Ψάχνω για τρίπαθο τελικάκι ....

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
10,236
τι εννοώ, το ebay είναι γεμάτο από ολοκληρωμένα ενισχυτάκια, συνήθως με το 2020, είτε το 2021 τσιπάκι, σε αστείες τιμές, από 30 έως 60-70 ευρώ ... έχω τύχει δυό-τρία από δαύτα και έμεινα έκπληκτος με το πόσο καλά παίζουν με ένα ευαίσθητο ηχειάκι σε μικρούε χώρους ...

εγώ θα ήθελα κάτι τέτοιο, αλλά τελικό, όχι ολοκληρωμένο, σε αντίστοιχες τιμές και επίπεδο υλοποίησης ... αυτό το γράφω, γιατί αν μπεις σε κάποια κανονικά ον λάιν καταστήματα βρίσκεις εξαιρετικές υλοποιήσεις τελικών με το 2050 και άλλα τσιπάκια, πλην πάμε αρκετά πιο πάνω, στο διακοσάρι και (πολύ) βάλε, που δεν είναι στους στόχους μου γιαυτό που θέλω να φτιάξω για το πισι του μεγάλου γιού ...

sto ebay το ψάχνω, πλην δεν βρίσκω παρά μόνον ολοκληρωμένους ... έχει πάρει το μάτι σας τίποτε ;

Πριν 3 εβδομάδες τελειωσα τελικο με το 2022.Τωρα στρωνει και οι πρωτες εντυπώσεις είναι πολύ καλες.

Δες εδώ
Έχω αγοράσει τον ολοκληρωμένο και είμαι εδω και χρόνια απόλυτα ευχαριστημένος.Ακριβούλης για τα όρια που έθεσες αλλα αξίζει κατα την ταπεινή μου γνώμη!

Πριν 3 εβδομάδες τελειωσα τελικο με το 2022.Τωρα στρωνει και οι πρωτες εντυπώσεις είναι πολύ καλες.

πόσο σου πήγε ; είδα στο ebay πως τα μοντουλάκια κάνουν 20 ευρώ αλλά με τα συμπαρομαρτούντα ;;;;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δες εδώ
Έχω αγοράσει τον ολοκληρωμένο και είμαι εδω και χρόνια απόλυτα ευχαριστημένος.Ακριβούλης για τα όρια που έθεσες αλλα αξίζει κατα την ταπεινή μου γνώμη!

ευχαριστώ, πλην όντως μιλάμε για άλλη κατηγορία χρημάτων ... ο σκοπός μου είναι να εκμεταλλευθώ κάποια υπάρχοντα μηχανάκια και να φτιάξω ένα computer audio συστηματάκι για τον μεγάλο γιό μου ... με ελάχιστα χρήματα ... πχ. για τον τρίπαθο τελικό θα ήθελα να δώσω μάξιμουμ 70 ευρώ ... ο μικρός γιός βολεύεται με τα ακουστικά που του χαρίζω όταν αναβαθμίζω τα δικά μου ... πχ. τώρα τσίμπησε τα superlux 681 evo μου ...

Τα συμπαραμαρτουντα είναι και θεμα επιλογης.Νομιζω ότι με 150 ευρω κανεις κατι καλο.(εμενα πηγε παραπανω).Δεν ξερω αν σου φαινονται αρκετα.Μπορεις να σκεφτεις ότι θα εχεις και αλλον ένα αξιοπρεπή τελικο.

για τον μικρό, βρήκα μεταχειρισμένα τα m audio studiophile av 40 ... αν ψάχνεις για ενεργά κοίτα λίγο το νήμα των tannoy reveal 601a, που από χθες πήρε φωτιά χάρη σε μια εξαιρετική προσφορά ... είχα τα 501a και η σειρά είναι πραγματικά καλή περίπτωση ...

για μένα έχω αγοράσει, όπως είδες και στο νήμα του Νταλανίκ, τα presonus eyris 4.5 και είμαι πολύ ευχαριστημένος ...

Ευχαριστώ!
Τα m-audio και τα presonus τα 4.5 είναι και για μένα στα υπόψη, έχουν αμφότερα έξοδο ακουστικών που με ενδιαφέρει πολύ (όχι για κριτικές ακροάσεις :ears: αλλά για να μην ενοχλούμαι και ενοχλώ κάποιες στιγμές στο σπίτι).
Μιας και τα έχεις ακούσει και τα δύο γράψε μας τη γνώμη σου αν θες συγκριτικά για αυτά τα δύο.

Και εγώ τα Presonus Eris E8 θα αγοράσω....εξαιρετικό ηχείο στα αυτιά μου, εαν εξειρέσεις την εμφάνιση (Καμία σχέση με τα κουκλιά πλην αδύναμα tannoy reveal) που είναι σαν κούτα απο τσιγάρα, αλλά κατα τα άλλα είναι κορυφή στον τομέα value for money.

Ευχαριστώ!
Τα m-audio και τα presonus τα 4.5 είναι και για μένα στα υπόψη, έχουν αμφότερα έξοδο ακουστικών που με ενδιαφέρει πολύ (όχι για κριτικές ακροάσεις :ears: αλλά για να μην ενοχλούμαι και ενοχλώ κάποιες στιγμές στο σπίτι).
Μιας και τα έχεις ακούσει και τα δύο γράψε μας τη γνώμη σου αν θες συγκριτικά για αυτά τα δύο.

Τα m-audio σαν κατασκευη τουλαχιστον (και σαν "αντικειμενο" γενικοτερα), ειναι σαν πλαστικο παιχνιδακι για μωρα σε σχεση με τα presonus

Όντως, τα Μ είναι σχετικά μέτρια σε κατασκευή και ακούς αρκετά την καμπίνα τους (θολούρες σε δύσκολα περάσματα, σκληρότητα, κλπ)... για τον υιό μου που δεν έχει απαιτήσεις παρά μόνον για gaming και τα Mp3 του μια χαρά είναι ... τα eris είναι εξαιρετικά, αν δε μάλιστα αναλογισθούμε την τιμή τους, είναι περισσότερο και από εξαιρετικά ... καθόλου επιθετικά, γλυκόηχα, με όσο πρέπει γρήγορο χαμηλό ... απλά, εγώ τα έχω σε χώρο μικρού μεγέθους (3 χ 3,5 μέτρων) και το 4,5αράκι γούφερ φθάνει και περισσεύει ... αν μιλάμε για 15 τετραγωνικά μάλλον θα πρέπει κανείς να δει 5άρι και πάνω, κοκ ...

Πάρα πολλά ... δεν μας δείχνει καν τον εσωτερικό του κόσμο για να βγάλουμε κανένα θετικώτερο συμπέρασμα ... το πιθανώτερο είναι ότι ξαναβαφτίζουν κάποιο κινεζάκι σε εγγλέζικο...συναρμολόγηση στην Βρετανία ... εννούν ότι βάζουν στην πλακετούλα στο κουτί ... αφού όλα υπάρχουν έτοιμα στο ebay ...