Ψάχνω μια τέτοια βάση για projectorα

 Νίκος

Supreme Member
wozek-stojak-na-projekto_3916.jpg

Πρέπει να είναι Vogels.. ή κάτι παρόμοιο αρκεί να έχει το τζαμάκι τουλάχιστον πάνω.
(μην ρωτήσετε γιατί, δεν είναι για μένα αλλά για φίλο που μάλλον υποφέρει :flipout: )

Καμμιά ιδέα ή κατάστημα για άμεση αγορά?

πιστευω οτι και αν την βρεις θα στοιχιζει αρκετα χρηματα. εγω θα ελεγα στο φιλο σου να την κατασκευαση, θα εχει την ευχαιρια να διαλεξει και οτι χρωμα θελει, σχημα κτλπ

τα υλικα θα ειναι μικροπραγματα

Νίκο μπορώ να σου την φτιάξω εγώ. Έχω κάνει τόσες βάσεις με τόσα πολλά υλικά.
Δεν είναι τίποτα το σπουδαίο για μένα, είναι η δουλειά μου.
Άλλωστε κατασκευάζω μηχανήματα και εργαλεία για τους τζαμάδες (ή τζαμτζήδες).
Στα τζάμια είναι το αντικείμενό μου. Και μπορεί να διαλέξεις το σχήμα, το χρώμα, τις διαστάσεις κ.λ.π.

Re: Απάντηση: Ψάχνω μια τέτοια βάση για projectorα

Νίκο μπορώ να σου την φτιάξω εγώ. Έχω κάνει τόσες βάσεις με τόσα πολλά υλικά.
Δεν είναι τίποτα το σπουδαίο για μένα, είναι η δουλειά μου.
Άλλωστε κατασκευάζω μηχανήματα και εργαλεία για τους τζαμάδες (ή τζαμτζήδες).
Στα τζάμια είναι το αντικείμενό μου. Και μπορεί να διαλέξεις το σχήμα, το χρώμα, τις διαστάσεις κ.λ.π.

Μιχάλη καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι και εγώ για μια βάση σαν της φωτο στην αρχή του νήματος με τα εξής χαρακτηριστικά: ροδάκια με φρένο, μεταβλητό ύψος ξεκινώντας από 1,20μ μέχρι 1,60-1,70μ, υλικό κατασκευής ότι νομίζεις εσύ αρκεί να είναι αρκούντως ανθεκτικό για να αντέξει το 10κιλο BenQ w5000, και φυσικά αισθητικά αποδεκτό (βάλε όσο μπορείς καλύτερο W.A.F., ξέρεις εσύ!!!). Αν τυχόν έχεις φωτο από παλαιότερες κατασκευές σου, ανέβασε να δούμε, και πούεισε τίιιι χρωστάμε? -bye-

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

καλησπερα στη παρεα!! γενικοτερα εχετε στα υποψη καποιο site στο εξωτερικο που να ειδικευεται σε επιπλα με ενσωματωμενη βαση τηλεορασης? κυριο συστατικο το γυαλι φυσικα. ενδεικτικα σας δειχνω μια φωτο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψάχνω μια τέτοια βάση για projectorα

Μιχάλη καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι και εγώ για μια βάση σαν της φωτο στην αρχή του νήματος με τα εξής χαρακτηριστικά: ροδάκια με φρένο, μεταβλητό ύψος ξεκινώντας από 1,20μ μέχρι 1,60-1,70μ, υλικό κατασκευής ότι νομίζεις εσύ αρκεί να είναι αρκούντως ανθεκτικό για να αντέξει το 10κιλο BenQ w5000, και φυσικά αισθητικά αποδεκτό (βάλε όσο μπορείς καλύτερο W.A.F., ξέρεις εσύ!!!). Αν τυχόν έχεις φωτο από παλαιότερες κατασκευές σου, ανέβασε να δούμε, και πούεισε τίιιι χρωστάμε? -bye-

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.
Γιώργο όλα μπορούν να γίνουν όπως τα θέλεις από τη στιγμή που θα κατασκευαστεί από την αρχή.

