...που να συνδέεται με mp3 player (και smartphone και tablet). Μετά από διαδικτυακή έρευνα έχω περιορίσει τις επιλογές σε 7 αλλά υπάρχει πολύ μεγάλο εύρος στην τιμή και υποθέτω και στην ποιότητα του ήχου. Ίσως έχω τη δυνατότητα να ακούσω 1-2 από αυτά σε κάποιο μαγαζί αλλά ουσιαστικά θα βασιστώ σε διαδικτυακά review και σε προτάσεις και απόψεις από εδώ μέσα.
Τα υποψήφια είναι:
Energy Sistem Bluetooth Music Box Z30
JBL On Tour
Edifier Extreme Connect
JBL Flip
JBL Flip II
Cambridge Audio MINX GO Bluetooth
Bose Soundlink Mini
Απ'όλα έχει το πανέρι:
από το φτηνό και άγνωστο Energy Sistem το οποίο έχει πλούσια χαρακτηριστικά, μέχρι το πανάκριβο Bose (με το ιδανικό μέγεθος) για το οποίο παντού διαβάζω τα καλύτερα αλλά θα απαιτηθεί πάρα πολύ μεγάλη υπέρβαση για να το αποκτήσω.
Στον πίνακα βλέπετε τα συγκεντρωτικά στοιχεία των υποψηφίων.
Έχετε κάποια άποψη γι'αυτά ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
Οποιαδήποτε άποψη και πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ
Δεν ξέρω αν η υποκατηγορία είναι η κατάλληλη για το νήμα. Αν όχι, ας μεταφερθεί από έναν συνάδελφο.
Τα υποψήφια είναι:
Energy Sistem Bluetooth Music Box Z30
JBL On Tour
Edifier Extreme Connect
JBL Flip
JBL Flip II
Cambridge Audio MINX GO Bluetooth
Bose Soundlink Mini
Απ'όλα έχει το πανέρι:
από το φτηνό και άγνωστο Energy Sistem το οποίο έχει πλούσια χαρακτηριστικά, μέχρι το πανάκριβο Bose (με το ιδανικό μέγεθος) για το οποίο παντού διαβάζω τα καλύτερα αλλά θα απαιτηθεί πάρα πολύ μεγάλη υπέρβαση για να το αποκτήσω.
Στον πίνακα βλέπετε τα συγκεντρωτικά στοιχεία των υποψηφίων.
Έχετε κάποια άποψη γι'αυτά ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
Οποιαδήποτε άποψη και πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ

Δεν ξέρω αν η υποκατηγορία είναι η κατάλληλη για το νήμα. Αν όχι, ας μεταφερθεί από έναν συνάδελφο.