Ψάχνω φορητό ηχείο...

Re: Απάντηση: Ψάχνω φορητό ηχείο...

Ωραίο φαίνεται! Σε 10 μέρες θα έχω και το Damson Oyster, θα μεταφέρω εντυπώσεις.

Έχω το creative d200 ίδια rms, ίδιο βάρος, όχι τόσο φορητό (δεν έχει μπαταρία) αλλά η ένταση είναι τόσο δυνατή που γεμίζει δωμάτιο άνετα :-D
Sent from my nexus 7

Απάντηση: Re: Ψάχνω φορητό ηχείο...

Το Damson Oyster είναι βαρίδι (2,1 kg)

Τελικώς δεν είναι, παραπληροφόρηση η σελίδα του Άμαζον. Μόλις παρέλαβα, είναι κάτω από κιλό οπωσδήποτε, διαστάσεις περίπου 23 εκ μήκος, με ατρακτοειδές σχήμα διαμέτρου στο μέγιστο 10 εκ.
Κλειδώνει κατευθείαν στο bluetooth, παίζει και από το διπλανό δωμάτιο. Με το κινητό της συζύγου, γιατί με το δικό μου (κινέζ'....) το bluetooth βγάζει ενοχλητικές παρεμβολές (πιθανότατα θέμα του τηλεφώνου, θα το δοκιμάσω και με άλλο. Ή ίσως έφταιγε που στριμάριζα flac). Ο ήχος γεμίζει άνετα δωμάτιο, σε αρκετά απολαυστική ένταση. Καθόλου άσχημος. Έχει και μπασάκι (παθητικός ακτινοβολητής πίσω, 11x5 εκ.), αλλά όχι τόσο στακάτο όσο θα ήθελα. Ψηλά δεν έχει έκταση (προφανώς δεν έχει tweeter), αλλά γενικά σαν φορητό άκουσμα, δεν είναι καθόλου άσχημο. Μου βγήκε 83 ευρώ με τα μεταφορικά από το αγγλικό άμαζον (προσφορά ημέρας).

Τα 83 ευρώ δεν είναι τίποτα γι'αυτό που πήρες. Καλοάκουστο.
Από περιέργεια, ζύγισέ το σε ζυγαριά κουζίνας για να πάρεις ακριβή μέτρηση. Το Charge είναι περίπου 17 cm μήκος x 7 cm διάμετρο, δηλαδή δεν το σκέφτεσαι να το πάρεις έξω.
Από την άλλη, κάποτε ο ορισμός του portable ήταν αυτός...:flipout:

Untitled_1.jpg

Last edited:

Τελικώς δεν είναι, παραπληροφόρηση η σελίδα του Άμαζον. Μόλις παρέλαβα, είναι κάτω από κιλό οπωσδήποτε, διαστάσεις περίπου 23 εκ μήκος, με ατρακτοειδές σχήμα διαμέτρου στο μέγιστο 10 εκ.
Κλειδώνει κατευθείαν στο bluetooth, παίζει και από το διπλανό δωμάτιο. Με το κινητό της συζύγου, γιατί με το δικό μου (κινέζ'....) το bluetooth βγάζει ενοχλητικές παρεμβολές (πιθανότατα θέμα του τηλεφώνου, θα το δοκιμάσω και με άλλο. Ή ίσως έφταιγε που στριμάριζα flac). Ο ήχος γεμίζει άνετα δωμάτιο, σε αρκετά απολαυστική ένταση. Καθόλου άσχημος. Έχει και μπασάκι (παθητικός ακτινοβολητής πίσω, 11x5 εκ.), αλλά όχι τόσο στακάτο όσο θα ήθελα. Ψηλά δεν έχει έκταση (προφανώς δεν έχει tweeter), αλλά γενικά σαν φορητό άκουσμα, δεν είναι καθόλου άσχημο. Μου βγήκε 83 ευρώ με τα μεταφορικά από το αγγλικό άμαζον (προσφορά ημέρας).

Συγκρίνοντας το με τα 801 καλά τα πήγε!

Τελικά πήρα το JBL Charge. Πολύ καλός, και αρκετός, ήχος για το μέγεθός του και με ικανοποιητικό μπάσο. Ελαφρύ (463 gr), άρα απολύτως φορητό, και με πανεύκολη σύνδεση Bluetooth. Ό,τι έψαχνα δηλαδή.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια. :smile:

JBL_jpg.jpg

Αυτό είχα πάρει και εγώ το καλοκαίρι που είχα παρόμοιες ανησυχίες και με έβγαλε ασπροπρόσωπο!

Τα 83 ευρώ δεν είναι τίποτα γι'αυτό που πήρες. Καλοάκουστο.
Από περιέργεια, ζύγισέ το σε ζυγαριά κουζίνας για να πάρεις ακριβή μέτρηση.

Μόλις το ζύγισα. 795 γραμμάρια μου το έβγαλε.

Δεν βρίσκω το βιντεο με τους τυπακους που ακουγαν μουσικη απο ενα πελώριο boombox, αυτο σταματάει να παιζει, βγαζουν τις μπαταριες και συνεχίζουν με αλλο εξισου πελώριο boombox..

Δεν είναι φαντασία. Το κυλινδρικό σχήμα και μέγεθος αυτών των bluetooth speakers δεν επιλέχτηκε τυχαία από τους κατασκευαστές.

Δεν είναι φαντασία. Το κυλινδρικό σχήμα και μέγεθος αυτών των bluetooth speakers δεν επιλέχτηκε τυχαία από τους κατασκευαστές.

Ακριβώς! Το σχήμα αυτό είναι και και πιο εργονομικό στο ...χούφτωμα.

jbl_charge.jpg