Ψηφιακό ενισχυτάκι από ebay

Ναι καλά...

Brand new monkey!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

H Tripath οταν φαλίρισε εξαγοράστηκε απο την Cirrus Logic

Συνεχίστηκε η παραγωγή των tripath;

Αν έγινε έτσι, ίσως εξηγείται...

Απ οσο ξέρω οχι, δλδ ενω παράγει class Δ τσιπακια δεν παράγει πια τα συγκεκριμένα που συζητάτε (αυτα που παραγει ειναι μικρου βαταζ για audio εφαρμογες αλλου τυπου). Αυτο που δεν ξερω ειναι τι στοκ ειχε (τα τσιπάκια δεν πιάνουν χωρο, μπορει στην εξαγορά να πηρε και 2 αποθήκες με μερικες εκατοντάδες χιλιάδες μέσα)

Μπορεί ένα τέτοιο οικονομικό ψηφιακό ενισχυτάκι να συνδυαστεί με 2 ηχεία Philips στα 4Ω,αγνώστου όμως ευαισθησίας,που ξέμειναν από ένα mini hifi Philips το MCM-3000/12,το οποίο θα πάει στην ανακύκλωση λόγω σοβαρής βλάβης που δεν συμφέρει να επισκευαστεί και που να έχει κατά προτίμηση 2 εισόδους;
Αν ναι,θα ήθελα τις προτάσεις σας και τις εμπειρίες σας από κάτι αντίστοιχο.
Ευχαριστώ.

Εάν δεν προβλέπονται κανιβαλισμοί από απόψεως εντάσεων (δλδ αν απλά θα παίζει νορμάλ στάθμες σε σχετικά μικρό δωμάτιο και δεν κάνει πάρτι) δε νομίζω να έχει πρόβλημα...

Δύο εισόδους είναι λίγο δύσκολο για τα πιο φθηνά τουλάχιστον.

Απάντηση: Re: Ψηφιακό ενισχυτάκι από ebay

Εάν δεν προβλέπονται κανιβαλισμοί από απόψεως εντάσεων (δλδ αν απλά θα παίζει νορμάλ στάθμες σε σχετικά μικρό δωμάτιο και δεν κάνει πάρτι) δε νομίζω να έχει πρόβλημα...

Δύο εισόδους είναι λίγο δύσκολο για τα πιο φθηνά τουλάχιστον.

Πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στο δωμάτιο της κόρης μου που είναι γύρω στα 12 τ.μ και μιλάμε για normal εντάσεις,τώρα για τις 2 εισόδους δεν θα τα ''χαλάσουμε'' θα βολευτούμε και με μία,αν είναι αρκετά πιο οικονομικό,που είναι και το ζητούμενο την παρούσα χρονική περίοδο.
Καμιά συγκεκριμένη πρόταση,γιατί βλέπω πολλά στο ebay;

Αν τελικά προτιμήσω τις προτάσεις του indeed σε πόσα watt πρέπει να πάω;
Το mini hifi ήταν 2x50 W σύμφωνα με τις προδιαγραφές του.
Θα με καλύψουν τα μοντέλα με το 2020 που δίνουν 2x20 W;

Όπως έχουν πει και πιο πριν τα παιδιά οι προτάσεις του indeed πρέπει να είναι αρκετά τίμιες...

Θεωρώ τις καλύτερες υλοποιήσεις,έχουν τον καλύτερο ήχο,σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απλά δεν θα έχεις μεγάλες εντάσεις,θα ακούς υποφερτά

Re: Απάντηση: Re: Ψηφιακό ενισχυτάκι από ebay

Λογικά ναι αλλά υπάρχουν και ισχυρότεροι ενισχυτές, εναλλακτικά αν δεν.. αγοράζεις άλλα μικρά και φθηνά που να τα παίζει.

Τώρα τα ηχεία σου δεν τα ξέρω ... αλλά τρίπαθο έχω συνδέσει στο παρελθόν με διάφορους τύπους ηχείων και όλα έπαιζαν μια χαρά. Ξαναλέω αν δεν σε ενδιαφέρουν οι στάθμες...

Βέβαια ο τύπος αυτός έχει μοντέλο στα 20, στα 50 και στα 160 watt.

Last edited:
Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας,μάλλον σε κάτι τέτοιο προσανατολίζομαι τελικά αν και έχει ανέβει αρκετά η τιμή του λόγω ισοτιμίας ευρώ και δολλαρίου,αλλά δεν βιάζομαι και πολύ,θα το ψάξω αρκετά.