ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΗΗΗΗΗΗ

panosxgr said:
Το κόβω να πρέπει να σκοτώσει και κανένα χωραφάκι στα κατσάβραχα αν έχει! :twoguns: :violent-smiley-030:
ΣΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΗΔΗ 2 ΔΑΝΕΙΑ ΘΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΜΕΣΑ:bang:

Απάντηση: Re: ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΗΗΗΗΗΗ

Jos3ph said:
AMOI 37άρα όταν θα πέσει κάτω απο τα 1500 ευρώ ... προς το παρόν είναι γύρω στα 2100 ... Τώρα σε 32άρες , υπάρχουν πολλές επιλογές , και τις έχουν αναλύσει σε άλλα τοπικς ...
ΚΑΤΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ 1500? ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΜΕΥΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΩ ΤV ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΠΑΩ

Απάντηση: Re: ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΗΗΗΗΗΗ

JEKLAR said:
ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ? ΜΗΠΩΣ 32"? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ SITE NA MΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙ?

Δες εδώ τα μοντέλα.
Δεν ξέρω μόνο ποια από αυτά έρχονται στην Ελλάδα.

http://www.amoi.com/product/products_model.asp?menu_id=149

Επειδη μιλαμε για 32in μοντελα, να πω την αποψη μου.
Ηρθε προχθες ενας κολλητος να δουμε μια ταινια στο σπιτι. Η αποσταση που βαλαμε τελικα τις πολυθρονες για να εχουμε οσο το δυνατον καλυτερη κινηματογραφικη αισθηση ηταν περιπου στα 2μ! Να σημειωσω δε, οτι η πηγη ηταν ενα DVD player και ενω σε μερικες σκηνες προσπαθουσα να διακρινω την λεπτομερεια στην εικονα, δεν μπορουσα απο αυτη την αποσταση, απο οπου φαινοταν η εικονα τελεια! Επομενως, για να καταληξω, σκεφτομαι οτι σε HD σημα, για να καταλαβω την ευκρινεια του σηματος, θα πρεπει να καθησω ακομα πιο κοντα, δηλαδη τουλαχιστον στο 1,5μ!!!
Αυτο το λεω για το φιλο μας, αν θελει να απολαμβανει τελικα τις ταινιες του, αν μπορει να διαθεσει κατι παραπανω, να παει σε μεγαλυτερες ιντσες, μονο και μονο για αυτο που ανεφερα παραπανω. Φυσικα και οι 32ιν δεν ειναι λιγες, αλλα μαλλον φαινεται οτι προσωπικα εχω αρχισει και γινομαι αχορταγος!!! :grinning-smiley-043
-bye-