Ψάχνω μια μουσικούλα...

19 June 2006
35,670
Hello μουσικάριοι!! Είναι μια μουσικούλα σε μια εκπομπή με τον Παπαχελά, Κοσιώνη και Τσίμα. Ανάθεμα και αν την έχω δει μισή φορά, όμως μου αρέσει η μουσικούλα που έχουν βάλει!:smile:

Ποιο καλό παιζάκι θα με φωτίσει?

Savatage είναι.
Από το album "Dead winter dead" :smile:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σήμερα το πρωί μου κόλλησε μια μελωδία αλλά δε μπόρεσα να την αναγνωρίσω. Έχω εντύπωση πως οι στίχοι ξεκινούσαν με το "I woke up in the morning" και σε όλο το τραγούδι ο άντρας μιλούσε και δεν τραγουδούσε. Έχει στη μέση μια ηλεκτρονική μουσική. Θεωρώ πως είναι πολύ γνωστή μελωδία από γνωστό συγκρότημα. Στην αρχή μου πέρασε ότι είναι οι verve αλλά όχι. Το άσχημο είναι πως η μελωδία ταιριάζει και για τις 3 δεκαετίας '80, '90, '00

Re: Απάντηση: Ψάχνω μια μουσικούλα...

Σήμερα το πρωί μου κόλλησε μια μελωδία αλλά δε μπόρεσα να την αναγνωρίσω. Έχω εντύπωση πως οι στίχοι ξεκινούσαν με το "I woke up in the morning" και σε όλο το τραγούδι ο άντρας μιλούσε και δεν τραγουδούσε. Έχει στη μέση μια ηλεκτρονική μουσική. Θεωρώ πως είναι πολύ γνωστή μελωδία από γνωστό συγκρότημα. Στην αρχή μου πέρασε ότι είναι οι verve αλλά όχι. Το άσχημο είναι πως η μελωδία ταιριάζει και για τις 3 δεκαετίας '80, '90, '00

Ακυρο ποστ