Θα σας ενημερωσω εγω για τα παντα σε εναμιση μηνα...![]()
Ναι?
Και πια είναι η τυχερή?
Αυτη την στιγμη 50B650 αλλα μπορει και να γινει καποια εκπληξη της τελευταιας στιγμης με καμια αλλη...
Αυτη την στιγμη 50B650 αλλα μπορει και να γινει καποια εκπληξη της τελευταιας στιγμης με καμια αλλη...
Περιμένω αγωνιωδώς τις απόψεις σου γιατί σκέφτομαι και εγώ να κάνω ενδιάμεσο σταθμό στις 50" πριν τις 60".
Είμαι ανάμεσα σε 50Β650 και 50Β550. Οι δικτυακές δυνατότητες της 650 δεν με ενδιαφέρουν καθόλου καθώς έχω HTPC συνδεδεμένο μόνυμα. Έχω λόγο να προτιμήσω την 650?
Καλυτερος επεξεργαστης , καλυτερο αντιανακλαστικο φιλτρο , γενικα καλυτερη τηλεοραση ...
:ernaehrung004:
Άρα υπάρχει διαφορά στην ποιότητα της εικόνας. Τότε με βλέπω μάλλον για την 650.
Αυτη τη στιγμη οι καλυτερες πλασμα ειναι V10 , G10 , B850 , B650 αλλα εμενα με ενδιαφερουν περισσοτερο οι Samsung καθως εχουν πιο φωτεινη εικονα , καλυτερο αντιανακλαστικο φιλτρο και καλυτερο scaling...
Οι Panasonic εχουν πολυ λιγοτερο image retention αρα και λιγοτερες πιθανοτητες burn in ομως...
ΥΓ. Αν δεν εγκρινει το κονδυλι το "κονγκρεσο" δεν με βλεπω να αγοραζω τιποτα στο τελος αλλα το "ψηνω" το θεμα...![]()
Είμαι ανάμεσα σε 50Β650 και 50Β550. Οι δικτυακές δυνατότητες της 650 δεν με ενδιαφέρουν καθόλου καθώς έχω HTPC συνδεδεμένο μόνυμα. Έχω λόγο να προτιμήσω την 650?
Η 650 ειναι καλυτερη αλλα χωρις μεγαλη διαφορα οποτε αν βρεις την 550 σε καλη τιμη (χιλιαρικο και κατω) αξιζει σαν αγορα κατα την γνωμη μου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.