Ψάχνω Διάφορα Κανάλια-Βοήθεια!

spiroskerkyra

New member
7 January 2010
9
γεια σας παιδια,δεν ξερω πολλα απο αυτα!και χρειάζομαι την βοήθεια σας!τελος του μηνα μου ληγει η 12μηνη συμβαση με την νοβα και δεν θελω να την συνεχισω αλλο λογο υψηλου κοστους αλλα και αθλιου περιεχομενου...θέλω να μάθω αν μπορώ να δω ελευθερα κανάλια με ταινίες,σειρές,μουσική και παιδικά!το πιάτο μου κοιτάζει στον Hotbird 8 στις 13° στα ανατολικά,εκεί που το είχα για να βλέπω την νόβα! ακουσα για το FOX MOVIES (Middle East) που παιζει ταινιες και ειναι ελευθερο! Μπορω να το πιασω με το δεκτη και το πιατο της νοβα?και πως?στην σελιδα του λεει πως ειναι στον Nilesat N101...τι πρεπει να κανω?να γυρίσω το πιάτο μου?και προς τα που? επισης αν δεν γινεται ξερετε αν μπορω να γυρισω το πιατο καπου κοντα στο δορυφορο της νοβα,και να πιασω καποιο αλλο δορυφορο που να πιανει ελευθερα μουσικα,παιδικα και ταινιες??περιμενω προτασεις για αλλους δορυφορους και καναλια!δεκτες ολες οι γνωμες!!παιδια σορρυ αν σας ενοχλω,αλλα θελω πολυ την βοηθεια σας γιατι δεν μπορω χωρις δορυφορικη!σας ευχαριστω εκ των προτερων!!

με αυτόν που έχω μπορώ να κάνω κάτι?έστω τουλάχιστον να μην βλέπω τα άθλια αράβικα!!

Εγώ προτείνω να βάλεις άλλο κάτοπτρο του 1 μέτρου με διπλό lnb, να δεις hot bird και Astra. Aγορά ενός HD δέκτη (υπάρχουν πολύ και φθηνοί) γατί στον Astra θα βρεις και HD ελεύθερα. Βέβαια και ο Hellas sat χρειάζεται, αλλά μιλάμε για άλλες μοίρες στο κάτοπτρο.

to πακετο των καναλιων RΑΙ πιστευω θα σε καλύψει ,τα πιο πολλα ειναι
ελευθερα, και ευκολα στην ανιχνευση
rai 1,2,3 10992V 27500
ειναι βεβαια στα ιταλικα

ρίξε μια ματιά εδώ μήπως βρείς κάτι ελεύθερο να σου αρέσει.

http://www.lyngsat.com/hotbird.html

σε κάθε περίπτωση μπορείς να βλέπεις τα διεθνή ειδησιογραφικά που είναι ελευθερα.

αν θές πολύ ελεύθερο υλικό (αθλητικά - παιδικά- σειρές) μπορείς να το γυρίσεις στον turksat αλλά είναι στα τουρκικά.

αγγλικά και ελεύθερα πολλά νομίζω ότι έχει ο αστρα στις 28 αλλά είναι δύσκολες οι δέσμες του και θέλει μεγάλο πιάτο.

γενικά το να γυρίσει το πιάτο δεν είναι εύκολη υπόθεση. στην χειρότερη περίπτωση πρέπει να ανεβάσεις δέκτη και οθόνη δίπλα στο πιάτο και να κάνεις δοκιμές. κανονικά θέλει πεδιόμετρο. πρόσφατα βρήκα μια εφαρμογή για android που κάνει την εγκατάσταση πολύ πιο εύκολη.

Ακριβώς.Ο astra 2d έχει αρκετά κανάλια.Υπάρχει βέβαια και ο eurobird που με 1,2 μέτρα κάτοπτρο έχουμε καλή λήψη στην Ελλάδα.Έχει το itv 1 HD εάν θυμάμαι καλά.

Αυτά που σου είπαν τα παιδιά, ισχύουν φίλε μου.
Και το βασικό...!!! Δώσε 1.5 κατοστάρικο και πάρε ένα δέκτη της προκοπής! Μην παιδεύεσαι με -μπιμπ-!

με τα 60cm την νοβα μην περιμενεις πολλά. ένα κάτοπτρο 1μ (30ε) + 1 δέκτης που να συνδέεται στο ιντερνετ τύπου dm500(50ε) ή και dm800hd(120ε) , είναι αναγκαίες αρχικές συνθήκες....

ψιλοασχετη και χαζη απορια αλλα κοιταζοντας το http://www.lyngsat.com/astra19.html βλεπω πληθος απο γερμανικα καναλια οπως rlt, sat1 τα οποια αναφερονται ως PAL. Αυτα ειναι ελευθερα? Απαιτουν καποιο ειδικο δεκτη μηπως?