ΨΑΘΙΝ MC-10L

Να τον ευχαριστηθείς...

Μόνο που μπήκες απο...μικρός στα βάσανα της λυχνίας.Δύσκολο κι ακριβό σπόρ-αλλά δεν θα ακούσεις έτσι απο κανένα τρανζίστορ.Η καλή λάμπα,απλά είναι αλλού...

Φίλε Διονύση νάσαι καλά, αυτό το "μικρός" με τόνωσε! Οι λυχνίες είναι οι αγαπημένες μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια, μην κοιτάς που ...

Φιλικά
Γιώργος.

Καλορίζικος και καλές ακροάσεις - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΣ !!!

Πως υπολόγισαν τον εκτελωνισμό ? Μονο βαση του τιμολογίου και της χώρας?

Αγαπητε geodengr σου εγραψα για αλλαγη των λυχνιων επειδη εσυ ειχες ζητησει συμβουλες ωστε ο ενισχυτης σου να σου δωσει κατι περισσοτερο.
Θα συμφωνησω και εγω οι αλλαγες να γινουν μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ωστε να εχεις αποψη για τον ηχο των υπαρχοντων λυχνιων.
Εγω προσωπικα πηρα βελτιωσεις και γι αυτο πηρα το θαρος και σου εγραψα, χωρις ομως να ειναι 100% σιγουρο οτι θα τις εχεις και εσυ.
Καλο ακουσμα.

Καλορίζικος και καλές ακροάσεις - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΣ !!!

Πως υπολόγισαν τον εκτελωνισμό ? Μονο βαση του τιμολογίου και της χώρας?

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Δεν είμαι βέβαιος για το πώς υπολόγισαν τον εκτελωνισμό, μάλλον 70 πήγαν για χάρη του και περίπου 100 για έναν φόρο λόγω εισαγωγής από χώρα εκτός ΕΕ.

Φιλικά
Γιώργος.

Re: Απάντηση: ΨΑΘΙΝ MC-10L

Αγαπητε geodengr σου εγραψα για αλλαγη των λυχνιων επειδη εσυ ειχες ζητησει συμβουλες ωστε ο ενισχυτης σου να σου δωσει κατι περισσοτερο.
Θα συμφωνησω και εγω οι αλλαγες να γινουν μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ωστε να εχεις αποψη για τον ηχο των υπαρχοντων λυχνιων.
Εγω προσωπικα πηρα βελτιωσεις και γι αυτο πηρα το θαρος και σου εγραψα, χωρις ομως να ειναι 100% σιγουρο οτι θα τις εχεις και εσυ.
Καλο ακουσμα.

Φίλε μου πολύ καλά έκανες και μου έγραψες τις προτάσεις σου και σε ευχαριστώ, άλλωστε εγώ ζήτησα τις προτάσεις σας όπως πολύ σωστά το είπες. Σιγά σιγά θα τα δούμε όλα, είναι γνωστό ότι η διαδρομή είναι μεγάλη...

Πάντα φιλικά
Γιώργος.

Γιωργο καλες και πολλες ακροασεις με το καινουργιο μωρο. Προχωρα και ακολουθω κι εγω κατα ποδας...λειαν συντομως!:BDGBGDB55:

Με γειες Γιώργο!
Να τον χαρείς όσο δεν πάει!

Αν θυμάμαι καλά, είχες δοκιμάσει κι ενισχυτικά των Τσακιριδαίων, ή κάνω λάθος;
Αν ναι, δε μας παραθέτεις μια σύγκριση;

Γιωργο καλες και πολλες ακροασεις με το καινουργιο μωρο. Προχωρα και ακολουθω κι εγω κατα ποδας...λειαν συντομως!:BDGBGDB55:

Φίλε Διαμαντή σ'ευχαριστώ. Προχώρα ακάθεκτος, αξίζει πολλά πολλά περισσότερα απ' ότι στοιχίζει. Περιμένουμε γρήγορα και τα δικάσου καλά νέα!

Φιλικά
Γιώργος.

Με γειες Γιώργο!
Να τον χαρείς όσο δεν πάει!

Αν θυμάμαι καλά, είχες δοκιμάσει κι ενισχυτικά των Τσακιριδαίων, ή κάνω λάθος;
Αν ναι, δε μας παραθέτεις μια σύγκριση;

Φίλε Στέργιε και εσένα σ' ευχαριστώ πολύ. Όμως όχι, δεν ήμουν εγώ που δοκίμασα τους λαμπάτους των Τσακιριδαίων, γι' αυτό και δεν μπορώ να κάνω σύγκριση!
Μπορώ όμως να πω τα εξής για τον ΨΑΘΙΝ:
1). στρώνει πολύ γρήγορα
2). όσο στρώνει, τόσο ανεβαίνουν τα "γκάζια" του αλλά και τόσο "γλυκαίνει"
3). θα ήθελα λίγο πιο "σφικτή" διαχείριση των χαμηλών που μου φαίνονται λίγο χαλαρά, αλλά εδώ ίσως βάζουν το χεράκι τους και τα ηχεία μου, που δεν είναι και ότι καλύτερο!
4). άλλαξα το καλώδιο των ηχείων και αυτόματα η ανάλυση έγινε κατά τι καλύτερη και η στερεοφωνική εικόνα πολύ καλύτερη.
5). προσδοκώ ακόμα καλύτερα αποτελέσματα με την αντικατάσταση του υπάρχοντος interconect, το οποίο είναι της πλάκας! Ήδη προετοιμάζεται κατάσταση δοκιμών, για επιλογή κάποιου καλύτερου χωρίς αστρονομικό κόστος.
Φυσικά προτάσεις και συμβουλές πάντα δεκτές! -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Re: Απάντηση: ΨΑΘΙΝ MC-10L

Γιώργο σου εύχομαι κ εγώ με την σειρά μου να τον χαρείς !!

Μιχάλη σ' ευχαριστώ, ήδη έχω αρχίσει να τον απολαμβάνω...
Λυπήθηκα που έχασα το πολύ καλό Arcam σου, αλλά δεν γινόταν να τα πάρω όλα μαζί! -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΨΑΘΙΝ MC-10L

Μιχάλη σ' ευχαριστώ, ήδη έχω αρχίσει να τον απολαμβάνω...
Λυπήθηκα που έχασα το πολύ καλό Arcam σου, αλλά δεν γινόταν να τα πάρω όλα μαζί! -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Δεν πειράζει για το arcam, καλά μηχανήματα πάντα θα υπάρχουν σε καλές τιμές. -bye-

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε άφοβα τις 6Ν1 με 6Ν1P και τις EL34B με EL34 και τι διαφορές θα έχουν ?.επίσης αν κανένας φίλος έχει κάνει αντικατάσταση λυχνιών να μας γράψει εντυπώσεις.ευχαριστω.-bye-