Ψάχνω ενισχυτή! Sony, Yamaha ή μήπως Pioneer;

pedjapaok

New member
8 September 2008
24
Καλησπερα παιδιά.
Μετα απο μια μικρη ερευνα εχω καταληξει στα εξης μοντελα.
1. Pioneer VSX-1130
2. Yamaha RX-V779
3. Sony STR-DN1060.
Τολμώ να πω οτι ειμαι σε αδιεξοδο καθως μου φαινονται λιγο - πολυ ίδια... Ενδιαφερομαι κατα 80% για ταινιες bluray καθως και μουσικά bluray και 20% για μουσικη.
Μπορει κανεις αραγε να μου δωσει τα φωτα του;;; ευχαριστω εκ των προτέρων!!!

Απάντηση: Ψαχνω ενισχυτη! Sony , Yamaha ή μηπως Pioneer;;;;;;

θα σου προτηνα αντι Sony STR-DN1060 τον Sony STR-DN1050 γιατη απλοσ δεν εχει κ τοση διαφορα ακουστηκα

Re: Ψαχνω ενισχυτη! Sony , Yamaha ή μηπως Pioneer;;;;;;

Καλησπέρα φίλε μου και ο Pioneer και ο Yamaha είναι πλήρεις θα έλεγα για τα λεφτά τους, πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά θα σε ικανοποιήσουν και με το παραπάνω. Αν ήμουν εγώ στη θέση σου θα διάλεγα για 3 λόγους τον Yamaha, πρώτον η επίσημη αντιπροσωπεία της Pioneer δε φημίζεται για την καλύτερη υποστήριξη, δεύτερον οι Pioneer είναι λίγο δύσκολοι όσον αφορά το μενού αν δεν είσαι εξοικειωμένος αντιθέτως οι Yamaha είναι σαφώς πιο φιλικοί σ αυτόν τον τομέα και τρίτον τα burr brown που φοράνε οι Yamaha μου κάθονται καλύτερα στ αυτί όσον αφορά τις μουσικές ακροάσεις (όσο μπορείς να πεις ότι ακούς μουσική με ενισχυτή πολυκάναλο σαφώς προσανατολισμένο για οικιακό κινηματογράφο). Ολα αυτά βέβαια είναι καθαρά προσωπική άποψη, δυστυχώς για να πεις ότι θα βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα το καλύτερο θα ήταν να τους δοκίμαζες ταυτόχρονα και τους δύο κάτι που φαντάζει απίθανο. Πάντως ένα είναι σίγουρο, όποιον και να διαλέξεις θα μείνεις υπερευχαριστημένος οπότε δεν υπάρχει και λόγος ανησυχίας πιστεύω στην τελική σου επιλογή. Για τους SONY, δεν ξέρω, δεν γνωρίζω, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.

Re: Ψαχνω ενισχυτη! Sony , Yamaha ή μηπως Pioneer;;;;;;

Δυστυχως εδω στη Δραμα που μενω δεν εχω δυνατοτητα να τους ακουσω. Εχω εναν Harman Kardon AVR 255 τον οποιο εχω ταξει να δωσω. Ειμαι σχετικα να εξοικιωμενος με το αντικειμενο...