Παίδες ευχαριστώ πολύ κατ'αρχάς για την συμμετοχή σας...
ως προς το οικονομικό θα έχω περίπου τα μισά(2,5) σε 2 βδομάδες, και λέω να αρχίσω από την TV και τα δορυφορικά, ενώ για τα ηχεία και την πηγή θα περιμένει 2-3 μήνες να ξαναμαζέψω ψιλά...
1.ΤV: θέλω 47'' μέγιστο, το waf δεν επιτρέπει με τίποτα 50αρα, και το έπιπλο που πήραμε είναι 117 εκ. Λέω ότι με σημερινές συνθήκες είμαι στα 2.000 + (sony W4000 or samsung A656) , αλλά περιμένω να δω και σε τι τιμή θα βγει η πλάσμα panasonic PX80/85...
αν δεν είχα τον παραπάνω περιορισμό θα έπαιρνα την LG 50PG6000 .
2. Eνισχυτής: φυσικά αν το HTPC ΜΠΟΡΕΙ με κάρτα ήχου να ενισχύσει τον ήχο με μικρά ηχεία πακέτο {σαν τα B&W MT20(1,350 )} και τον αποφύγω θα ειμαι πολύ χαρούμενος-μια συσκευή λιγοτερη= οικονομία, χώρος,ρεύμα...σωστά;
3. player: μάλλον δεν θα πάρω λόγω του HTPC, έχω ένα της πλάκας, αν όμως προκύψει πάω σε dvd recorder με 200 ...
4. Hxεία: καλύτερες κολώνες μπροστά θα ήθελα, αλλά το waf και ο χώρος δεν είναι και τόσο δεκτικά...εν πάσει περιπτώσει το συζητάμε,αν πιστεύετε ότι κολώνες σαν τα warfwdale ή της pioneer θα δώσουν καλύτερο ήχο σε ταινίες...για μουσική δεν ρίχνω βάρος γιατί το metal μου το ακούω από MP3 στο αμάξι ή στο δωμάτιο στο PC μου, δεν νομίζω ότι θα ακούσω εύκολα στο σαλόνι...πάντως στοχεύω να πετύχω το καλύτερο και σε μουσική με τα χρήματα που θα δώσω, οπότε σας ακούω...εννοείται πρέπει να δένει ο ήχος από τα 5 ηχεία, ακόμη κι αν τα μπροστα είναι καλύτερα και τα πίσω συμβιβασμός...
5. δορυφορικά: απ'ότι κατάλαβα θέλει κάνα 400αρι ο ΗD δέκτης και μένει πιάτο μεγαλούτσικο με 3-4 lnb's & εγκατάσταση -αν την κάνει ειδικός. Πόσα να θέλει;
τι θέλω να βλέπω δεν γνωρίζω...τους βασικούς δορυφόρους που βλέπετε κι εσεις υποθέτω...αλήθεια υπάρχει ΝΒΑ σε HD;
6. ΗΤPC: εδώ γνωρίζω 5 πράγματα, με 800 κάνεις πισι που παιζει τα πάντα...το νέο pc μου είναι απαραίτητο γενικότερα,κυρίως για να κατεβάζω ΗD ταινίες...
(απλά θα πάω σε ξεχωριστό δέκτη HD )