Ps3 υποκατάστατο του HTPC

Είχα αρχίσει να σκέφτομαι και εγώ πάντως, σοβαρά το ενδεχόμενο αγοράς του ps3 για mkv, αλλά μετά από όσα διάβασα αρχίζω να το αποκλείω, τουλάχιστον προς το παρόν. Κυρίως βαριέμαι τις μετατροπές και τα παίζει δεν παίζει κλπ. Λογικά σε κανένα τριμήνο θα χτυπήσω καινούργιο pc, οπότε θα βασιστούμε εκεί για αναπαραγωγή hd. Βέβαια πάλι ψήνομαι για το ps3, αλλά ψιλοακριβό είναι για να παίζω μόνο pro.

βαλε και τους μπάφους..... δεν συμφέρει:music-smiley-005:

Και βέβαια βάλε πως το pro στο ps3 δε παίζει καλά... Η κίνησή του είναι προβληματική! Έχει βγεί βέβαια νέο version του παιχνιδιού με upgrade από το internet αλλά το αποτέλεσμα είναι απλώς βελτίωση και όχι λύση!!!

Ρε παιδια μια χαρα ειναι το pro αμα δεν νεθριαζεις συνεχεια με τα frame drop(που δεν ειναι και υπερβολικα) και βρεις κανα 2 γηπεδα που παιζουν καλα, μια χαρα ειναι!!!...εγω εχω λιωσει εδω και 3 μηνες pro με φιλους μου και το εχω χαρει!!!οσο για αλλα games στο ps3 δε λεω κατι..απλα παιξτε drakes fortune, gta4, kai metal gear solid 4.:ernaehrung004::music-smiley-005:..μονο αυτα φτανουν και αξιζουν με το παραπανω τα λεφτα του!!!

Παρα αυτα...θελω mkvvvvvv support:bigcry::bigcry:

Παρα αυτα...θελω mkvvvvvv support:bigcry::bigcry:

Νομίζω ότι πρακτικά θα ήταν καλύτερο να βάλουν .srt όπως και στα DVD players τους. Γιατί το .mkv -> .vob πλέον είναι εύκολη υπόθεση. Φαντάζεστε να βάλουν .mkv support χωρίς υπότιτλους ; μια τρύπα στο νερό.

Νομίζω ότι πρακτικά θα ήταν καλύτερο να βάλουν .srt όπως και στα DVD players τους. Γιατί το .mkv -> .vob πλέον είναι εύκολη υπόθεση. Φαντάζεστε να βάλουν .mkv support χωρίς υπότιτλους ; μια τρύπα στο νερό.

εννοειται με υποτιτλους!!δε το συζητάω!!απλα το mkv support θα μας λεισει τα χερια..μονο και μονο το γεγονος που οταν μετατρεψεις ενα mkv σε vob γινεται απο 4,3gb --> 4,8gb και δε χωραει σε 1 dvd ειναι ακυρο :rifle:

Δεν εχεις αδικο. Αλλα αν οντως θελει 5 λεπτα για την μετατροπη μαζι με subs, υπαρχει και το tversity. Σε 10 λεπτα βλεπεις ταινια. Απο τις 2+ ωρες που θελει το mkv2vob ειναι μεγαλη διαφορα.

παιδες το δοκιμασε κανεις για εντυπωσεις!!?!?!??αν οντως κανει 2-5 λεπτα και οι υποτιτλοι παιζουν εχουμε κατι καλο εδω!!!!!

to δοκίμασα και δουλεύει!!!!!

με υποτιτλους

κάνει λίγη ώρα

έκανε κανενα 15-20λεπτο σε p4 2.8, 512 ram, φορτωμένο pc και σε εξωτερικό usb δίσκο το πρόγραμμα και τα αρχεια

προβλημα στα αρχεια 4.36gb γιατι βγαίνουν 200mb μεγαλύτερα οπότε δεν χωράνε σε dvd5 αλλα πιστεύω πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα αμα κόψεις απο μια ταινία τους τίτλους τέλους....