Φίλε Μιχάλη, αυτή που είδα στις φωτο του link που δίνεις νομίζω με καλύπτει. Δεν ξέρω μόνον αν αντέξει το βάρος του BenQ που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο: ~10 κιλά, και ειδικά αν την ανεβάσω στο 1,40-1,45 μέτρα που είναι περίπου το κέντρο της τωρινής μου οθόνης (αυτό βέβαια θα αλλάξει γιατί θα πάρω μεγαλύτερη οθόνη), φοβάμαι για την ευστάθια της. Αλλά αυτό είναι κατασκευαστικό πρόβλημα (δηλ ...δικό σου :grinning-smiley-043 , οπότε τι με νοιάζει εμένα?)
Το χρωματάκι της θα ήταν καλό σε ασημί ή έστω και μαύρο. Γράψε μου σε παρακαλώ (και με πμ αν θέλεις) την τιμή για να ξέρω που βαδίζουμε και εφ´όσον μπορώ προβαίνω σε παραγγελία.
Τώρα πως θα την παραλάβω από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα είναι θέμα που το λύνουμε όταν έρθει η ώρα του!
Αν θέλεις στείλε μου και ένα σταθερό σου τηλ. να σε πάρω και να τα πούμε εκτενέστερα! -bye-

Πάντα φιλικά
Γιώργος.

Γιώργο η βάση αντέχει περισσότερο από τα 10 κιλά του Benq. Αλλοίμονο να μην αντέχει τόσο.
Το εσωτερικό που βγαίνει είναι Φ25 χρωμιομένο και σφίγγει με σφικτήρα που κατασκευάζεται στον τόρνο.
Σηκώνεται μέχρι και 1.7 μέτρα και είναι σταθερή.
Εκτός βέβαια και αν την σπρώξεις ή σκοντάψεις επάνω της.
Η επάνω βάση που πατάει ο προβολέας μπορεί να είναι μεταλλική ή κρυστάλλινη. Θέμα γούστου.
Το μεταλλικό όμως δεν σπάει σε τυχόν ατύχημα.
Τα ροδάκια θα είναι με φρένα. Το χρώμα το διαλέγεις εσύ.
Εγώ την δίνω για 100 ευρώ.
Η μεταφορά γίνεται ή με ΚΤΕΛ ή με μεταφορική, ότι σε βολεύει.
Για ότι θέλεις πες μου. Το τηλ μου είναι 6937 405650.

Φίλε Μιχάλη καλησπέρα. Πήγα απόψε και παρέλαβα το εργαλείο. Τι να σου πώ ρε φίλε, άψογη η κατασκευή σου, οι φωτογραφίες που δημοσίευσες την αδικούν. Μπράβο σου, και ευχαριστώ! -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Λοιπόν έτοιμη και η βάση του Νίκου.
Το ύψος είναι 80 εκατ. Το κρύσταλλο είναι πάχους 10 χιλ. ρονταρισμένο και γυαλισμένο.
Οι 2 κολώνες είναι διαμέτρου 40 χιλ. με ασημί χρώμα βαφή.
Τα στρόγγυλα πλακάκια είναι από σκληρό αλουμίνιο διαμ. 50 χιλ. και κολλημένα με ειδική κόλλα υπερύθρων για γυαλί.
Ας βάλω μερικές φωτο για να πάρετε μια γεύση.

Attachments

• Graphic5.jpg
    Graphic5.jpg
    29.6 KB · Views: 44
  • Graphic3.jpg
    Graphic3.jpg
    37.8 KB · Views: 36
  • Graphic4.jpg
    Graphic4.jpg
    45.5 KB · Views: 32
  • Graphic2.jpg
    Graphic2.jpg