Ψάχνω ιδιαίτερο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας @ video...SOS!!!

Καλησπέρα παλιά μου φιλαράκια...
Δεν ξέρω εαν υπάρχει κάπου αυτό που ψάχνω...και το έχω ψάξει αρκετά...δηλαδή:
Ενα πρόγραμμα που να μπορώ να δημιουργήσω ταινία dvd, στην οποία θα υπάρχουν μέσα video και φωτογραφίες.
Μέχρι εδω εύκολα τα πράγματα......όμως.....θέλω η ταινία αυτή να προβάλεται όπως στο power point..δηλαδή με χειροκίνητη αλλαγή σε κάθε θέμα.Να σταματάει δηλαδή στο πρώτο βιντεάκι η στην πρώτη φωτογραφία μετά το τέλος τους και απο το χειριστήριο να πηγαίνω χειροκίνητα στο επόμενο.´
Μέχρι τώρα το έκανα με πρόγραμμα μετατροπής αρχείων pwer point σε dvd ,αλά υπάρχει πρόβλημα με την ποιότητα που κατεβαίνει αρκετά ακόμη και εαν ρυθμιστεί η μετατροπή της σε High ανάλυση συν του ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα συγχρονισμού ήχου και εικόνας.Επίσης έχω πρόβλημα με το office απο κάποια απεγκατάσταση λόγω ιού και προς το παρών δεν έχω κανονικό office...μόνο το Open που δεν υποστηρίζει αρχεία power point σε μορφή ppt.

Επειδή στις μουσικές μου εμφανήσεις χρησιμοποιώ πολύ αυτό τον τρόπο παρουσίασης σε προβολέα δεν με βολεύει το Laptop και πρέπει να βγαίνει η δουλειά απο dvd player.
Το θέμα επείγει....όποιος μπορεί να βοηθήσει κάπως θα του είμαι υπόχρεος.Ευχαριστώ πολύ.

Γιάννη καλησπέρα,

Αν κατάλαβα καλά αυτό που χρειάζεσαι προϋποθέτει την χρήση dvd player. Οπότε η χρήση ενός dvd authoring tool είναι μονόδρομος. Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να βρεις ένα επαγγελματικό tool, και να συνδυάσεις video με menus. Κάθε φωτογραφία που εχεις θα την αντιστοιχείς σε ενα menu ενώ κάθε video που θα παίζει θα καταλήγει σε ένα νέο menu. Σε κάθε menu θα υπάρχουν κουμπιά για το "επόμενο" και "προηγούμενο" καθώς και για το αρχικό menu.

Γιάννη συμφωνώ με το Photis πιο πάνω. Αν κατάλαβα καλά μόνο dvd με menu, όπου εσύ θα καθορίζεις, την αρχή και το τέλος κάθε βίντεο, η σειράς φωτογραφιών. Το σπουδαιότερο ότι δεν θα χάνεις σε ποιότητα, και δεν θα έχεις θέμα συγχρονισμού με τον ήχο κλπ.
Υπάρχει το πολύ καλό encore της adobe, το οποίο είναι εύκολο, όσο και αν μας φαίνεται βουνό.
Πρόθυμος για κάθε βοήθεια σε ότι και αν επιλέξεις.

Χάρηκα πολύ που είδα το ποστ σου μακάρι να βρεις χρόνο να είσαι κοντά μας.

Φυσικά γιά χρήση dvd player μιιλάω..
Σας ευχαριστω φίλοι μου...το πρόβλημα είναι εκτός των υπολοίπων ότι δεν γίνεται κάθε φορά να μπαίνω στο menu και να δίνω νέα αρχή...φανταστείτε σε live και σε κάθε τραγούδι να κάνω αυτη την δουλειά...εκτός και εαν εγω δεν κατάλαβα κάτι στην πρόταση σας.

Γιάννη κάθε φορά που τελειώνει ένα βίντεο πχ επανέρχεται αυτόματα στο επόμενο (next)
Άρα το μόνο που θα κάνεις είναι από το κοντρόλ να πατάς μόνο enter, (Όταν εσύ θέλεις. Θα έχεις και χρόνο πχ αν θέλεις να μιλήσεις)
Η σειρά δεν χάνετε και δεν ξεκινά μόνο του. Αυτά εννοείται, ότι τα έχεις εσύ καθορίσει, την στιγμή που φτιάχνεις το dvd στο πρόγραμμα.

Last edited:
Οκ....έτσι ακριβώς το θέλω....όπως έως τώρα κάνω με το power point με μετατροπή απο ppt σε dvd με επιλογή εγγραφής στο dvd manual αλλαγή slides, και στην παρουσίαση χρησιμοποιώ μόνο το enter όταν τελειώσει το κάθε βιντεάκι και όταν θέλω εγω να πάει στο επόμενο.
Ξέρουμε κάποιο συγκεκριμένο tool να κάνει αυτή την δουλειά, η την κάνουν όλα;

Επανέρχομαι αφού έχω δοκιμάσει πάρα πολλά προγράμματα και μου έχουν βγεί τα μάτια στο διάβασμα, αλά....αυτό που θέλω δεν μπορώ να το βρώ η να το κάνω με κανένα πρόγραμμα.
Κάπου διάβασα ότι δεν είναι καθόλου εύκολο...τι να πω.....η εγω δεν καταλαβαίνω πως πρέπει να γίνει η δεν μπορεί να γίνει!!!