Ψάχνω Ταινία

Το στόρυ ήταν, καταρίψανε έναν γερμανό πιλότο (αν θυμάμαι την εθνικότητα καλά) τον συνέλαβαν και αυτός καταφέρνει δυό φορές να αποδράσει πιο κάτω δεν είδαμε,από ότι θυμάμαι ήταν πολύ καλογυρισμένη ταινία με αρκετή δράση με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν και πολλές ταινίες πολεμικές από εκείνη την εποχή, πιθανόν για κάποιον expert στο είδος να είναι εύκολο να μπορέσει να με βοηθήσει.Ευχαριστώ για το χρόνο σας...

πρέπει να εννοείς το 'The One That Got Away' (1957) του Roy Ward Baker με τον Hardy Kruger.
είναι η αληθινή ιστορία του Franz Von Werra, μετέπειτα διοικητή της JG 53 στο Ανατολικό μέτωπο.
σκοτώθηκε το 1941.

Werra-Franz-von.jpg

λοιπον ψαχνω κι εγω μια ταινια ,την εχω δει 1967 ,ειναι πολεμικη μαλλον ρωσικη ,η δε μοναδικη σκηνη που θυμαμαι (ημουν ... 6 χρονων )ειναι οτι στρατιωτες που περιμεναν βοηθεια απο συντροφο ,που ειχε φυγει γι αυτη τη δουλεια, ενω νομιζουν οτι εχει ερθει η βοηθεια τελικα βομβαρδιζονται απο αυτους .Δεν βοηθαω και πολυ το ξερω .

πρέπει να εννοείς το 'The One That Got Away' (1957) του Roy Ward Baker με τον Hardy Kruger.
είναι η αληθινή ιστορία του Franz Von Werra, μετέπειτα διοικητή της JG 53 στο Ανατολικό μέτωπο.
σκοτώθηκε το 1941.
Κώστα, δηλαδή Messerschmitt, Hurricane και τα σχετικά; Αν είναι να τη ψάξω...

Ευχαριστώ πολύ Κώστα θα ψάξω να τη βρω. Ξέρεις αν αυτή που κυκλοφορεί στο ebay και είναι remaster ξέρεις αν είναι η ίδια με την πρώτη ή αν έχει ελληνικούς υπότιτλους, από video club μάλλον είναι απίθανο να τη βρώ και θα την πάρω απο ebay. Σε ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου...

να προσέξεις να είναι αυτή εδώ, του 1957:

220px-The_One.jpg

γιατί, απ ότι βλέπω στη wiki, έχει βγεί και τηλεοπτική σειρά με το ίδιο όνομα, άσχετη.
νομίζω πως στην Ελλάδα η ταινία δεν είχε βγεί ούτε σε VHS.

Ευχαριστώ πολύ Κώστα θα ψάξω να τη βρω. Ξέρεις αν αυτή που κυκλοφορεί στο ebay και είναι remaster ξέρεις αν είναι η ίδια με την πρώτη ή αν έχει ελληνικούς υπότιτλους, από video club μάλλον είναι απίθανο να τη βρώ και θα την πάρω απο ebay. Σε ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου...

http://www.imdb.com/title/tt0050803/

http://www.youtube.com/watch?v=nH52FevXMso

Σας παρακαλώ τη βοήθειά σας.
Ξένη ταινία που ξεκινάει με ένα τρακάρισμα στην πόλη μεταξύ ενός έγχρωμου (ίσως ο morgan freeman αλλά με επιφύλαξη) ο οποίος είναι φτωχός, και ενός στελέχους εταιρίας (πλούσιος). Μετά στην πορεία δείχνει ότι αλλάζει τελείως η ζωή και των 2 μετά από αυτή τη στιγμή, ο έγχρωμος δε προλαβαίνει να πάρει σε ένα δικαστήριο λόγω του μπλεξίματος με το τρακάρισμα και πλέον επειδή έχει καταστραφεί η ζωή του νομίζω έχει να κάνει με οικογενειακό πρόβλημα το δικαστήριο, προσπαθεί να καταστρέψει τον άλλο.
δεν είναι πολύ παλαιά ταινία νομίζω 10ετίας αμερικάνικη.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Γιώργος

