Ψάχνω αποκλειστικά 37"...και ζητάω τη γνώμη σας

Green Dragon

Established Member
20 March 2009
123
Καλημέρα φίλοι μου
και καλώς σας βρήκα:proud:

Σας διαβάζω εδώ και μέρες και σήμερα χρειάζομαι τη βοήθεια σας.

Η τηλεόραση που θέλω να πάρω πρέπει να είναι μέχρι 37", επειδή θα μπεί σε ράφι βιβλιοθήκης στο σαλόνι μου. Το ράφι έχει πλάτος 95cm και αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει.

Η θέαση είναι από 2,5 έως 4 μέτρα.

Έχω ακούσει ότι οι 37άρες φοράνε υποδεέστερα panels από τίς αντίστοιχες 32 ή 40 ή 42. Ισχύει αυτό για όλες τίς μάρκες ή μόνο για τίς Samsung;

Τι με συμβουλεύετε;

Ευχαριστώ

Kαλώς όρισες, τα νήματα είναι πολλά.
Ωστόσο δεν γράφεις ποιό είναι το ποσό που θέλεις να ξοδεύσεις για την αγορά.

Kαλώς όρισες, τα νήματα είναι πολλά.
Ωστόσο δεν γράφεις ποιό είναι το ποσό που θέλεις να ξοδεύσεις για την αγορά.
Σωστά!
Μέχρι 750Ε μπορώ να δώσω σε αυτή τη φάση

Αρα, μάλλον αποκλείονται οι πλάσμα, ( εκτός της Panasonic- βέβαια ) οικονομικές προστάσεις έχουν και οι Samsung, αλλά και οι LG.

Αρα, μάλλον αποκλείονται οι πλάσμα, ( εκτός της Panasonic- βέβαια ) οικονομικές προστάσεις έχουν και οι Samsung, αλλά και οι LG.
Έχω δεί αυτες και δεν ξέρω τι να αποφασίσω:
LG 37LG7000 : Την έχω βρεί στα 749Ε, στα 100Ηz και με αντίθεση 50.000:1.

Samsung LE37A615A : Την έχω βρεί προσφορά στα 599 Ε.
Δεν είναι μάλλον αυτή που φαίνεται στο link, διοτι αυτή που βρήκα εγώ στο κατάστημα έχει αντίθεση 15.000:1'"........

Τι λέτε για αυτές τίς δύο και τα 150Ε διαφορά;

Έχω δεί αυτες και δεν ξέρω τι να αποφασίσω:
LG 37LG7000 : Την έχω βρεί στα 749Ε, στα 100Ηz και με αντίθεση 50.000:1.

Samsung LE37A615A : Την έχω βρεί προσφορά στα 599 Ε.
Δεν είναι μάλλον αυτή που φαίνεται στο link, διοτι αυτή που βρήκα εγώ στο κατάστημα έχει αντίθεση 15.000:1'"........

Τι λέτε για αυτές τίς δύο και τα 150Ε διαφορά;

Από την 7000 να μείνεις όσο πιο μακρυά μπορείς. Δες τα προβλήματα της στο "Service - Βλάβες - Επισκευές"

Συμφωνω με τον Γιωργο και προτεινω αυτην...

http://www.skroutz.gr/s/72569/LG-37LH4000-37%22.html?keyphrase=37LH4000

Αφου θελεις οπωσδηποτε 37" παρε καλυτερα LG που χρησιμοποιει τα δικα της πανελ (S-IPS).
Από ότιι κατάλαβα η 37LH4000 σειρά της LG είναι πιό καινούργια από την 37LG7000;
Σωστά;

