Ψάχνω 80's (Italo disco) για αγορά (???)

Ulysses

AVClub Enthusiast
28 June 2008
732
Θεσσαλονίκη
Ψάχνω το πανδύσκολο τραγούδι Lost in Tokyo - Peter Randell για αγορά (μεταχειρισμένο,καινούριο,κατέβασμα,δανεισμός κτλ) αλλά θέλω ποιότητα cd.
Το έχω ήδη σε mp3 320kbps...

Ορίστε το CD...

Ορίστε και το τραγούδι...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

η ποιότητα cd είναι πολύ κατώτερη απο την ακουστική ποιότητα του βυνιλίου. Απλα για να ακούσεις ένα βυνίλιο καλά, πρέπει να έχεις καλό πικάπ, η ακόμα καλύτερα πικάπ κινητού πηνείου.

και εγώ ψάχνω αυτό!, με το συγκεκριμένο εξώφυλλο όχι στην Eva Records, naxi single, σε καλή κατάσταση έως 15 ευρώ....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Υπαρχει στο αγγελιοπολις,στην υποκατηγορια μουσικη ,ταινιες κτλ,καποιος κυριος Τασος ο οποιος εκποιει την συλογη του.Μεσα σε αυτα υπαρχουν αρκετα απο αυτα που ζητατε

Καταλαβαίνω την ανάγκη να το χαρείς σε βινύλιο,αλλά μήπως και έτσι είναι μια χαρά ;Πάντως εάν σε ενδιαφέρει και κάτι άλλο,έχω κάποια Italo disco σε βινύλια,τα σε πμ.

κανένα cd δεν έχει την ποιότητα του Βινυλίου. Ο ήχος στο βινύλιο είναι συνεχές, ενω στο cd είναι διακεκομένος. μελετάτε καλύτερα ένα θέμα σε ότι αφορά αυτό που ψάχνεται για να μην γίνεστε ρόμπα.

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό που ψάχνεις αλλά θέλω να σε συγχαρώ για τις μουσικές σου προτιμήσεις.