- 26 March 2012
- 35
Γειά σας και πάλι.
Είχα ξαναγράψει στο φόρουμ το 2012 που έψαχνα και πήρα μία 3d plasma. Τότε μου είχατε συστήσει την Panasonic g30, είχε πέσει κι η τιμή της...κράτησε μέχρι πριν μερικές μέρες, συνολικά επτά χρόνια. Δυστυχώς από ότι μου είπαν στο σέρβις κάηκε μια πλακέτα και ίσως κι η οθόνη. Αυτό με την οθόνη δεν μπορούσαν να το ελέγξουν παρά μόνο αν αντικαθιστούσαν την πλακέτα που έκανε 450 και θα έπρεπε να την πληρώσω ακόμα κι αν διαπιστωνόταν εκ των υστέρων ότι ήταν καμένη κι η οθόνη.
Έτσι είμαι πάλι στο ψάξιμο για τηλεόραση.
Διαβάζω καλά λόγια για την xf9005 της Sony στις 50' Για την απόσταση θέασης έχω δύο επιλογές 2,5 ή 3,5 μέτρα. Να ρωτήσω εδώ αν αυτή η απόσταση είναι καλή για τα κανάλια της τηλεόρασης ή θα σε ζαλίζει λόγω χαμηλής ανάλυσης που έχει η digea; Τα 120 hz θα σώζουν την κατάσταση; Είναι αλήθεια αυτό που μου είπε ο πωλητής ότι οι Sony έχουν την καλύτερη απόδοση από άλλες μάρκες στα κανάλια της digea;
Δεν έχω μόνιμο ίντερνετ στο σπίτι για να ψάξω κατι σε μεγαλύτερη ανάλυση, κάτι σε blue ray ίσως;
Έτσι είμαι πάλι στο ψάξιμο για τηλεόραση.
Διαβάζω καλά λόγια για την xf9005 της Sony στις 50' Για την απόσταση θέασης έχω δύο επιλογές 2,5 ή 3,5 μέτρα. Να ρωτήσω εδώ αν αυτή η απόσταση είναι καλή για τα κανάλια της τηλεόρασης ή θα σε ζαλίζει λόγω χαμηλής ανάλυσης που έχει η digea; Τα 120 hz θα σώζουν την κατάσταση; Είναι αλήθεια αυτό που μου είπε ο πωλητής ότι οι Sony έχουν την καλύτερη απόδοση από άλλες μάρκες στα κανάλια της digea;
Δεν έχω μόνιμο ίντερνετ στο σπίτι για να ψάξω κατι σε μεγαλύτερη ανάλυση, κάτι σε blue ray ίσως;