GARRET τώρα είδα το μήνυμα σου. Thanks

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ όταν αποφάσησα να αλλάξω την παλιά Sony CRT που είχα. Στην περίπτωση μου ο διαθέσιμος χώρος ήταν 93cm και όχι 95 όπως σε εσένα. Μετά από αρκέτο ψάξιμο τελικά αγόρασα (Σεπτέμβριος 2008) την Toshiba 37Z3030D. Είμαι πολύ ευχαριστημένος παρότι όταν αρχικά την είδα να πάιζει δίπλα σε Pionner Kuro (σαφώς με μεγαλύτερη δίασταση) η διαφορά ήταν εντυπωσιακή. (υπερ της kuro).Δυστυχώς όμως η Kuro δεν έβγαινε σε διαστάσεις που ήθελα, χώρια που η τιμή της ήταν πολύ υψηλότερη. Η Toshiba πάντως παίζει πολύ καλά, ειδικά σε ΗD υλικό πετάει και το μαύρο της είναι ικανοποιητικό. Μην δίνεις και πολύ σημασία στους λόγους αντίθεσης.Δυστυχώς το μοντέλο αυτό τώρα δεν υπάρχει αλλά η Toshiba έχει βγάλει ένα νέο στις ιδιες ιντσες με παρόμοια χαρακτηριστικά (Full HD , 24p , 100Hz). Δες την αμα θες πριν πάρεις τελική απόφαση.
Φιλικά !

Από ότιι κατάλαβα η 37LH4000 σειρά της LG είναι πιό καινούργια από την 37LG7000;
Σωστά;

GARRET τώρα είδα το μήνυμα σου. Thanks

Αναφέρθηκε από κάποια παιδιά ότι ΚΑΙ οι νέες LG έχουν το πρόβλημα με το true motion. Οπότε θα σου πρότεινα να πας σε κανα μαγαζί με laptop / dvd και ότι άλλες συσκευές θα χρησιμοποιήσεις και να τσεκάρεις την τηλεόραση πριν την πάρεις.

Παιδιά σας ευχαριστώ για τίς προτάσεις και γενικά για τη βοήθεια που μου δίνετε να τα ξεκαθαρίσω.

Το πρόβλημα μου είναι ότι πρέπει να ξεκολλήσω πρώτα ψυχολογικά από την Samsung 37A615A, που τη βρήκα σε πολύ καλή τιμή και με μπλόκαρε.
Μου τη δίνει στα 599Ε και μαζί με ένα εκπτωτικό κουπόνι 100Ε που θα πάει σε μία επόμενη αγορά. Αυτή η αγορά δεν θα αργήσει και μάλλον θα είναι ένα HD Recorder.

Χονδρικά δηλ. η συγκεκριμένη Samsung θα μου βγεί στα 499Ε και δυσκολεύομαι με το χέρι στη καρδιά να την απορρίψω.

Τι να κάνω ρ.γ.τ;

Αναφέρθηκε από κάποια παιδιά ότι ΚΑΙ οι νέες LG έχουν το πρόβλημα με το true motion. ...........
Αν ισχύει αυτό....θέλει ψάξιμο

Last edited:
Εφοσον καποιος θελει μια καλη 37αρα νομιζω οτι η πιο αξιοπιστη προταση ειναι η LG.

H Samsung και η Panasonic εχουν και οι δυο τα αρνητικα τους. Η πρωτη βαζει πανελ AUO που ειναι χειροτερα απο τα S-IPS και η δευτερη δεν επιτρεπει επεμβασεις στον οπισθιο φωτισμο (backlight).

Τελικά παιδιά όταν πήγα στο Mediamarkt δεν άντεξα στο πειρασμό της καλής τιμής και λόγω και του περιορισμένου bugzet έκανα το μ@μ@κί@ μου.
Ελπίζω να μη πάθω αυτό που λένε: " το φθηνό το κρέας τα σκυλιά το τρώνε ".

Πήρα τήν:

Samsung LE37A615A :
Full HD με αντίθεση 35000:1 και 50Hz.
Το μόνο μείον που θα μορούσα να βρώ είναι ότι φοράει το MVA πάνελ της AUO,
Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η AUO (MVA) στα πάνελ της είναι παρόμοια με αυτή της Samsung (PVA). Έχουν μικρότερη αντίθεση, αλλά είναι αρκετά καλά σε γενικές γραμμές.

Tην είχε προσφορά στα 599 Ε.
Μαζί πήρα και ένα εκπτωτικό κουπόνι 100Ε για μία επόμενη αγορά!

