Ψάχνω για 40άρα και 26άρα και εχω πελαγώσει.. μία βοήθεια?

xasapakos

New member
16 August 2010
2
40άρα
Θέλω να αγοράσω μια σαραντάρα που να με καλύπτει όσον το δυνατόν στα εξής:
1) φυσικά ταινίες
2) πολύ ποδόσφαιρο
3) ελάχιστο gaming
4) καλή ποιότητα κατασκευής μήπως και κρατήσει
5) καλό service

Είμαι έτοιμος να διαθέσω 700-800 . Με μια βόλτα στα μαγαζιά τσέκαρα κάποια μοντέλα:
- samsung lcd le40c 630 ->789
- lg lcd 42 ld 550 ->749
- philips 40 pfl 5605h ->789
Αν έχετε να προτείνετε και κάποιο άλλο μοντέλο..

Αξίζει να ανεβώ για αυτά που θέλω σε μοντέλα όπως
- samsung le40c 650 ->990
- lg led 42 le 5300 ->929

26άρα
Όσον αφορά την 26άρα την θέλει απλά η μάνα μου για πολύ απλή χρήση οπότε ζητούμενο το service και η ποιότητα κατασκευής..
Βρήκα και εδώ κάποια μοντέλα εδώ όμως και αν δεν έχω ιδέα..
- lg ld 350 ->389
- lg led le 3300 ->449
- samsung lcd le c 450 ->399
- sony kdl bx 302 ->399

Παιδιά αν μπορείτε μια βοήθεια θα σας είμαι ευγνώμων..

μακάρι να υπήρχαν τέτοιες σαραντάρες και 26άρες....θα είχα παντρευτεί εδώ και καιρό...λολ..
λοιπόν στη σαραντάρα θα σου λεγα να πας στη σάμσουνκ της σειράς c οποια βρείς στην καλύτερη τιμή που σε βολευει...

και για την 26αρα πα´λι σάμσουνκ θα σου λεγα ..αλλά καλύτερα να ανέβεις στις 32 ...είναι πολύ λίγες οι ίντσες....και ποτέ δεν μου άρεσαν τα μεσαία νούμερα...26 αντί για 32...37 αντί για 42....κτλ κτλ...εκτός αν υπάρχει πρόβλημα χώρου...γιατί δεν τίθεται θέμα στην τιμή που είναι πάνω κάτω η ίδια....

αν έχεις ελάχιστο gaming-pc-μπλα μπλα...ναι τότε πήγαινε σε πλάσμα...αλλά μια χαρά είναι και η σάμσουνκ....δεν προκειται να σε απογοητέυσει....

oxi checkaro kati times...exo ena filo p mou dinei tis tileoraseis se times xoris f.p.a h kati tetoio skepsou 200-300 eurw katw apo arxikes times....kai telika exo katalixei mallon stin panasonic 42g20 alla koitaw kai tin 46

Η G20 εχει λιγο καλυτερο ανακλαστικο φιλτρο , internet apps , media player και PVR.

Σε εικονα οι διαφορες ειναι πολυ μικρες και εξαρτωνται καθαρα απο τον περιβαλλοντα φωτισμο (ανακλασεις).

Ομως αλλο 50S20 και αλλο 42/46G20.

Ποιοτητα εικονας θα πει να μπορεις να δεις και την λεπτομερεια που σου προσφερει το υλικο. Αν μιλαμε για BluRay στις 42" πρεπει να καθεσαι αρκετα πιο κοντα για να συμβει αυτο.

Καλα εννοειται οτι αν μπορει να παει στο ιδιο μεγεθος G20 με S20 καλυτερη ειναι η G20.

Aν ομως μιλαμε για ενα μεγεθος πανω τοτε η S20 ειναι καλυτερη αγορα.