ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΔΕΚΤΗ...

Ολοι οι technomate απο την σειρα 1000 που εχει βγει εδω και πολλα χρονια υποστηριζονται μεχρι και σημερα.
Δες εναν edision,digiquest κτλ. απο τους πρωτους που βγηκαν αν εχουν υποστηριξη ακομα.
Μην ψαξεις,θα σου πω εγω.Οχι.

καλο αυτο..
για το epg που λεει ο Σερα?

καλο αυτο..
για το epg που λεει ο Σερα?

Σου απαντησα στο ποστ 20
Με τον απλο δεν υπαρχει προβλημα.
Ο δεκτης ειναι αν οχι ο καλυτερος,απο τους καλυτερους SD δεκτες.
Προσωπικη αποψη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΔΕΚΤΗ...

Ναι. Αφού δουλεύει στον απλό, είναι μια άριστη επιλογή.

Ο Magic ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση που δεν μπορω να εξηγησω εδω.
Δεν ειναι οτι δεν θελω,προσπαθησα αλλα για καποιους λογους δεν εχει γινει το Ελληνικο epg στον super ?
Δεν το ξερω γιατι δεν τον εχω.
Oταν μου το ειχες πει ειχα κοιταξει στον δικο μου και επαιζαν τα Ελληνικα.
Εγω τους δεκτες μου τους χρησιμοποιω στην Αγγλικη γλωσσα.

Το καλύτερος ή όχι είναι σχετικό.

Ο Δημήτρης πήρε έναν mvision hd 200 ο οποίος δεν τον ικανοποίησε όμως γιατί του φαινόταν ολίγον νεφελώδης η εικόνα στην Kuro. Σημειώστε δε ότι τον 200 τον έχουν αρκετά μέλη εδώ μέσα αλλά και σε άλλα φόρα τα οποία από το μόνο που δεν είχαν παράπονο ήταν η εικόνα. Προσωπικά η PZ 85 που έχω δεν συγχωρεί προβληματικούς δέκτες και δείχνει ξεκάθαρα τα όποια θέματα με την εικόνα.

Τι θέλω να πω ??? Όλα είναι σχετικά με τις τηλεοράσεις τους δέκτες και την εικόνα που αποδίδουν και για αυτό Μήτσε μέσα στην εβδομάδα περίμενε επίσκεψη με 2 δέκτες παραμάσχαλα για τεστ.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΔΕΚΤΗ...

Ο Magic ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση που δεν μπορω να εξηγησω εδω.
Δεν ειναι οτι δεν θελω,προσπαθησα αλλα για καποιους λογους δεν εχει γινει το Ελληνικο epg στον super.
Oταν μου το ειχες πει ειχα κοιταξει στον δικο μου και επαιζαν τα Ελληνικα.
Εγω τους δεκτες μου τους χρησιμοποιω στην Αγγλικη γλωσσα.

χμμμ....:chinscratch:

Το καλύτερος ή όχι είναι σχετικό.

Ο Δημήτρης πήρε έναν mvision hd 200 ο οποίος δεν τον ικανοποίησε όμως γιατί του φαινόταν ολίγον νεφελώδης η εικόνα στην Kuro. Σημειώστε δε ότι τον 200 τον έχουν αρκετά μέλη εδώ μέσα αλλά και σε άλλα φόρα τα οποία από το μόνο που δεν είχαν παράπονο ήταν η εικόνα. Προσωπικά η PZ 85 που έχω δεν συγχωρεί προβληματικούς δέκτες και δείχνει ξεκάθαρα τα όποια θέματα με την εικόνα.

Τι θέλω να πω ??? Όλα είναι σχετικά με τις τηλεοράσεις τους δέκτες και την εικόνα που αποδίδουν και για αυτό Μήτσε μέσα στην εβδομάδα περίμενε επίσκεψη με 2 δέκτες παραμάσχαλα για τεστ.....

