Αυτό είναι φίλε!!!!!To Inkubus μήπως;
Που το βρήκες βρε θηρίο; Τώρα θα την κατεβάσω αλλά πρώτα ψάχνω υπότιτλους διότι στα video club η ταινία δεν υπάρχει, φαίνεται δεν προβλήθηκε ποτέ στην Ελλάδα αυτό το «αριστούργημα».
Ευχαριστώ.
Αυτό είναι φίλε!!!!!To Inkubus μήπως;
Και μένα μου φαίνεται καλό και θέλω να το δω, αλλά με υπότιτλους που να βρεθεί αυτή η ταινία. Ξέρει κανείς;Δεν ξερω αν λεει το inkubus το νεωτερο.
Παντως αν πεσει στα χερια σας η πρωτη ταινια με τον Γουιλιαμ Σατνερ να την δειτε ανεπιφυλακτα.
Εκτος της υπεροχης ασπρομαυρης φωτογραφιας ειναι και η μοναδικη που η γλωσσα της ταινιας ειναι η Εσπεραντο !!!
Αλλοκοτη απο καθε αποψη.
Τέτοιες μέρες βλέπω μόνο χριστουγεννιάτικες και ταινίες εποχής. Τα διαβόλια και τριβόλια μπορώ να τα δώ τον υπόλοιπο χρόνο :smile:Mα τωρα ειναι που αξιζει περισσοτερο!
Έδωσες αρκετά στοιχεία και η μηχανή αναζήτησης του IMDb είναι πολύ δυνατή αν χρησιμοποιηθεί σωστά.Αυτό είναι φίλε!!!!!
Που το βρήκες βρε θηρίο; Τώρα θα την κατεβάσω αλλά πρώτα ψάχνω υπότιτλους διότι στα video club η ταινία δεν υπάρχει, φαίνεται δεν προβλήθηκε ποτέ στην Ελλάδα αυτό το «αριστούργημα».
Ευχαριστώ.
Τέτοιες μέρες βλέπω μόνο χριστουγεννιάτικες και ταινίες εποχής. Τα διαβόλια και τριβόλια μπορώ να τα δώ τον υπόλοιπο χρόνο :smile:
Έδωσες αρκετά στοιχεία και η μηχανή αναζήτησης του IMDb είναι πολύ δυνατή αν χρησιμοποιηθεί σωστά.
Αν θυμόσουν οτι έπαιζε ο Robert Englund, θα το έβρισκα αμέσως. Αυτή η μουτσούνα δεν ξεχνιέται έυκολα![]()
Τα Χριστούγεννα φτιάχνω δικό μου τηλεοπτικό\κινηματογραφικό πρόγραμμα και μπορώ να ρυθμίζω πόση ζάχαρη και κανέλα πέφτει στη συνταγή. Δεν παθαίνω overdose :smile:Eγω παλι, εξαιτιας του κατακλυσμου απο χριστουγεννιατικες ταινιες προσπαθω να κανω τετοιες
παρασπονδιες γιατι αλλιως το βρισκω too much for me. Και οχι τοσο τα χριστουγεννα που παιζουν
και κανενα scrooged και περναει η ωρα, αλλα ειδικα το πασχα που πηζουμε καθε χρονο στους
χιτωνες, εγω τα βλεπω τα θριλερακια μου.:silly:
Αληθεια πως ακριβως χρησιμοποιεις το search του ιμδβ για κατι τοσο αοριστο?
Μια και είσαι καλός στο ψάξιμο κι έκανες το καλό, δεν μας βρίσκεις και τίποτα υπότιτλους.Τα Χριστούγεννα φτιάχνω δικό μου τηλεοπτικό\κινηματογραφικό πρόγραμμα και μπορώ να ρυθμίζω πόση ζάχαρη και κανέλα πέφτει στη συνταγή. Δεν παθαίνω overdose :smile:
Για το Inkubus, ήταν σχετικά εύκολο να το βρω: keywords devil και police\police station, χρονολογία μετά το 2005 και βαθμολογία κάτω απο 5. Έβγαλε σχετικά λίγα αποτελέσματα.
Μια και είσαι καλός στο ψάξιμο κι έκανες το καλό, δεν μας βρίσκεις και τίποτα υπότιτλους.
Κατέβασα χθες, και ενώ έγραφε Greek, τελικά ήταν Αγγλικά!
2) Η άλλη δείχνει κάποιους που κάνουν σαφάρι και υπάρχει ένας ξεναγός-ιχνηλάτης (τι στην ευχή είναι) και κάπως έχασε τον γιο του σε ζούγκλα και χαρακτηριστική σκηνή ο γιος του βρέθηκε μόνος ενάντια σε ύαινες κιαι πήρε κομμάτι ξύλο για να το βάλει στο κεφάλι του να δείχνει ψηλότερος και να τον φοβηθούν τα ζώα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.