PS50B650 - LE46B650 - LG 50PS7000

Dbandit

New member
22 August 2009
25
PS50B650 - LE46B650 - LG 50PS7000

Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 3.... αποσταση θεασης περι τα 2,70 - 3 μετρα.
Προοριζεται για hd, games, λιγο tv...
Eχω δει κ τις 3 να παιζουν κ μου αρεσαν, απλα η LG εχει πολυ καλη τιμη, 1065 κ οι αλλες ειναι περι τα 1230...
Οσον αφορα το dlna ktl δεν καιγομαι κιολας, μιας κ σκοπευω να κανω το laptop , htpc να το κοτσαρω κ να παιζουν τα παντα απο εκει.
Οποια αποψη/γνωμη ειναι σεβαστη. -bye-
Ευχαριστω:a0210:

H LG εχει χαμηλοτερη τιμη αλλα ειναι η χειροτερη απο τις τρεις κατα την γνωμη μου , οχι βεβαια οτι ειναι κακη τηλεοραση αλλα δεν φτανει την 50B650 αλλα ουτε και την 50Β550...

http://www.skroutz.gr/s/74214/Samsung-PS50B550.html?keyphrase=50B550

Απο εκει και περα για 50Β650 vs 46B650 παμε σε θεματα πλασμα vs LCD , κατα την γνωμη μου η 50αρα υπερτερει σε μεγεθος χωρις να υστερει σε εικονα...

Ευχαριστω ,
αναμεσα στην 550 κ 650 τι διαφορες ουσιας υπαρχουν? Περα απο λαν...νομιζω δεν εχει η 550.

Αναπαραγωγη αρχειων και παλιοτερη επεξεργασια εικονας (DNIe+ εναντι crystal Engine)...γενικοτερα παντως η εικονα ειναι αρκετα καλη συμφωνα με τα τεστ που εχω διαβασει...

Στα 1093 πιστευω οτι ειναι πολυ καλη αγορα, κ ας ειναι 4 ιντσες πιο κατω...
Τι λετε?
http://www.123market.gr/product_info.php?products_id=80033
:coool:

1093 συν μεταφορικα = 1225.81

Στην αξία αποστολής συμπεριλαμβάνετε το κόστος αποστολής στον κατασκευαστή του προϊόντος σε περίπτωση βλάβης, από την έδρα της 123market ΕΠΕ

Δηλαδη , αν η τι βι σου εχει κατι που δεν σε ικανοποιει , στειλε την στην 123 , να τη στειλει στον κατασκευαστη(!!!) να τη δει και περιμενε να μαθεις τι θα γινει σε κανα δυο μηνες...

Βρε φιλε , πλακα μας κανεις ? 1202 εχει στον Λημναιο με εγγυηση αντ/πειας και τα μεταφορικα δε νομιζω να υπερβουν τα 50 ευρω οπου και αν εισαι ...

Χμμμ... οκ αυτο δε τοξερα μαν...
Αμα ειναι να παω στα 1200, παιρνω την ps50b650 κ τελειωνει η υποθεση.
Ο μονος μου φοβος με τις πλασμα ειναι το burn in, αλλα μαλλον πρεπει να εισαι πολυ καγκουρας για να το καταφερεις.... ιδομεν-bye-

Χμμμ... οκ αυτο δε τοξερα μαν...
Αμα ειναι να παω στα 1200, παιρνω την ps50b650 κ τελειωνει η υποθεση.
Ο μονος μου φοβος με τις πλασμα ειναι το burn in, αλλα μαλλον πρεπει να εισαι πολυ καγκουρας για να το καταφερεις.... ιδομεν-bye-

Γιατί με λες "κάγκουρα"?-bye-

Γιατί με λες "κάγκουρα"?-bye-

ινδιανος? μαλλον το καταφερες ε? ε αυτο φοβαμαι, να την ξεχασω καμια φορα σε κανα τηλ. σταθμο κ μετα να εχω στη γωνια κανα σκαι... -bye-

Οι πιθανοτητες πλεον ειναι μικρες να σου συμβει , αλλα σιγουρα αν ζεις με πλασμα πρεπει να τηρεις καποιες διαδικασιες προφυλαξης ...
-bye-