Ψαλίδι 25% της Nova στην Superleague!

Ποιός είναι ο Γιάννης - Μάριος Παπαδόπουλος και τα έχει πάρει τόσο; Από το ψωμί του κόβουν το 25%; :)

Ότι να ναι έγραψε και ότι του κατέβηκε στο κεφάλι. έναν αχταρμα διαβάζω από συζήτηση που κάνουν κάγκουρες πριν μπουν στο γήπεδο.

Είμαι σίγουρος πως αρκετά μέλη έχουν τοποθετήσει το λογότυπο της nova στο εικονοστάσι του σπιτιού τους.
Σιγά μην μειώσει την τιμή της η nova, πιο λογικό τον επόμενο μήνα να μας στείλει την ετήσια αύξηση... ένεκα του υψηλού πληθωρισμού.

Η Nova δήλωσε την πρόθεσή της για επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας. Αν και όταν το επιτύχει αυτό, τότε ίσως ανακοινώσει και μείωση της τιμής. Με τα αν δε γίνεται οικονομική πολιτική, δε μπορεί να ανακοινώσει μειώσεις αν δε μειώσει πρώτα το κόστος.

αγανακτισμένος και αυτος μου φαινεται αλλα με λαθος πραγμα.

Ποιός είναι ο Γιάννης - Μάριος Παπαδόπουλος και τα έχει πάρει τόσο; Από το ψωμί του κόβουν το 25%; :)
Από τότε που η nova έκοψε το ψωμί του Μπραουδάκη, το "Goal" τη βγάζει στη "sentra". :flashbang:

Η Nova δήλωσε την πρόθεσή της για επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας. Αν και όταν το επιτύχει αυτό, τότε ίσως ανακοινώσει και μείωση της τιμής. Με τα αν δε γίνεται οικονομική πολιτική, δε μπορεί να ανακοινώσει μειώσεις αν δε μειώσει πρώτα το κόστος.
Σωστό ¨αν και όταν..." μέχρι τότε όμως βγάζει και τις προσφορές που κάτι πάνε να κάνουνε. Αυτή με το σπορτ και βαλιου πακ για 18 μήνες ρίχνει αρκετά τη συνδρομή. Και τα χριστούγεννα θυμμάμαι έδινε το 2play με το σπορτ πακ παλι στα 55 το μήνα ή κατι τέτοιο.

Δε θα βλέπεται που δε θα βλέπεται το πρωτάθλημα του χρόνου, αν πάρει και ο ΑΝΤ1 τον Ολυμπιακό, με βλέπω να την κόβω την μπάλα εντελώς. Ειλικρινά αναρρωτιέμαι, αν ο ΑΝΤ1 εφόσον η Superleague δεν το επιβάλλει όπως η UEFA, θα δείξει τα παιχνίδια σε 16:9... χοχοχο... γελάσαμε...

Μακάρι να επιβεβαιωθεί να γλιτώσω και συνδρομή σε sports στη nova και την τραγική εικόνα - ασυγχρόνιστο ήχο του tring.

Κατα την ταπεινή μου άποψη η αιτίαση της νοβα δεν στέκει.
Νομικά θα πρέπει να αποδείξει την μείωση του πελατολόγιου της λόγω της υπόθεσης των στημένων που επιφέρει μείωση κερδών για να ζητήσει αναδιαπραγμάτευση της σύμβασης.
Και σιγά να μη μειώσει το τιμολόγιο της....
Άλλο το ένα άλλο το άλλο