Ψάχνω για 40άρα και 26άρα και εχω πελαγώσει.. μία βοήθεια?

είναι λίγο κουραστικoi οι λατινικοί χαρακτήρες....στα 2 just πήγαινε για 42 στα 2.5 και up πήγαινε για 50...

1) από service τι λέει η panasonic? εντυπώσεις κατόχων?

2) σε hd τι λέει η σύγκριση Plasma me lcd? είμαι λίγο άσχετος :)

Απάντηση: Re: Ψάχνω για 40άρα και 26άρα και εχω πελαγώσει.. μία βοήθεια?

1) από service τι λέει η panasonic? εντυπώσεις κατόχων?

2) σε hd τι λέει η σύγκριση Plasma me lcd? είμαι λίγο άσχετος :)

2) Σε ΗD είναι μονόδρομος οι plasma και οι πολλές ίντσες.
Για όλα τα άλλα ότι σε φωτίσει ο θεός! αρκεί να μη βλέπεις από απόσταση λιγότερη των 2,5 μέτρων σε 46 ίντσες και πάνω

καλό ειναι να τις δείς από κοντά ...μπορεί να μη σου αρέσει κάποιο στοιχείο...γνώμη μου είναι άρχισε τις βόλτες στα μαγαζιά....όχι τα ιντερνετικά...αυτά που είναι έξω απο το σπίτι....

Παιδια βρηκα 40c650 890ε με sq01 πανελ...τη λετε καλη η τιμη??στα ιντερνετικα παντος ειναι πιο οικονομικα ...αλλα πισκαρις??

αν η διαφορά είναι σημαντική .....''ρισκάρεις''....αν και δεν νομίζω ότι ρισκάρεις ....ακριβώς...

Εχεις εμπιρια απο ιντερνετικα μαγαζια?η διαφορα παντος ειναι 150ε περιπου...

μεγάλη....πολύ μεγάλη....αλλά μπορείς να ακούσεις κάλλιστα και άλλα μέλη...η διαφορά πάντως είναι αξιοσέβαστη....

Οποτε ?ναι δεν ειναι κ λιγα...αυτα τα δυο τρεια προτα που βγαζει το σκρουτζ τα ξερεις καθόλου?

απο το πρώτο και το τρίτο έχω αγοράσει ...αλλά αυτό δεν λέει κάτι...

Η G20 εχει λιγο καλυτερο ανακλαστικο φιλτρο , internet apps , media player και PVR.

Σε εικονα οι διαφορες ειναι πολυ μικρες και εξαρτωνται καθαρα απο τον περιβαλλοντα φωτισμο (ανακλασεις).

Ομως αλλο 50S20 και αλλο 42/46G20.

Ποιοτητα εικονας θα πει να μπορεις να δεις και την λεπτομερεια που σου προσφερει το υλικο. Αν μιλαμε για BluRay στις 42" πρεπει να καθεσαι αρκετα πιο κοντα για να συμβει αυτο.
Οταν λεμε media player?παιζει τα παντα οπος της Samsung??

Τα 2 επόμενα φαίνονται τυπικότατα και με εγγύηση επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας, απ' ότι τουλάχιστον αναγράφουν.

παιδια πηγα σε δυο μαγαζια εδω στο ηρακλειο και μ ειπαν οτι η panasonic g20 θα καταργηθει....ξερετε τπτ για αυτο???