τουλάχιστον με εξωτερικούς .srt λύθηκε το πρόβλημα, σωστά ; Η έστω εσωτερικά σε container .vob/.mp4.
Βάζεις και ένα NAS και τέλος.
στα divx υποστηριζει υποτιτλους μεσα στο container(με το aviaddxsubs τους περνας) και τα hd-divx υποστηρίζει με υποτιτλους (παλι με το aviaddxsubs). ισχύει και με τo 90+% των xvid.
τα mp4 και vob container υποστηρίζουν υποτίτλους οπότε αν το υποστηρίξει η sony τότε οποιδήποτε mkv με ενα remux θα είναι σχεδον έτοιμο και λέω σχεδόν γιατί δυστυχώς το mp4 δεν υποστηρίζει ac3 και dts.
το NAS τι είναι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.