ναι-ειδικα αυτην την εβδομαδα....:BDGBGDB55:

για τον super μιλαω κι`εγω

Μην τον παρεις τοτε αν το Ελληνικο epg ειναι πρωτη σου προτεραιοτητα και δεν εχει διορθωθει.
Εγω δεν εχω τον Super και ουτε εγραφες οτι θες τον super.

O λογος που ασχολουμαστε με τη Δορυφορικη ειναι για να ξεφυγουμε να βλεπουμε TV Μακεδονια,ΑΝΤ-1,ΣΤΑΡ κτλ.
Αν ειναι να ασχολουμαστε με τη Δορυφορικη για να βλεπουμε τα Ελληνικα καναλια δεν υπαρχει λογος.
π.χ. παρε επειγειο δεκτη

Μην τον παρεις τοτε αν το Ελληνικο epg ειναι πρωτη σου προτεραιοτητα και δεν εχει διορθωθει.
Εγω δεν εχω τον Super και ουτε εγραφες οτι θες τον super.

το θεωρω πολυ σημαντικο και δεν νομιζω οτι ειναι προτεραιοτητα,αλλα σχεδον αυτονοητο το Ελληνικο epg.
μεγαλη ευκολια.

εαν δεις το πρωτο νημα που αναφερω τους δεκτες,λεει super....

το θεωρω πολυ σημαντικο και δεν νομιζω οτι ειναι προτεραιοτητα,αλλα σχεδον αυτονοητο το Ελληνικο epg.
μεγαλη ευκολια.

Eτσι ειναι.

O λογος που ασχολουμαστε με τη Δορυφορικη ειναι για να ξεφυγουμε να βλεπουμε TV Μακεδονια,ΑΝΤ-1,ΣΤΑΡ κτλ.
Αν ειναι να ασχολουμαστε με τη Δορυφορικη για να βλεπουμε τα Ελληνικα καναλια δεν υπαρχει λογος.
π.χ. παρε επειγειο δεκτη

με την δορυφορικη ασχολουμαι εντελως ερασιτεχνικα και θελω απλα να κανω την ζωη μου ευκολη και οχι δυσκολη.
για καποιους αλλους-οπως η περιπτωση σου-που ειστε προχωρημενοι μπορει να διαβαζετε το epg και στα κινεζικα.
εγω δεν μπορω-ως Ελληνας προτιμω Ελληνικα...:grinning-smiley-043

με την δορυφορικη ασχολουμαι εντελως ερασιτεχνικα και θελω απλα να κανω την ζωη μου ευκολη και οχι δυσκολη.
για καποιους αλλους-οπως η περιπτωση σου-που ειστε προχωρημενοι μπορει να διαβαζετε το epg και στα κινεζικα.
εγω δεν μπορω-ως Ελληνας προτιμω Ελληνικα...:grinning-smiley-043

Οχι μονο Αγγλικα διαβαζω.
Εγω παντως οτι θες για τον Technomate μπορω να σου πω.
Θα παρακολουθησω με ενδιαφερον τι θα σου απαντησουν και αλλοι σε σχετικες ερωτησεις με τους υπολοιπους δεκτες που ανεφερες.
Ειδικα για τον Edision που σου προτειναν.

μεγαλη ευκολια.

αγαπητε φιλε τι θα ηθελες πραγματικα μεσα στην καρδια σου σε ενα δεκτη που να εχει epg Ελληνικο και κακιστη εικονα

η ενα δεκτη με καλη εικονα χωρις Ελληνικο epg

στο λεω αυτο για να στοχαστεις και τιποτα περισσοτερο?

Οχι μονο Αγγλικα διαβαζω.
Εγω παντως οτι θες για τον Technomate μπορω να σου πω.
Θα παρακολουθησω με ενδιαφερον τι θα σου απαντησουν και αλλοι σε σχετικες ερωτησεις με τους υπολοιπους δεκτες που ανεφερες.
Ειδικα για τον Edision που σου προτειναν.

οκ...

αγαπητε φιλε τι θα ηθελες πραγματικα μεσα στην καρδια σου σε ενα δεκτη που να εχει epg Ελληνικο και κακιστη εικονα

η ενα δεκτη με καλη εικονα χωρις Ελληνικο epg

στο λεω αυτο για να στοχαστεις και τιποτα περισσοτερο?

