Ψάχνω δικάναλο

moustakis

New member
16 January 2008
25
Θέλω δικάναλο μέχρι 500 ευρώ.
Έχω άγνοια επί του θέματος και για αυτό ζητάω τη βοηθειά σας.
Ψάχνω την καλύτερη επιλογή με το ποσό αυτό. Ακόμη και μεταχειρισμένο.

Ευχαριστώ.

Η FASE δεν παράγει πια δικά της μηχανήματα, είναι εισαγωγέας της Cayin στην Ιταλία. Πάντως ενισχυτής είναι, ακόμα κι αν πάθει κάτι δεν έχει τίποτα παράξενα ανταλλακτικά.

ΜΕΧΡΙ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΑΠΟ:

TRENDS AUDIO! ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΠΑΡΕ 15-20 CD ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ.

και brand new.

Τι ηχεια θα οδηγησει ο ενισχυτης και σε τι χωρο? Συνηθως σε αυτα τα χρηματα ξεκινας απο καποιο μοντελο της NAD.

ΜΕΧΡΙ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΑΠΟ:

TRENDS AUDIO! ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΠΑΡΕ 15-20 CD ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ.

και brand new.

Με ένα ζευγάρι ηχείων στα 90db, όχι πολύ μεγάλες εντάσεις είναι μια χαρά!

Πρόβλημα η μία είσοδος και το «ψυχολογικό» βλέποντας το μέγεθος! J

Πάντως με τέτοιους ενισχυτές η επίδειξη στο χώρο του κάθε πελάτη είναι παιχνιδάκι!
Το βάζεις στη τσέπη, μπαίνεις στο μετρό και πηγαίνεις! J

Υπαρχει και στοκ στην αντιπροσωπεια για τον TRENDS AUDIO,πριν λιγο αγορασα εναν,τιμη 155 ευρω.Μου εγινε επιδειξη με ηχεια WILSON (δαπεδου, 93db,4Ω) των 20000 ευρω και μου επεσε το σαγονι.Πραγματι με ευαισθητο ηχειο ειναι τρομερος.
Με αναλογο ηχειο ομως και ο νεος μικρος NAD C315BEE (300 και κατι) πρεπει να ειναι πολυ ενδιαφερον και θα εχεις και τις ευκολιες τηλεχειρισμου και πολλων εισοδων.

Last edited:
Ψάχνω για ολοκληρωμένο δικάναλο μέχρι 500 ευρώ και ένα καλό και φθηνό CD Player. Πήρα τα "RS1 Monitor Audio" 80 RMS ηχεία βάσης.
Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθειά σας εκ των προτέρων. :grandpa:

Απάντηση: Re: Ψάχνω δικάναλο

Με ένα ζευγάρι ηχείων στα 90db, όχι πολύ μεγάλες εντάσεις είναι μια χαρά!

Πρόβλημα η μία είσοδος και το «ψυχολογικό» βλέποντας το μέγεθος! J

Πάντως με τέτοιους ενισχυτές η επίδειξη στο χώρο του κάθε πελάτη είναι παιχνιδάκι!
Το βάζεις στη τσέπη, μπαίνεις στο μετρό και πηγαίνεις! J

Πήρα τα "RS1 Monitor Audio" 80 RMS,91db,6ohm ηχεία βάσης.
Ρε παιδιά είστε σίγουροι για το TRENDS AUDIO;
Τον είδα στο site του και λόγω μεγέθους νόμιζα ότι έκανα λάθος. Ήδη έχω ψυχολογικό.
Πού μπορώ να τον ακούσω;
Σε ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση: Re: Ψάχνω δικάναλο

Υπαρχει και στοκ στην αντιπροσωπεια για τον TRENDS AUDIO,πριν λιγο αγορασα εναν,τιμη 155 ευρω.Μου εγινε επιδειξη με ηχεια WILSON (δαπεδου, 93db,4Ω) των 20000 ευρω και μου επεσε το σαγονι.Πραγματι με ευαισθητο ηχειο ειναι τρομερος.
Με αναλογο ηχειο ομως και ο νεος μικρος NAD C315BEE (300 και κατι) πρεπει να ειναι πολυ ενδιαφερον και θα εχεις και τις ευκολιες τηλεχειρισμου και πολλων εισοδων.

Πήρα τα "RS1 Monitor Audio" 80 RMS,91db,6ohm ηχεία βάσης.
Ρε παιδιά είστε σίγουροι για το TRENDS AUDIO;
Τον είδα στο site του και λόγω μεγέθους νόμιζα ότι έκανα λάθος. Ήδη έχω ψυχολογικό.
Πού μπορώ να τον ακούσω;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψάχνω δικάναλο

Αρκετα καλο μηχανημα. Τον εχετε ακουσει?

Δεν τον έχω ακούσει αλλά για την πιοτητά του εμπιστεύομαι τον ΟΡΦΕΑ. Το θέμα είναι ότι κοστίζει 550 ευρώ και μου φαίνεται ακριβούτσικος. Ισως βρω παρόμοια ποιότητα με λιγότερα χρήματα.
Έχεις άλλη άποψη;