Ψάχνω Ταινία

Απάντηση: Re: Γαλλικη ταινια με θεμα τη διαφθορα σε ενα αστυνομικο τμημα

http://www.imdb.com/title/tt0390808/
και η συνεχεια http://www.imdb.com/title/tt0920470/
Προκειται περι τριλογιας και στη πρωτη ταινια δεν παιζει
ο Daniel Auteuil : http://www.imdb.com/title/tt0282515/

εχεις δικιο δεν παιζει....το Gangsters ειναι τελικα...να 'σαι καλα φιλε μου...σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας...

Χαιρετώ την παρέα,

Ψάχνω μια ταινία σχεδόν από πάντα αλλα όσο googlarisma και να εχω κάνει δεν εχω καταφέρει να την βρώ. Η ταινία λοιπόν είναι της δεκαετίας του 80, πιτσιρικάς της είχα δεί και δεν θυμάμαι πολλά πράματα για να την περιγράψω. Είναι στύλ Αρχοντα των Δακτυλιδιών, με επικές μάχες σε σκοτεινά δάση κτλ Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι κάποια πλάσματα, που "πολεμάνε" στο πλευρό των καλών.Είναι πανύψηλα, 2 μέτρα μπόι και βάλε (!!!) και σε μία σκηνή είναι παραταγμένα στη σειρά, έχοντας δημιουργήσει ένα τοίχος προστασίας μπροστά από τους υπόλοιπους πολεμιστές. Καθώς πλησιάζουν οι οχθροί, τα πλάσματα αυτά ανοίγουν τα χέρια τους και εγκλωβίζουν μέσα σε κάποιου είδους μεμβράνη που έχουν τους κακούς, εξουδετερώνοντας τους. Τι σας λέω και γώ με τα παιδικά μου τραύματα αλλά τι να κάνουμε, αυτά θυμάμαι!
ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Kαλως ηρθες στην παρεα.
Μηπως εννοεις αυτη?

TheBeastmaster.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Beastmaster_(film)

superfly, είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!
αυτή είναι η ταινία!!! βλέποντας το trailer της ταινίας γύρισα πολλά πολλά χρόνια πίσω! πρέπει να την βρώ και ολόκληρη τώρα!
σε ευχαριστώ πολύ, υποκλίνομαι....! :)

Ψαχνω μια παλια που την ειχα δει στο φιλμνετ πριν 10 περιπου χρονια με ενα πατερα και ενα γιο που χαθηκαν στο δρομο και μπηκαν σε μια παραξενη πολη οπου υπηρχε ενα θαυματουργο νερο που σε εκανε αθανατο και θεραπευε καθε ασθενια και για να πεθανει καποιος τον επνιγαν οταν εφτανε σε καποια ηλικια

ΨΑΧΝΩ

Ψαχνω να βρω την ελληνικη ταινια
ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ
ειναι με τον μεγαλο Γιαννη Φλωρινιωτη
μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση οταν την ειχα δει τοτε
καπου στα 1980
ξερετε αν υπαρχει σε dvd
η αν καπου στο διαδυκτιο

ευχαριστω

Re: ΨΑΧΝΩ

... τον γνωρίζω προσωπικά τον Γιάννη (μην πει κανείς καμμιά μλκ τον πήδηξα) ... θα του τηλεφωνήσω μήπως μπορεί να μας εξυπηρετήσει από την συλλογή του ...

Απάντηση: Re: ΨΑΧΝΩ

... τον γνωρίζω προσωπικά τον Γιάννη (μην πει κανείς καμμιά μλκ τον πήδηξα) ... θα του τηλεφωνήσω μήπως μπορεί να μας εξυπηρετήσει από την συλλογή του ...

μπραβο βρε Σπυρο..... ( μαζι θα τον πη@ξουμε )

Ψάχνω ταινία με θέμα τον χουλιγκανισμό στην Αγγλία
Αστυνομικός αναλαμβάνει αποστολή να διεισδύσει σε οργάνωση χουλιγκανς μικρομαισαίας αγγλικής ομάδας, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών. Η ταινία εκτυλίσεται δείχνοντάς τον να νοιώθει όλο και περισσότερο μέλος της ομάδας που κλήθηκε να εξαρθρώσει.
Καμμιά ιδέα?