τι δίλημμα ειναι τωρα αυτο?
εναν δεκτη που να εχει καλη εικονα και σωστο epg ειναι σπανιο?
δηλαδη οσοι δεκτες στην αγορα εχουν Aγγλικο epg εχουν καλη εικονα και οσοι Ελληνικο εχουν κακη εικονα?
ρε σεις θα με ζουρλανετε βραδιατικα..?

Οι πρωτες 2 ειναι απο τον Super και απο τον Καρακωστα.
Οι επομενες απο τον απλο στα Αγγλικα ομως.

Attachments

• 1.JPG
    1.JPG
    23.5 KB · Views: 19
  • 2.JPG
    2.JPG
    32.5 KB · Views: 14
  • 3.JPG
    3.JPG
    41 KB · Views: 14
  • 4.JPG
    4.JPG
    29.6 KB · Views: 11
@Δημητρης
δεν καταλαβες αυτο που ειπα δεν μπορω να συνεχισουμε διαλογο

θα στο πω λιγο απλα

προσπαθω να σου εξιγησω οτι η λειτουργια τουEλλην. epg πραγματι ειναι μια δυνατοτητα που βοηθαει τους ανθρωπους που τους ενδιαφερει η nova

ομως εσυ δεν εχεις γνωσεις και θες να αγορασεις ενα δεκτη

ειναι δυνατον να βαζεις στο νου σου αυτη τη λειτουργια σαν πρωτο κριτηριο χωρις να σε ενδιαφερουν καποια αλλα τεχνικα θεματα που εχει ενας δεκτης?
γνωμη μου αμα τα θελεις ολα αυτα δωσε παραπανω χρηματα και παρε κατι αλλο

αλλα αν στους παραπανω δεκτες υπαρχει καποιος που τα τηρει ολα αυτα χωρις να αντιμετοπισεις καποιο προβλημα
δηλαδη
1)καλη εικονα μεσο hdmi
2)Ellhniko epg
3)υποστιριξη
4)κρυφες χαρες
5)mpeg4 combo

ας μας πει καποιος που εχει τους παραπανω δεκτες και αποφασισε

Last edited:
Οι πρωτες 2 ειναι απο τον Super και απο τον Καρακωστα.
Οι επομενες απο τον απλο στα Αγγλικα ομως.

αρα δεν υπαρχει προβλημα...

@Δημητρης
δεν καταλαβες αυτο που ειπα δεν μπορω να συνεχισουμε διαλογο

θα στο πω λιγο απλα

προσπαθω να σου εξιγησω οτι η λειτουργια τουEλλην. epg πραγματι ειναι μια δυνατοτητα που βοηθαει τους ανθρωπους που τους ενδιαφερει η nova

ομως εσυ δεν εχεις γνωσεις και θες να αγορασεις ενα δεκτη

ειναι δυνατον να βαζεις στο νου σου αυτη τη λειτουργια σαν πρωτο κριτηριο χωρις να σε ενδιαφερουν καποια αλλα τεχνικα θεματα που εχει ενας δεκτης?
γνωμη μου αμα τα θελεις ολα αυτα δωσε παραπανω χρηματα και παρε κατι αλλο

αλλα αν στους παραπανω δεκτες υπαρχει καποιος που τα τηρει ολα αυτα χωρις να αντιμετοπισεις καποιο προβλημα
δηλαδη
1)καλη εικονα μεσο hdmi
2)Ellhniko epg
3)υποστιριξη
4)κρυφες χαρες
5)mpeg4 combo

ας μας πει καποιος που εχει τους παραπανω δεκτες και αποφασισε

αφου θα κουμπωσω και νοβα ρε συ Τεο.
υποστηριξη σαφως ναι(για τυχον προβληματα στην πορεια)
κρυφες χαρες δεν καιγομαι.
mpeg4 εαν ειναι στον οριο των 120-130 ευρο εννοηται καλοδεχουμενο.