Ψάχνω αποκλειστικά 37"...και ζητάω τη γνώμη σας

Είμαι κάτοχος 37ΡΧ80 και η ΤV δεν συγκρίνεται με άλλες 37'' (ειδικά LCD) που έχω δει. Υπέροχα χρώματα, απεριόριστη γωνία θέασης, καθαρή εικόνα και πολλά ακόμα. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον δύσκολα θα την βρεις κάπου.

Είμαι κάτοχος 37ΡΧ80 και η ΤV δεν συγκρίνεται με άλλες 37'' (ειδικά LCD) που έχω δει. Υπέροχα χρώματα, απεριόριστη γωνία θέασης, καθαρή εικόνα και πολλά ακόμα. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον δύσκολα θα την βρεις κάπου.

Δεν συγκρινεται για ποια χρηση?

Το λεω αυτο γιατι αλλες οι αναγκες του καθενος...για παραδειγμα για χρηση ως PC monitor η με κονσολα η συγκεκριμενη υστερει πολυ...-bye-

Μάλλον τηλεοπτικά εννοεί. Και αυτό έλειπε να δείχνει χειρότερα από fullhd τηλεοράσεις. Βέβαια αυτός εννοεί (με το ειδικά) ότι δείχνει καλύτερα και από crt. Μάτια του είναι δεν επεμβαίνω

Προσπαθώντας να σετάρω τη TV μου για να πετύχω τή καλίτερη δυνατή εικόνα δοκιμάζω διάφορα σέτ, αλλά κολλάω στην έλλειψη βασικών γνώσεων.

Οπότε είπα να ζητήσω κάποιες διευκρινήσεις για να τα καταφέρω.

Πάμε από την αρχή λοιπόν:
Τηλεόραση Samsung LE37A615A3F και πάω εδώ για κάποια settings.
Εμφανίζονται δύο sets ρυθμίσεων.
Ένα σετ για high definition sources και ένα για standard-def sources.

Οπότε ερωτήματα:

α) Ποιές πηγές από αυτές που χρησιμοποιώ εγώ ( αναλογικά κανάλια, ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ και dvd ταινίες ) είναι high definition και μπορώ να χρησιμοποιώ το πρώτο σετ και ποιές είναι standard-def οπότε μπορώ να χρησιμοποιώ το δεύτερο;;

β) Πρακτικά - για ένα μέσο μάτι - υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο σέτ ή βάζω ένα από τα δύο ( όποιο νάναι ) και δεν αξίζει να ασχοληθώ παραπάνω;

γ) Μπορώ να φτιάξω δύο profiles ( πέρα από τα τρία που by default διαθέτει ), ένα για κάθε σέτ και ανάλογα τι παρακολουθώ να επιλέγω εύκολα και απλά το αντίστοιχο σέτ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
και άν βαριέστε να απαντήσετε σε ανόητες ερωτήσεις - κατανοητό και no problem.
Δώστε κανά link να ξεστραβωθώ μόνος μου και να μην σας ζαλίζω...:p

Last edited:
α) Καμία δεν είναι HD, όλα όσα ανέφερες είναι SD.

β) Πολύ μικρές οι διαφορές και παίζουν ρόλο και οι πηγές που χρησιμοποιεί ο καθένας. Οι ρυθμίσεις για SD κυρίως αναφέρονται για DVD αφού στο τηλεοπτικό το κάθε κανάλι στέλνει ότι να 'ναι.

γ) Νομίζω πως η τηλεόραση έχει την δυνατότητα ξεχωριστών ρυθμίσεων ανά είσοδο.

Το Saturn στην Παλλήνη έχει τις 37PX8 (ίδια τηλεόραση είναι) στα 599 euro.

Μάλλον τηλεοπτικά εννοεί. Και αυτό έλειπε να δείχνει χειρότερα από fullhd τηλεοράσεις. Βέβαια αυτός εννοεί (με το ειδικά) ότι δείχνει καλύτερα και από crt. Μάτια του είναι δεν επεμβαίνω

Oι Crt έχουν πεθάνει προ πολλού. Εννοώ ανάμεσα σε LCD & τις άλλες Plasma. Και εγώ στην αρχή για LCD πήγαινα. Και αν θες να ξέρεις πριν είχα crt και η διαφορά στην εικόνα (σε σχέση με την PX80) είναι στα μάτια μου μηδαμινή. Δεν θα έλεγα το ίδιο για τις LCD φίλων μου. -bye-

αποσυρθηκανε τελειως τα px80 απο την αγορα ? περιεργως δεν κρατησαν ουτε ενα χρονο στην αγορα εντυπωση μου κανει τοσο καλη tv και να φυγει εκτος τοσο συντομα