Δουλεψε αψογα!!!
Εκανε 2-3 λεπτα, συν αλλα 2 το imageburn το οποιο ανοιγει αυτοματα μετα την δημιουργια του .meta file για να γινει .iso
Αυτα σε οχι και τοσο προσφατο pc, Opteron x2 165 2G Ram σε XP.
Οταν τελειωνε, μου σκαει η φλασια "DVD εχω? Που θα το γραψω???"
Βρηκα τελικα ενα Verbatim Lightscribe παραπεταμενο οποτε λεω σω8ηκαμε. Αν του αρεσει βεβαια η μαρκα στο ps3, γιατι ως γνωστον απο το ps1 ειναι ιδιοτροπα στις μαρκες. Οταν τελειωσε και το iso βλεπω οτι απο 4,3gb που ηταν αρχικα εχει γινει 4,58gb. Σκαει και η δευτερη φλασια εχοντας πριν διαβασει το readme:
8)Burn your ISO with your favourite burning application.
If the iso size is < 4.37GB you need a DVD5
else if the iso size is > 4.37GB you ll need a DVD9
"Παρτα μακακα που πιστευες οτι 8α σου πανε ολα καλα με τη μια":BXVZCBXZ6:

Το κοπιαρω στο αλλο pc γιατι ο f/s δεν εχει DVDR, και οποτε βρουμε μεγαλο δισκακι συνεχιζουμε. Αλλα... δεν κανεις μωρε μια δοκιμι??? Ανοιγουμε το AshampooAN γιατι το χρεπι το κατεβαστιρι για Νερο 8ελει πανες, πεταμε μεσα το δισκακι και το iso και ολα μια χαρα!!! :grinning-smiley-043Μολις πεταχτηκε εξω, ντου στον πορτιερη(ps3):BDGBDGB53:
Και εκει που ετοιμαζομαι να φαω στα μουτρα "Unsupported Disc" σε Full HD αναλυση, ξεκιναει η ταινιααα!!! "Ρε λες να δουλεψε και ο υποτιτλος???" Με λιγο fastforward λυ8ηκε και αυτη η απορεια. Κανονικοτατα και συγχρονισμενα!!!
Ξενερωσα, μα με τη μια και χωρις ουτε ενα error??? :slapface:

Εγω σε 2 1080p που δοκίμασα μου έβγαλε προβλημα... δεν υπήρχε εικόνα...μόνο ήχος... στα 720p μια χαρά άμα το αρχειο είναι 1280χ720 γιατι αν ειναι 1280χ544 η άλλο αριθμο και οχι 720 τοτε δημιουργει μια πρασινη μπαρα στο κατω μέρος της οθόνης...

τελικά το έγραψες σε dvd9? τι αρχειο 1080? δώσε περισσότερες λεπτομέρειες

τελικά το έγραψες σε dvd9? τι αρχειο 1080? δώσε περισσότερες λεπτομέρειες

Το αρχειο ηταν 720p και το δισκακι DVD5. Εξου και η εκπληξη οταν χωρεσε γιατι το τελικο iso ηταν 4,58GB.
Αρχειο 1080p δεν δοκιμασα γιατι δεν ειχα αλλα δισκακια. Σημερα 8α παρω και 8α κανω μια δοκιμη.

στα 720p μια χαρά άμα το αρχειο είναι 1280χ720 γιατι αν ειναι 1280χ544 η άλλο αριθμο και οχι 720 τοτε δημιουργει μια πρασινη μπαρα στο κατω μέρος της οθόνης...
Ειδα την κουβεντα που εγινε περι πρασσινης μπαρας. Αν ομως βαλεις μονος σου την αναλυση 1280χ544 αντι για 1280χ720 (η' το αφησεις κενο-auto), το κανει παλι?

φιλε μου πως χωρεσες το iso > 4,4 gb σε μονο dvd?!?!?

με το nero δεν το εχω καταφερει>!:BDBDG54:

Δεν εκανα τπτ ιδιαιτερο. Απλα δεν χρησιμοποιησα Νερο, αλλα Ashampoo Burning Studio 6 (v6.40)