Ψάχνω ταινία με θέμα τον χουλιγκανισμό στην Αγγλία
Αστυνομικός αναλαμβάνει αποστολή να διεισδύσει σε οργάνωση χουλιγκανς μικρομαισαίας αγγλικής ομάδας, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών. Η ταινία εκτυλίσεται δείχνοντάς τον να νοιώθει όλο και περισσότερο μέλος της ομάδας που κλήθηκε να εξαρθρώσει.
Καμμιά ιδέα?

Μάλλον το I.D. (Χωρις Ταυτότητα) ψάχνεις

Ψάχνω μια ταινία την οποία είχα δει πιτσιρικάς πριν καμια 30αριά χρόνια....Είχε για πρωταγωνιστές κάτι πιτσιρίκια 10-12 χρονών (ζευγαράκι) και θυμάμαι κυνηγητό σε κάτι ερημικά τοπία και σπηλιές.Χαρακτηριστικό σημείο,όταν μπαίνουν σε μια σπηλιά μια πελώρια αράχνη έκλεισε την είσοδο με ιστό και ο στρατιώτης που τα κυνηγούσε δεν σκέφτηκε να μπει.....Επίσης θυμάμαι πως στο τέλος ο πιτσιρίκος ξύπνησε και πως όλα ήταν ένα όνειρο....Αν σας λέει κάτι.......

Απάντηση: Re: Ψάχνω Ταινία

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μήπως παλικάρια μου υπάρχει σε - σχετικά - καλή ποιότητα με Ελληνικούε υπότιτλους;
Μου κάνουν και σκέτοι οι υπότιτλοι αν υπάρχιυν... :ernaehrung004:

Last edited:
Ψάχνω animation trailer - HELP

Είδα ένα ενδιαφέρον animation τραϊλερ τις προάλλες στη Media Markt αλλά δεν θυμάμαι τον τίτλο..Πρέπει να είναι καινούριο και έδειχνε (αν θυμάμαι καλά) 3 ζωάκια,ο ένας ήταν σκίουρος ή ποντίκι και μαλώναν για ένα κεράσι που κατρακυλούσε και το κυνηγούσαν και σε κάποια φάση ο σκίουρος έτρεχε σε μία κρεμαστή γέφυρα που έπεφτε....κάτι τέτοιο..Νομίζω πήρε το μάτι μου "from the producers of Ice Age"..Αντε ρε παιδιά και έχω φάει τον τόπο και δεν βρίσκω τίποτα.

Re: Ψάχνω animation trailer - HELP

Το όλο σκηνικό μου θυμίζει το trailer απο το ICE AGE 3 αλλα είχε 2 ζωάκια και όχι 3

Kosti22 νομίζω αυτό είναι.Απλά με τα λινκ που μου έδωσες δεν κατόρθωσα να δω το 4ο τρέιλερ.

Εχεις κανένα λινκ σε you tube ή κάτι άλλο τέλος πάντων?Πάει να το ανοίξει και μετά αδράνεια.

*Ο υπολογιστής μου δεν έχει πρόβλημα..

Το epic πρέπει να είναι (το Ice Age το ξέρω έτσι κι αλλιώς) απλά στο τρέιλερ που ανέβασες δεν δείχνει τις σκηνές που περιέγραψα..

Γειά σας παιδιά, λοιπόν τέλος δεκαετίας 70 , βρίσκομαι στον ξαδερφό μου και βλέπουμε Σάββατο βράδυ μια πολεμική ταινία στην ΥΕΝΕΔ η οποία θα συνεχιζόνταν και μετά τις ειδήσεις των 12 και η γιαγιά μας έκλεισε την τηλεόραση (την κλασική URANYA πάνω στο ψυγείο). Εμείς σε ηλικία 8-9 χρονών δεν αντιδράσαμε. Το στόρυ ήταν, καταρίψανε έναν γερμανό πιλότο (αν θυμάμαι την εθνικότητα καλά) τον συνέλαβαν και αυτός καταφέρνει δυό φορές να αποδράσει πιο κάτω δεν είδαμε,από ότι θυμάμαι ήταν πολύ καλογυρισμένη ταινία με αρκετή δράση με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν και πολλές ταινίες πολεμικές από εκείνη την εποχή, πιθανόν για κάποιον expert στο είδος να είναι εύκολο να μπορέσει να με βοηθήσει.Ευχαριστώ για το χρόνο σας...