- 7 January 2010
- 9
γεια σας παιδια,δεν ξερω πολλα απο αυτα!και χρειάζομαι την βοήθεια σας!τελος του μηνα μου ληγει η 12μηνη συμβαση με την νοβα και δεν θελω να την συνεχισω αλλο λογο υψηλου κοστους αλλα και αθλιου περιεχομενου...θέλω να μάθω αν μπορώ να δω ελευθερα κανάλια με ταινίες,σειρές,μουσική και παιδικά!το πιάτο μου κοιτάζει στον Hotbird 8 στις 13° στα ανατολικά,εκεί που το είχα για να βλέπω την νόβα! ακουσα για το FOX MOVIES (Middle East) που παιζει ταινιες και ειναι ελευθερο! Μπορω να το πιασω με το δεκτη και το πιατο της νοβα?και πως?στην σελιδα του λεει πως ειναι στον Nilesat N101...τι πρεπει να κανω?να γυρίσω το πιάτο μου?και προς τα που? επισης αν δεν γινεται ξερετε αν μπορω να γυρισω το πιατο καπου κοντα στο δορυφορο της νοβα,και να πιασω καποιο αλλο δορυφορο που να πιανει ελευθερα μουσικα,παιδικα και ταινιες??περιμενω προτασεις για αλλους δορυφορους και καναλια!δεκτες ολες οι γνωμες!!παιδια σορρυ αν σας ενοχλω,αλλα θελω πολυ την βοηθεια σας γιατι δεν μπορω χωρις δορυφορικη!σας ευχαριστω εκ των προτερων!!