Ψάχνω κομμάτι,video....

14 December 2006
4,265
Έχω ξεχάσει τελείως το κομμάτι, ή μάλλον να το πω καλύτερα έχω ξεχάσει το συνδυασμό ήχου εικόνας…..Δεν μιλάμε για κάτι σπάνιο η underground….

Τέλη δεκαετίας 80 μπορεί να ήταν και λίγο αργότερα το MTV έπαιζε συνεχώς το video το θέμα του οποίου ήταν μια μπαλαρίνα σε ένα τσίρκο που ήταν ερωτευμένη με κάποιον που μάλλον δεν την ήθελε, και στο τέλος είχε ένα ατύχημα όταν έκανε το γνωστό ακροβατικό της κόλπο και ο νάνος του τσίρκου που ήταν κρυφά ερωτευμένος μαζί της στεκόταν από πάνω της όταν είχε χτυπήσει….

Έχω πολύ θολή μνήμη στο συγκεκριμένο αλλά κάποτε είχα φάει μια φλασιά και νόμιζα πως ήταν κομμάτι των REM. Πάντως κάπου εκεί γύρω είμαστε…

Δεν ψάχνω το κομμάτι ακριβώς το οποίο μπορεί και να το ξέρω αλλά να μην θυμάμαι την εικόνα του, αλλά το βίντεο!

Μέχρι το μεσημέρι θα το έχουμε βρει….:guitarist:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Simple Minds, U2, Rem κλπ
κάπου εκεί μέσα είμαστε γμτ την μνήμη μου....

Έχω ξεχάσει τελείως το κομμάτι, ή μάλλον να το πω καλύτερα έχω ξεχάσει το συνδυασμό ήχου εικόνας…..Δεν μιλάμε για κάτι σπάνιο η underground….

Τέλη δεκαετίας 80 μπορεί να ήταν και λίγο αργότερα το MTV έπαιζε συνεχώς το video το θέμα του οποίου ήταν μια μπαλαρίνα σε ένα τσίρκο που ήταν ερωτευμένη με κάποιον που μάλλον δεν την ήθελε, και στο τέλος είχε ένα ατύχημα όταν έκανε το γνωστό ακροβατικό της κόλπο και ο νάνος του τσίρκου που ήταν κρυφά ερωτευμένος μαζί της στεκόταν από πάνω της όταν είχε χτυπήσει….

Έχω πολύ θολή μνήμη στο συγκεκριμένο αλλά κάποτε είχα φάει μια φλασιά και νόμιζα πως ήταν κομμάτι των REM. Πάντως κάπου εκεί γύρω είμαστε…

Δεν ψάχνω το κομμάτι ακριβώς το οποίο μπορεί και να το ξέρω αλλά να μην θυμάμαι την εικόνα του, αλλά το βίντεο!

Μέχρι το μεσημέρι θα το έχουμε βρει….:guitarist:

Simple Minds, U2, Rem κλπ
κάπου εκεί μέσα είμαστε γμτ την μνήμη μου....

Μου θυμίζει το "All I want is you" των U2.

https://www.youtube.com/watch?v=3Gwahh04Y1Y

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Αυτό είναι.....
Έψαχνα τελικά βίντεο πετσοκομμένο που αναρωτιούνται όλοι ποιος τελικά πεθαίνει στο τέλος(η γυναίκα ή ο νάνος)....
opsim είσαι ο θεός των οπτικοακουστικών απολαύσεων....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

από ότι φαίνεται το video είναι ψιλό δύσκολο στο internet.....
ολόκληρο στο vimeo

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Αυτό είναι.....
Έψαχνα τελικά βίντεο πετσοκομμένο που αναρωτιούνται όλοι ποιος τελικά πεθαίνει στο τέλος(η γυναίκα ή ο νάνος)....
opsim είσαι ο θεός των οπτικοακουστικών απολαύσεων....

Καλή σου μέρα φίλε μου.-bye-
Πάω να βάλω στο μπέμπη να ακούσει Brian!!!! :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Αυτό τελικά δεν το βελτιώσαμε ε? :flipout:

Nobody's perfect!!!!!!
Πάντως του μπέμπη του αρέσει η μουσική, χοροπηδάει από χαρά μόλις ανοίγει ο ενισχυτής, η κλασική τον κοιμίζει, μάλλον τα πάει καλά με Motown classics, Miles Davis δεν του έχω βάλει ακόμα, άρχισα από τα πιο light όπως Max Roach.

Μου θυμίζει το "All I want is you" των U2.

Και πάνω που θα έλεγα οτι οι U2 δεν εχουν βγαλει πολλα βιντεοκλιπς ... παλι καλά που δεν το'πα {Η αληθεια ειναι οτι ολο συναυλιες βρισκεις για τα χιτς τους στο ΥΤ -ειναι performers (natural born)}.

Τωρα που το βλέπω το θυμηθηκα.

Last edited:
Δεν κατάλαβες? Πάντως και με Brian Jones φαίνεται να τα πηγαίνει καλά ο Junior.

SNF30FERRY-_1629531a.jpg