Ψάχνω μια ταινία....

8 June 2007
1,003
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Καλησπερα σε ολους...!!!
Ψαχνω μια ταινια Γερμανικης παραγωγης οπου δειχνη κοινωνικα θεματα της νεολεας ,προβληματα κτλ. την ειχα δει περιπου το 90' αλλα δεν θυμαμε καθουλου των τιτλο.

Λιγο που την θυμαμε αναφερεται σε μια παρεα παιδιων σε καποια πολη της Γερμανιας οπου κανανε διαφορα παρανομα πραγματα (πορνια ,ναρκωτικα κτλ.) και συγκεκριμενα ενα ζευγαρι οπου το παιδι λογο που δεν ειχε χρηματα αναγκαστικε να εκδιδετε κρυφα απο την κοπελια του και την παρεα του , και θυμαμε το τελος της ταινιας οπου ενας φιλος της παρεας μην γνωριζωντας οτι εχει aids ,σε ενα σπιτι που κανανε παρτυ βρηκε την ευκαιρια οπου το κοριτσι ειταν πολυ μεθυσμενο και δεν καταλαβενε τιποτα ,και εκανε sex μαζι της με αποτελεσμα τραγικο.

Αν θυματε καποιος φιλος κατι...????

Ευχαριστω...!!!!!!
 
Απάντηση: Re: Ψαχνω μια ταινια....


Καλημερα Νικο :)

Οχι Νικολα ,δεν ειναι το Christiane F (καταπληκτικη ταινια και αυτη) ,αλλα ειναι στο ιδιο μηκος κυματος περιπου ,απλα σε αυτην που ψαχνω ,πρωταγωνιστης ειναι ενας εφηβος που και αυτος εχει πεσει στην πορνεια ,κακες παρεες κτλ.
 
Απάντηση: Re: Ψαχνω μια ταινια....

Συμφωνώ για το Christiane F Αντώνη,ειδικά το βιβλίο είναι απο τα πιο σοκαριστικά που έχω διαβάσει..Καλή αναζήτηση!

Να'σε καλα φιλε μου και σε ευχαριστω...!!!!
 
Απάντηση: Ψαχνω μια ταινια....

Καλημερα airb...!!! Οχι δεν ειναι το Kids (δεν την εχω δει...ειναι καλη?)...ειναι Γερμανικη αυτη που λεω εγω....

Δεν είναι κακή Αντώνη, δες την!

Σαν υπόθεση είναι παρόμοια με αυτήν που ψάχνεις :smile: