ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΙ

johnextreme

New member
12 July 2006
32
Καλημερα και καλη ξεκουραση σε οσους κανουν διακοπες...Γνωμη για πανι σταθερο 110 με 115 ιντσες για SONY PEARL?Φωτισμος δωματιου απολυτα ελενχομενος,και τοιχος τοποθετησης πανιου βαμμενος μαυρος..Καλο δεκαπενταυγουστο να εχουμε,ευχαριστω

Έτρεχε μια προσφορά για πανιά της steward... ακριβά μεν, σε πολύ καλές τιμές σε σχέση με τις τιμές καταλόγων δε... Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη.

budget??? Πολύ σηματικό!!!
Προσωπικά χρησιμοποιώ μια Projecta Cinema Electrol ηλεκτρική την οποία λιανική τη βρίσκεις γύρω στα 700-800 ευρώ.
Αλλά οι επιλογές είναι άπειρες για όλα τα βαλάντια...

Αν το οριο των χρηματων που εθεσα ειναι μικρο τοτε μπορουμε να αυξησουμε το budget.

Κοιταξε την σειρα της Screenline. Ειτε σταθερη ειτε ηλεκτρικη ειναι η καλυτερη μεχρι τα 1500 ευρω..

Είμαι σίγουρος ότι οι πιο ειδικοί θα σε διαφωτήσουν καλύτερα απλά διάβαζα σε διάφορα reviews ότι ο Pearl ίσως ζοριστεί σε οθόνη της τάξης των 115". Οπότε καλά κάνεις και θέτεις και ψάχνεις το θέμα του gain... νομίζω ότι οι πιο ειδικοί της κατηγορίας θα βοηθήσουν...

Ευχαριστω για τις απαντησεις,απλα μια τελευταια ερωτηση το πανι λευκο η γκρι??

κι εγω μες στη μεση.......

γιατι τα................ πανια ειναι τοσο ακριβα???

1500 ευρω ? οσο ενας μικρος προβολεας...........

και .............. τι ειναι το gain???:flipout::flipout::flipout:-bye-

με τους υπαρχοντες προβολεις πλεον μαλλον λευκο πανι

κι εγω μες στη μεση.......

γιατι τα................ πανια ειναι τοσο ακριβα???

1500 ευρω ? οσο ενας μικρος προβολεας...........

και .............. τι ειναι το gain???:flipout::flipout::flipout:-bye-

το gain είναι το κέρδος που δίνει η οθόνη σου στην εικόνα που προβάλεται σε αυτή. δηλαδή η εικόνα αντανακλάται σε αυτή και αν έχει gain >1 ταυτόχρονα ενισχύεται η φωτεινότητά της...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΙΧΟ? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΧΡΩΜΑ ΒΑΦΗΣ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΙΧΟ? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΧΡΩΜΑ ΒΑΦΗΣ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?

Μπές στον κόπο να κάνεις μιά αναζήτηση στο club.Εχει υπάρξει θέμα για την συγκεκριμένη σου ερώτηση αρκετές φορές, με ειδικά υλικά γιά αυτη την δουλειά.