Έτσι μπορώ να λέω ότι μου στοίχισε 499Ε
tongue.gif

Καθόλου άσχημα για 37"αρα Samsung 6 series, έτσι;

Ελπίζω ο παρορμητισμός και η πατατιά να μην είναι καταστροφική!

Το κουπόνι των 100Ε θα πάει για κάτι από:
http://www.skroutz.gr/s/43732/Samsung-DVD-HR773.html
http://www.skroutz.gr/s/41997/Toshiba-RDXS-27-160GB.html

Last edited:
Καλοριζικη και καλοθεατη, και να ξερεις το θεμα ειναι πως γουσταρεις εσυ τελικα.Αν νοιωθεις καλα ,τοτε πολυ καλα εκανες.Και για τα λεφτα που εδωσες το βλεπω πολυ οκ.:a0210:

Καλοριζικη και καλοθεατη, και να ξερεις το θεμα ειναι πως γουσταρεις εσυ τελικα.Αν νοιωθεις καλα ,τοτε πολυ καλα εκανες.Και για τα λεφτα που εδωσες το βλεπω πολυ οκ.:a0210:
Σε ευχαριστώ πολύ forte για τίς ευχές:smile:
Να είσαι καλά φίλε μου!

Τελικά παιδιά όταν πήγα στο Mediamarkt δεν άντεξα στο πειρασμό της καλής τιμής και λόγω και του περιορισμένου bugzet έκανα το μ@μ@κί@ μου.
Ελπίζω να μη πάθω αυτό που λένε: " το φθηνό το κρέας τα σκυλιά το τρώνε ".

Πήρα τήν:

Samsung LE37A615A :
Full HD με αντίθεση 35000:1 και 50Hz.
Το μόνο μείον που θα μορούσα να βρώ είναι ότι φοράει το MVA πάνελ της AUO,
Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η AUO (MVA) στα πάνελ της είναι παρόμοια με αυτή της Samsung (PVA). Έχουν μικρότερη αντίθεση, αλλά είναι αρκετά καλά σε γενικές γραμμές.

Tην είχε προσφορά στα 599 Ε.
Μαζί πήρα και ένα εκπτωτικό κουπόνι 100Ε για μία επόμενη αγορά!

Έτσι μπορώ να λέω ότι μου στοίχισε 499Ε
tongue.gif

Καθόλου άσχημα για 37"αρα Samsung 6 series, έτσι;

Ελπίζω ο παρορμητισμός και η πατατιά να μην είναι καταστροφική!

Το κουπόνι των 100Ε θα πάει για κάτι από:
http://www.skroutz.gr/s/43732/Samsung-DVD-HR773.html
http://www.skroutz.gr/s/41997/Toshiba-RDXS-27-160GB.html

Εξαρταται , αν τις συγκρινεις με αντιστοιχες της κατηγοριας lcd εισαι οκ αλλα σου ευχομαι να μην εχει κανενας φιλος γνωστος σου καμια px8 px80 που ειναι στα ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ με την δικια σου γιατι προβλεπεται να ξενερωσεις απιστευτα συγκρινοντας την ποιοτητα της με την δικια σου , κατα αλλα enjoy την καινουργια σου Tv

Εξαρταται , αν τις συγκρινεις με αντιστοιχες της κατηγοριας lcd εισαι οκ αλλα σου ευχομαι να μην εχει κανενας φιλος γνωστος σου καμια px8 px80 που ειναι στα ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ με την δικια σου γιατι προβλεπεται να ξενερωσεις απιστευτα συγκρινοντας την ποιοτητα της με την δικια σου , κατα αλλα enjoy την καινουργια σου Tv
Μιλάς για 42" πλάσμα τηλεόραση. Γράφω και στην αρχή του thread ότι μόνο μέχρι 37" μπορώ να βάλω στο συγκεκριμένο χώρο και αυτή ζορισμένα.

Μιλάς για 42" πλάσμα τηλεόραση. Γράφω και στην αρχή του thread ότι μόνο μέχρι 37" μπορώ να βάλω στο συγκεκριμένο χώρο και αυτή ζορισμένα.

υπαρχει και σε 37αρι px80