Ψαχνω επαγγελματικα ηχεια για σπιτι

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
10,202
Πειραιας
Μια (καλα και δυο να δωσετε δεν πειραζει!!) χειρα βοηθειας καλοι φιλοι...

Επειδη στην παρεα ειμαι ο μονος που ασχολουμε με μουσικη και μηχανηματα εχω αναλαβει (στα γεραματα τρομαρα μου) και τον επισημο ρολο του διασκεδαστη τους.

Εχω λοιπον παρει κατι επαγγελματικα μηχανηματα και ομολογω οτι μεσα σε δωματιο δεν εχουν παιξει ποτε ανεκτα.
Ξερω οτι το προβλημα ειναι τα ηχεια και θελω, αν εχετε ,να μου κανετε καμμια προταση απο επαγγελματικα ηχεια που να παιζουν σε ΚΛΕΙΣΤΟ χωρο.
Τα Elecrovoice που εχω ειναι για ανοιχτους χωρους (εκει παιζουν πολυ καλα οντως) αλλα σε δωματιο απλα ΔΕΝ....

εχετε κατι κατα νου, που να ειναι σε ανθρωπινη τιμη και μεγεθος και να ηχει καλα????
ευχαριστω-bye-

Last edited:
μονοδρομος
http://www.klein-hummel.com/klein-h...ring_studio-monitors_nearfield-monitors_O300D
ασε τα Electrovoice και τα μονολιθικα κατασκευασματα, αυτα εχουν πεθανει για παντα.
Το δε επομενο βημα σου ειναι τα fullsizehorn.Αλλα αυτα τα χτιζεις και μετα χτιζεις το θερινο σου απο πανω.

Ηχεια για παρτυ και να ακουγονται καλα?
Μαλλον θελει για να ακουει μουσικη και μαλιστα και κλασσικη εκτος τα κλαρινα του.

Να το ξεκαθαρισω....
Θελω επαγγελματικα ηχεια για παρτυ, που να παιζουν σε σπιτι
Και σαφως οχι αυτοενισχυομενα....εχω ενα Crest και δεν υπαρχει λογος να δινω και αλλα τζαμπα λεφτα.

Σπυρε μου δεν θελω καλο ηχειο για σοβαρες ακροασεις.Παρτακια κανουμε μεταξυ μας, αλλα δεν εχει νοημα να φευγουμε με πονοκεφαλο!!!

Παρακαλω οποιος ξερει, ας ριξει και καμμια μαρκα να πην πηγαινω στα τυφλα-bye-

Επαγγελματικα τα θελω γιατι αντεχουν στα γκαζια και τα βαρας απο δω και απο κει χωρις να τα λυπασαι.
ξερετε κανενα ηχειο σπιτιου που να αντεχει σε τετοια χρηση?????
Οσες φορες εχουν παιξει δυνατα και με διαρκεια ηχεια σπιτιου, ή τηγανιζουμε το τουιτερ ή ξεπατωνουμε το γουφερ!!!

Last edited:
Σε τι κατηγορία μεγέθους και τιμής θες να κινηθείς?
Υπάρχουν από βετα3 μέχρι νεχο και από 61/2 μέχρι διπλό 15αρι
Δες περίπου τι σου κάνει στις :
Bon studio – omicron control – ima -και σε τόσους άλλους αντιπροσώπους και βλέπουμε.
Πάντως στα επαγγελματικά οι εκθέσεις είναι πραγματικά απαράδεκτες και σπάνια θα ακούσεις κάτι (πόσο μάλλον να καταλάβεις και πως παίζει )γιαυτο δες κάποια πράγματα και μετά το κουβεντιάζουμε για το αν παίζουν κιόλας .
Προτίμησε κάτι σε ξύλινο (όχι πλαστικό)και νεοδιμιου γιατί είπες κάτι για γεράματα .
Προσοχή κανένα HI FI δεν παίζει σαν επαγγελματικό και μην παρασυρθείς σε λάθος επιλογή είναι τελείως διαφορετικά πράγματα αν θες τσαμπουκά drive και δυναμικά και αντοχές ΜΟΝΟ επαγγελματικό –επαγγελματικό .μην ψάχνεις ποιο HIFI θα παίζει ΣΑΝ επαγγελματικό.

Χμμμ, τοτε μπορεις να παρεις πολυ φτηνα Κινεζικα μεγαφωνα για αυτοκινητο και να τα βιδωσεις σε μια ψαροκασελα. παρε και μερικες κορνες Βελλεμαν με ενα φιλτρο 12dB και ξεμπερδεψες. Αν ησουν εδω μπορουσα να σου βρω πολυ φτηνα κανονικα ηχεια για παρτυ που να ακουγονται και πολυ καλα και να αντεχουν και σχεδον χωρις λεφτα! Η παρε τα πρωτα cerwin wega και μπορεις να τα εχεις και για τις κλασσικες σου και για παρτυ.
Απορια: Ειναι τα ηχεια που τσιριζουν σε ενα παρτυ η ειναι η μουσικη και τα αυτια μετα απο μερικα μπουκαλια ρακι!?

Συνήθως είναι η κακή χρήση (λάθος εγκατάσταση ,κακή ρύθμιση ,φίλαρχος DJ,τσιγκούνης μαγαζάτορας κλπ)που ακούγονται έτσι.
Όλα τα ηχεία (κατά 90%) είναι καλά όταν παίζουν όπως πρέπει.

Πάρε και ρώτα στην Hi Fi Power στην οδό Κάνικος 2103845272 για ότι έχει σχέση με επαγγελματικό ήχο και όχι μόνο.

542999640
image_viewer.jsp

http://www.vanns.com/shop/servlet/item/features/542999640/klipsch-heresy-iii-cherry

http://www.electrovoice.com/documents/ev/535581.pdf

Εχω αυτα...
Οσοι ηρθατε στην εκθεση θα τα....θαυμασατε να παιζουν.
Ενω εξω ειναι απολυτως ικανοποητικα, μεσα σε δωματιο ΔΕΝ παιζουν (και ηταν και καλοριθμισμενα με eq!!!)
Σκληρα επιθετικα και στεγνα.

Ε...το ακριβως αντιθετο θελω!!!

Και επιμενω στο μεσα και στο εξω, γιατι αυτα ειναι φιαγμενα για να παιζουν οξω...
Μεσα σε πολυ μεγαλο χωρο ειναι καλα,αλλα που να τον βρεις τοσο μεγαλο χωρο σε σπιτι!!!

Εχει ακουσει κανεις φιλος κανενα που ειναι για μεσα????
Μια μαρκα εστω βρε παιδια να μην πηγαινω τυφλα!!

Ψιτ...

Μετά την πρωτοχρονιά θα σε πάω για ακροάσεις.Μέχρι τότε ανάπαυσις:grandpa: