PS50C6500 vs UE46C6000 (Samsung)...Ένα παράξενο δίλλημα...

Είδα και την 750 σε δύο καταστήματα...αλλά δεν μου έδωσε κάτι ιδιαίτερο...τουλάχιστον όσο προσπάθησα να ρυθμίσω για να δω καλύτερο μαύρο...στην C6000 ήταν καλύτερο...

Στο ένα κατάστημα μάλιστα μου είπαν ότι σταματάνε την εμπορία της 750. Δεν ξαναέρχονται κομμάτια, οπότε αν κάποιος την σκέφτεται πρέπει να την πάρει όσο υπάρχει...εφόσον ισχύσει το ίδιο και στα υπόλοιπα καταστήματα φυσικά...

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει...μου έχει μπει το μικρόβιο του 3D...χαχαχα...για άλλα πηγαίναμε και άλλα σκεφτόμαστε...

Δεν σταματαει μονο η C750 , ολες οι Samsung "C" θα σταματησουν. Το 2011 θα κυκλοφορησει η σειρα "D" , λογικα θα τις δουμε αρχες Μαρτιου.

Καλά, αλλο αυτό. Για παράδειγμα την C6000 την εμπορεύονται ακόμα, αν δεν την έχουν στο κατάστημα την παραγγέλνουν, ενώ την 750 δεν...αυτό εννοώ...

Αυτό που λες πάντως ίσως ρίξει αρκετά τις τιμές στις εκπτώσεις του Ιανουαρίου...τι να πω, ακόμα ακριβές τις βλέπω πάντως...

Mπορει να εχει μικροτερες πωλησεις απο την 750 και να εχουν μεινει στις αποθηκες αποθεματα.

Αυτα αφορουν την Samsung και δεν τα γνωριζω.

Πολλές ανακλάσεις έχουν πάντως οι C6XXX (LED)...Το πρόσεξα σήμερα που τις ξαναείδα και δεν ξέρω αν θα κάνουν για το PC σε δωμάτιο με δεξιά και αριστερά τους αρκετό φως από έξω...

Αυτές που δεν είχαν είναι οι Philips...χαχαχα...ο υπάλληλος μου τις πρότεινε για αυτόν τον λόγο...

Μπέρδεμα...είδα και την Sharp 810 Quattron πάλι...ίσως την επιλέξω...

Last edited: