Ψάχνω Ταινία

Αυτό είναι φίλε!!!!!
Που το βρήκες βρε θηρίο; Τώρα θα την κατεβάσω αλλά πρώτα ψάχνω υπότιτλους διότι στα video club η ταινία δεν υπάρχει, φαίνεται δεν προβλήθηκε ποτέ στην Ελλάδα αυτό το «αριστούργημα».
Ευχαριστώ.

Δεν ξερω αν λεει το inkubus το νεωτερο.

Παντως αν πεσει στα χερια σας η πρωτη ταινια με τον Γουιλιαμ Σατνερ να την δειτε ανεπιφυλακτα.

Εκτος της υπεροχης ασπρομαυρης φωτογραφιας ειναι και η μοναδικη που η γλωσσα της ταινιας ειναι η Εσπεραντο !!!

Αλλοκοτη απο καθε αποψη.
Και μένα μου φαίνεται καλό και θέλω να το δω, αλλά με υπότιτλους που να βρεθεί αυτή η ταινία. Ξέρει κανείς;

Mα τωρα ειναι που αξιζει περισσοτερο!
Τέτοιες μέρες βλέπω μόνο χριστουγεννιάτικες και ταινίες εποχής. Τα διαβόλια και τριβόλια μπορώ να τα δώ τον υπόλοιπο χρόνο :smile:

Αυτό είναι φίλε!!!!!
Που το βρήκες βρε θηρίο; Τώρα θα την κατεβάσω αλλά πρώτα ψάχνω υπότιτλους διότι στα video club η ταινία δεν υπάρχει, φαίνεται δεν προβλήθηκε ποτέ στην Ελλάδα αυτό το «αριστούργημα».
Ευχαριστώ.
Έδωσες αρκετά στοιχεία και η μηχανή αναζήτησης του IMDb είναι πολύ δυνατή αν χρησιμοποιηθεί σωστά.
Αν θυμόσουν οτι έπαιζε ο Robert Englund, θα το έβρισκα αμέσως. Αυτή η μουτσούνα δεν ξεχνιέται έυκολα ;)

Απάντηση: Re: Ψάχνω Ταινία

Τέτοιες μέρες βλέπω μόνο χριστουγεννιάτικες και ταινίες εποχής. Τα διαβόλια και τριβόλια μπορώ να τα δώ τον υπόλοιπο χρόνο :smile:

Έδωσες αρκετά στοιχεία και η μηχανή αναζήτησης του IMDb είναι πολύ δυνατή αν χρησιμοποιηθεί σωστά.
Αν θυμόσουν οτι έπαιζε ο Robert Englund, θα το έβρισκα αμέσως. Αυτή η μουτσούνα δεν ξεχνιέται έυκολα ;)

Eγω παλι, εξαιτιας του κατακλυσμου απο χριστουγεννιατικες ταινιες προσπαθω να κανω τετοιες
παρασπονδιες γιατι αλλιως το βρισκω too much for me. Και οχι τοσο τα χριστουγεννα που παιζουν
και κανενα scrooged και περναει η ωρα, αλλα ειδικα το πασχα που πηζουμε καθε χρονο στους
χιτωνες, εγω τα βλεπω τα θριλερακια μου.:silly:

Αληθεια πως ακριβως χρησιμοποιεις το search του ιμδβ για κατι τοσο αοριστο?

Re: Απάντηση: Re: Ψάχνω Ταινία

Eγω παλι, εξαιτιας του κατακλυσμου απο χριστουγεννιατικες ταινιες προσπαθω να κανω τετοιες
παρασπονδιες γιατι αλλιως το βρισκω too much for me. Και οχι τοσο τα χριστουγεννα που παιζουν
και κανενα scrooged και περναει η ωρα, αλλα ειδικα το πασχα που πηζουμε καθε χρονο στους
χιτωνες, εγω τα βλεπω τα θριλερακια μου.:silly:

Αληθεια πως ακριβως χρησιμοποιεις το search του ιμδβ για κατι τοσο αοριστο?
Τα Χριστούγεννα φτιάχνω δικό μου τηλεοπτικό\κινηματογραφικό πρόγραμμα και μπορώ να ρυθμίζω πόση ζάχαρη και κανέλα πέφτει στη συνταγή. Δεν παθαίνω overdose :smile:

Για το Inkubus, ήταν σχετικά εύκολο να το βρω: keywords devil και police\police station, χρονολογία μετά το 2005 και βαθμολογία κάτω απο 5. Έβγαλε σχετικά λίγα αποτελέσματα.

Τα Χριστούγεννα φτιάχνω δικό μου τηλεοπτικό\κινηματογραφικό πρόγραμμα και μπορώ να ρυθμίζω πόση ζάχαρη και κανέλα πέφτει στη συνταγή. Δεν παθαίνω overdose :smile:

Για το Inkubus, ήταν σχετικά εύκολο να το βρω: keywords devil και police\police station, χρονολογία μετά το 2005 και βαθμολογία κάτω απο 5. Έβγαλε σχετικά λίγα αποτελέσματα.
Μια και είσαι καλός στο ψάξιμο κι έκανες το καλό, δεν μας βρίσκεις και τίποτα υπότιτλους.
Κατέβασα χθες, και ενώ έγραφε Greek, τελικά ήταν Αγγλικά!

Μια και είσαι καλός στο ψάξιμο κι έκανες το καλό, δεν μας βρίσκεις και τίποτα υπότιτλους.
Κατέβασα χθες, και ενώ έγραφε Greek, τελικά ήταν Αγγλικά!

Δύσκολο να βρεθούν, ειδικά αν η ταινία δεν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα.

ψαχνω κι εγω μια ταινια....παλια..
γυρω στα 1990’
ξανθια κ πολυ ομορφη κοπελα...συγκατικη με μια φιλη της... (ελαφρων ηθων φιλη αν θυμαμε καλα).
η ξανθια ερωτευετε 2 αντρες..ο ενας ευκαταστατος και ο αλλος (ενω ειναι παπλουτος) τις παρουσιαζετε ως οδηγος πουλμαν ή λεωφοριου αν θυμαμε καλα.
κ οι δυο τη πολιορκουν..στο τελος διαλεγει τον οδηγο αλλα χωριζει γιατι μαθαινει την αληθεια. ενω μετακομιζει για σπουδες νομιζω ...την κερδιζει πισω κανοντας της προταση γαμου πανω σε ενα λεωφοριο κ δεχετε.

σας θυμηζει κατι; ρομαντικο κομεντι πρεπει να ειναι.

Καιρος να επαναφερω το θεματακι, καθως ψαχνω μια ταινια, δε θυμαμαι ακριβως την υποθεση αλλα κατι ψιλα... ειναι 2007+ νομιζω σπλατερ χωρις να ειμαι σιγουρος αλλα εχει σιγουρα αιμα, μια κοπελα νομιζω μαθητρια καλει στο σπιτι καποιον και τον δενει και τον βασανιζει, αυτα τα ψιλα θυμαμαι και οτι στο τραιλερ δειχνει να καθεται στο τραπεζι και να τον εχει δεμενο, ελπιζω να θυμιζει κατι σε καποιον!

The Loved ones (2009) ;

loved_ones_ver4.jpg

:chinscratch:

Μπορείτε να βρείτε 3 ταινίες απο περιγραφή;

Ψάχνω 3 ταινίες για έναν φίλο μου,δυστυχώς η περιγραφή είναι αρκετά ελλιπής οπότε αν κάποιος μπορεί να βρει κάτι έχει καλώς...

1) Η υπόθεση δείχνει κάποιον που ταξιδεύει στο παρελθόν και πηγαίνει σε κάποια σημεία στα οποία πρόκειται να συμβούν μεγάλα ατυχήματα και αυτός προσπαθεί να τα αποτρέψει πχ φωτιά σε γήπεδο κτλ
Δεν είναι το Knowing 2009.Είναι πριν το 2004 σίγουρα!

2) Η άλλη δείχνει κάποιους που κάνουν σαφάρι και υπάρχει ένας ξεναγός-ιχνηλάτης (τι στην ευχή είναι) και κάπως έχασε τον γιο του σε ζούγκλα και χαρακτηριστική σκηνή ο γιος του βρέθηκε μόνος ενάντια σε ύαινες κιαι πήρε κομμάτι ξύλο για να το βάλει στο κεφάλι του να δείχνει ψηλότερος και να τον φοβηθούν τα ζώα...

3) Η τελευταία δείχνει κάποια οικογένεια που πάει με τροχόσπιτο και πέσανε σε γκρεμό και ζήσανε μόνο τα αδερφάκια και κατάφεραν να επιβιώσουν...

Re: Μπορείτε να βρείτε 3 ταινίες απο περιγραφή;

2) Η άλλη δείχνει κάποιους που κάνουν σαφάρι και υπάρχει ένας ξεναγός-ιχνηλάτης (τι στην ευχή είναι) και κάπως έχασε τον γιο του σε ζούγκλα και χαρακτηριστική σκηνή ο γιος του βρέθηκε μόνος ενάντια σε ύαινες κιαι πήρε κομμάτι ξύλο για να το βάλει στο κεφάλι του να δείχνει ψηλότερος και να τον φοβηθούν τα ζώα...

Aυτό μάλλον είναι ετούτο: :laugh:

http://www.youtube.com/watch?v=XMlTZHg9Z6o

Α,μπράβο!
Την ξέρω,την έχω δει παλιότερα αλλά δεν το έβρισκα με τίποτα...
Ωραίος...

Μπορείς να ψάξεις στο IMDB με κατάλληλες λέξεις κλειδιά στα αγγλικά και θα σου βγάλει όσες ταινίες περιέχουν στην υπόθεση αυτές τις λέξεις.
Εάν επιλέξεις τις σωστές λέξεις ή φράσεις έχεις αρκετές πιθανότητες να βρεις τις ταινίες που θέλεις.

Γειά σας! Εδω και κάτι μηνες ψάχνω δυο ταινίες και δεν μπορω να τις βρω.
Η πρώτη την ειχα δει πριν πολλα χρόνια ήταν με κάποιον ο οποιος ήταν νανος και μπορούσε να σπαει τζάμια με την φωνή του. Tα παιδικα του χρονια τα ειχε περασει βασανιστικά η μανα του κερατωνε τον πατερα του και στο τελος καταφερε και βρηκε μια κοπελα στο μεγεθος του.
Η δευτερη είναι σε ενα τροπικό νησι οπου υπάρχουν οπλα σε μια σπηλιά και μια κοπέλα απο τους ναυαγους που εχουν παει εκει μαθαίνει να πολεμάει με σπαθι απο το πνευμα ενος σαμουράι.

Γειά σου Γιάννη, καλώς ήρθες στο forum! :ernaehrung004:

Η πρώτη που ψάχνεις πρέπει να είναι αυτή: The Tin Drum (1979)

Για την δεύτερη δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω...

ενα μερος της το ειχα δει στην TV
με το μεγαλο αλανι του ελληνικου σινεμα Σπυριδακη
η ταινια ειναι του Θοδωρου Μαραγκου
και λεγεται ΙΣΟΒΙΤΕΣ

Υπαρχει περιπτωση να την βρω καπου

ο Μαραγκος ειναι απο τους σκηνοθετες που μπορουσε
να εχει κανει τον καλυτερο λαικο ελληνικο κινηματογραφο
ειναι πολυ μπροστα απο ολους αυτους τους βλαχοκουλτουριαριδες που κυκλοφορουν
αλλα δυστηχως δεν ηταν μεσα στα κυκλωματα

.