Ψάχνω!

Απάντηση: ΨΑΧΝΩ !

Προσωπικά, ετοιμάζω αφιέρωμα σε παιδικά τραγούδια. Από την αραχνούλα που διψάει, το γουρουνάκι που δεν κάνει μπάνιο με τίποτα, μέχρι το ντίλι-ντίλι η κόρη που έπλεκε αλλά έγινε μπέρδεμα με το φυτίλι και έσβησε το καντήλι που έφεγγε για να πλέκει το μαντήλι.
Στελλάρα υπομονή.

Re: Απάντηση: ΨΑΧΝΩ !

Προσωπικά, ετοιμάζω αφιέρωμα σε παιδικά τραγούδια. Από την αραχνούλα που διψάει, το γουρουνάκι που δεν κάνει μπάνιο με τίποτα, μέχρι το ντίλι-ντίλι η κόρη που έπλεκε αλλά έγινε μπέρδεμα με το φυτίλι και έσβησε το καντήλι που έφεγγε για να πλέκει το μαντήλι.
Στελλάρα υπομονή.

Ρε συ Δημήτρη υπάρχει περίπτωση να βρούμε σε mp3 το μουσικό θέμα του sport Billy.........λα λα λα .είμαι ήρωας απο αλλον πλανητη (πλιπ πλιπ πλιπ...τα σύνθια είναι αυτά) SPORT BILLY!......:grinning-smiley-043, το θέλω για σήμα σε μελλοντικές εκπομπές!

Re: ΨΑΧΝΩ !

Μουσική ακούω συνεχώς!,
Απλά δεν υπάρχει πάντα έμπνευση για γράψιμο!

Το γράψιμο και η έκθεση γενικώς είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων!

Φυσικά, πάντα είμαι εδώ....

Re: ΨΑΧΝΩ !

ορισμένοι έχουμε μεταβεί σε άλλες μορφές τέχνης και έκφρασης

http://www.youtube.com/watch?v=hewLvoVdaA4

Για τον φίλο μου Δημοκηδή που το εκτίμησε

"Εξαιρετικό. Θα πρέπει κατ' αρχάς να επισημάνω την ευρύτατη γλωσσομάθεια του στιχουργού, ο οποίος αντλεί το στιχουργικό του λεξιλόγιο από την παράδοση του ευρωπαϊκού διαφωτισμού μέσω της χρήσης λέξεων - κλειδιά ( ορθολογικότητα πχ) τις οποίες ο μέσος στιχοπλόκος ούτε καν αποπειράται να χρησιμοποιήσει , αν βέβαια υποτεθεί ότι τις ξέρει. Στα μείον όμως το ότι δεν διασαφηνίζεται επαρκώς εάν πρόκειται για την κατά Βέμπερ zweckrationalitat ( εργαλειακή ορθολογικότητα ) ή για την αξιακή ορθολογικότητα, πλήν όμως από το γενικότερο συγκείμενο (context) θεωρώ ότι προκύπτει η πρώτη..." "...περαιτέρω η χρήση της λέξης "υποκουλτούρας" παραπέμπει ευθέως προς το γνωστό βιβλίο του Dick Hedbige "Η υποκουλτούρα και το Νόημα του Στυλ" όπου υποστηρίζεται ότι η υποκουλτούρα είναι ανατροπή της ομαλότητας . Μουσικά η χρήση tribal ρυθμών με τονισμένη την γραμμή του μπάσου πάνω στην πολυρρυθμία των κρουστών παραπέμπει στις αφρικάνικες επιρροές του δηλώνοντας υπόρρητα την προτίμηση του για μια αίσθηση μαυρότητας κατά την προσφι´λή έκφραση - ορο του Γιαννουλόπουλου..."

ΓΡΆΦΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ (αμα συγκινηθούμε) :flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: ΨΑΧΝΩ !

Μουσική ακούω συνεχώς!,
Απλά δεν υπάρχει πάντα έμπνευση για γράψιμο!

Το γράψιμο και η έκθεση γενικώς είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων!

[/U]

+10000

Παρουσιαση για την παρουσιαση δεν γινεται....
Δεν ειναι Newsletter ρε γαμωτο...
Ιδιως σε αυτη τη γωνια που ολοι γραφουν τα σωψυχα τους,γιατι δεν γινεται αλλιως...

Απάντηση: ΨΑΧΝΩ !

Καλημέρα Στέλιο.
Μπαίνω αραιά και που...
Διαβάζω αλλά δεν γράφω....
Αλλά το μυαλό μου είναι εδώ....