Ψάχνω ένα δίσκο...

Κύριε Γ.Δ. θα το δοκιμάσω και εγώ.
Λες να έχω πρόβλημα αν βάλω την κανονική μου πιστωτική?

εγώ γιά τέτοια χρησιμοποιώ προπληρωμένη.
συνιστώ να βγάλεις μιά.
Πιστωτική συνήθως δίνω μόνο γιά paypal.
Αν και ο Ντοκ, από αυτούς ψώνιζε με κανονική πιστωτική.

Πάντως είναι καρα reliable.
Μόνο τα τιμολόγια και παραστατικά που βάζουν μεσα, να δείς, θα φρίξεις....

Εννοείται αν κάνουν λάθος στην παραγγελία σου (και το πάρουν χαμπάρι) κάνουν χαρακίρι....

Απ' αυτούς που θα βρούμε κανα δισκάκι;
Γμτ, να υπάρχει βίντεο και από δίσκους τίποτα;

Τι έξοδα αποστολής έχει το γιαπωνέζικο κατάστημα; Λέει πουθενά οδηγίες στα αγγλικά;
Επίσης τα CDs που έχει ειναι οι γιαπωνέζικες εκδόσεις ή οι ίδιες που βρίσκουμε κι εδω;

P.S. Συγγνώμη για τις πολλές ερωτησεις, αλλά ενθουσιάστηκα :)

Last edited:
Απάντηση: Re: Ψάχνω ένα δίσκο...

Τι έξοδα αποστολής έχει το γιαπωνέζικο κατάστημα; Λέει πουθενά οδηγίες στα αγγλικά;
Επίσης τα CDs που έχει ειναι οι γιαπωνέζικες εκδόσεις ή οι ίδιες που βρίσκουμε κι εδω;

P.S. Συγγνώμη για τις πολλές ερωτησεις, αλλά ενθουσιάστηκα :)

Εάν μιλάμε για το hmv τα έξοδα αποστολής είναι γύρω στα 1.900-2000 yen ( 11,5 - 12 ευρώ ) και αυτό το ποσό στο χρεώνουν είτε πάρεις 1 τεμάχιο , είτε 5 ( τόσα είναι ο μεγαλύτερος αριθμός που έχω παραγγείλει . Για παραπάνω θα πληρώσεις τελωνείο - είναι πιό φτηνή η επιβάρυνση πάντως απ' ότι στα δέματα από Αμερική ) .

Το αν τα cd που αγόρασες είναι Γιαπωνέζικες εκδόσεις ( υποθέτω εννοείς γιαπωνέζικο ριμάστερ ) το μαθαίνεις αφού το αγοράσεις συνήθως ( τουλάχιστον στα cd με χάρτινα εξωφυλλα ) . Στα απλά cd ( jewell case ) συνήθως αναφέρουν δίπλα αν είναι US or UK Imprort ή Japan Edition.

Για να αγοράσεις πρέπει να εγγραφείς και να αποκτήσεις κωδικό δικό σου που σου επιτρέπει access σε wish-list , your account κλπ

Επαναλαμβάνω μην πάρεις πάνω από 4 , το πολύ 5 . Θα τα σταματήσουν στο τελωνείο .

Επίσης έχουν σύστημα πόντων . Κερδίζεις πόντους με κάθε αγορά και τους εξαργυρώνεις όποτε θες , σε μελλοντικές παραγγελίες .

Aγγλική γλώσσα διαθέτει η σελίδα πάνω - πάνω αριστερά όπως βλέπεις την οθόνη σου . Δεξιά στο help υπάρχουν απαντήσεις σε FAQ.

εγώ πήρα μέχρι 4...
κάνω ένα λογαριασμό γύρω στα 10000 έως 11000 γιεν με αποστολή.

Τώρα το θα σε σταματήσουν τελωνείο δεν σημαίνει τίποτα.
Απλά θα πληρώσεις κάτι εκεί.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Προς το παρόν μου κάνουν εντύπωση οι τιμές του στις γιαπωνέζικες εκδόσεις
των ταινιών του Hitchcock, οι οποίες έχουν και αγγλικούς υποτιτλους και είναι της Universal... Ωρα να συμπληρώσω τη συλλογή μου!

με τη μόνη διαφορά ότι στο εγγλέζικο, ένα χάρτινο γιαπωνέζικο (ή γιαπωνέζικων προδιαγραφών) έχει 25.99 λίρες....

μπρρρρ

Θα κρατήσω την αναπνοή μου αν δε μου πείτε πως μπαίνουν τα βιντεάκια του youtube !!!