Σας παρακαλώ τη βοήθειά σας.
Ξένη ταινία που ξεκινάει με ένα τρακάρισμα στην πόλη μεταξύ ενός έγχρωμου (ίσως ο morgan freeman αλλά με επιφύλαξη) ο οποίος είναι φτωχός, και ενός στελέχους εταιρίας (πλούσιος). Μετά στην πορεία δείχνει ότι αλλάζει τελείως η ζωή και των 2 μετά από αυτή τη στιγμή, ο έγχρωμος δε προλαβαίνει να πάρει σε ένα δικαστήριο λόγω του μπλεξίματος με το τρακάρισμα και πλέον επειδή έχει καταστραφεί η ζωή του νομίζω έχει να κάνει με οικογενειακό πρόβλημα το δικαστήριο, προσπαθεί να καταστρέψει τον άλλο.
δεν είναι πολύ παλαιά ταινία νομίζω 10ετίας αμερικάνικη.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Γιώργος

Changing Lanes

Παιδιά καλησπέρα.
Ψάχνω μία ταινία χωρίς να είναι σπάνια ούτε και τίποτα σπουδαία, μάλλον της πλάκας θα έλεγα, μάλιστα στο imdb είχε και χάλια βαθμολογία. Θα ήθελα όμως να μάθαινα το τίτλο της. Την είχα δει τυχαία σε μια σελίδα αλλά μετά δεν μπόρεσα να την ξαναβρώ.
Η υπόθεση ήταν περίπου για κάποιον τύπο που τον συνέλαβαν και τον έκλεισαν σε ένα αστυνομικό τμήμα. Αυτός όμως ήταν ο σατανάς και τους έκανε όλους « άνω κάτω»
Η ταινία πρέπει να είναι σχετικά από τις καινούργιες, ίσως και του 2012.
Αν κάποιος κατά τύχη την ξέρει ας βοηθήσει.
Ευχαριστώ.

Δεν πρέπει να είναι αυτή διότι δεν θυμάμαι να έπαιζε γνωστός ηθοποιός.
Πάντως η υπόθεση μοιάζει πολύ. Τον ίδιο «καλό» βαθμό βλέπω έχει και αυτή. Δεν πειράζει πάντως, τη συγκεκριμένη ταινία ούτε που την ήξερα. Ευκαιρία να ρίξω ένα βλέφαρο.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Δεν ξερω αν λεει το inkubus το νεωτερο.

Παντως αν πεσει στα χερια σας η πρωτη ταινια με τον Γουιλιαμ Σατνερ να την δειτε ανεπιφυλακτα.

Εκτος της υπεροχης ασπρομαυρης φωτογραφιας ειναι και η μοναδικη που η γλωσσα της ταινιας ειναι η Εσπεραντο !!!

Αλλοκοτη απο καθε αποψη.

Δεν ξερω αν λεει το inkubus το νεωτερο.

Παντως αν πεσει στα χερια σας η πρωτη ταινια με τον Γουιλιαμ Σατνερ να την δειτε ανεπιφυλακτα.

Εκτος της υπεροχης ασπρομαυρης φωτογραφιας ειναι και η μοναδικη που η γλωσσα της ταινιας ειναι η Εσπεραντο !!!

Αλλοκοτη απο καθε αποψη.

Καλό ακούγεται. Να περάσουν οι "άγιες μέρες" και θα του ρίξω μια ματιά.

Kαλησπέρα σας.
Σας παρακαλώ ψάχνω και εγώ απεγνωσμένα μια ταινία (καλή κωμωδία και αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν και γαλλική): Ενα ζευγάρι μεγάλης ηλικίας όπου είχαν έναν γιο ο οποίος είχε μεγαλώσει αλλά συνέχιζε να ζεί με τους γονείς κάτι που δεν άρεσε στους γονείς. Με τα πολλά (κωμικές φάσεις μέχρι που αλληλομηνύθηκαν) κατάφεραν οι γονείς του να τον πείσουν να νοικιάσει μόνος του...κ.λπ
[email protected]

Αυτό είναι φίλε!!!!!
Που το βρήκες βρε θηρίο; Τώρα θα την κατεβάσω αλλά πρώτα ψάχνω υπότιτλους διότι στα video club η ταινία δεν υπάρχει, φαίνεται δεν προβλήθηκε ποτέ στην Ελλάδα αυτό το «αριστούργημα».
Ευχαριστώ.